Sagol ilknur, sagol dag
Kizlar iki ameliyat gecirmis biri olarak sunu diyebilirimki ameliyatdan korkmayin, dogru doktoru secememekten korkun, doktorun anlatdiklarina, yapip yapamayacagina dikkat edin, ince eleyip sik dokuyun, benim yaptigim hatayi yapmayin.
Benim simdiki korkum red edilmek doktor tarafindan, mükemmelci bir yapim var, olmusken en iyisini isterim, bir doktor beni red etti bile mail ile resimlerimi gördükten sonra, yani zor bir burnum oldugunu biliyorum,cokda basarili oldugunu duydugum bir doktordu, ikinci bir doktor bana ben seni ameliyat etmeye bilirim zor bir burnun var birde iki kez ameliyat olmussun dedi,ama görüsme icin randevum var bir ay sonra, bakalim muayeneden sonra ne dicek, aslinda bu doktorlara dürüstlüklerinden dolayi minnetarim, yaparim diye kandirmaya calismadilar, simdi emre bey istedigin burnu yapamam diyecek diye korkuyorum :"-( sizce emre beyden böyle bir söz duyarsam, doktor arayisini birakmali miyim yada istanbula gelmisken baska doktorlarlada görüssem mi, cokda doktorla görüsüp kafami karistirmak degildi asil niyetim 3 tane en fazla diye düsünüyodum, siz ne diyorsunuz kizlar, emre beyin red etme ihtimali nekadar cok zor burunlarda, varmi aranizda red edilen???