• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 8 ay önce ameliyat oldum emre beye şu anki burnumdan çok memnunum ama küçük bir müdahele daha istiyormuş gibime geliyor burun kanatlarım arasında farklılık var sizce emre beye bunu dile getirmelimiyim acaba

Ben de roaccutane kullandım ama sivilcelerim geri geldi 2yılı bulmadan şimdi burun ameliyatımdan sonra tekrar kullancm hem emzirmem bitsin diye beklyrm sen ikinci kürü ne kadar kullandın ve etkili oldu mu bir de sivilce izlerimi geçirmişti diye hatırlyrm varmıydı sende vaesa da geçti mi cnm bi sorum daha vrrr 😀özelden fotoğrf nasıl atılır acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2.kuru 1bucuk sene kadar kullandim cok iyi bir dr buldum ona gittim guzide duranin yuzunu duzelten doktordu cok memnun kaldim ben bir daha cikmaz dedi ama bakalim gorucez:( sadece regl donemlerinde cikar dedi tek tuk e o da normal:) eski kurum icinde doktorun yanlis kullandirdigini o yuzden tekrarladigini soylemisti:)bende iz yoktu ama izi gecirmiyor diye biliyorum iz bambaska bir olay:) lazerle geciyor iz. Ozel mesaj olarak mi nasil yollanir diye soruyorsunuz? Hic yollamadim ama internet uzerinden belli siteler var oraya yukleyip link alinip atiliyor diye biliyorum yada ozel mesaj yollarken atac gibi bi isaret olmasi lazim oraya tiklayip yollaniyor:) galiba:)

2.kuru 1bucuk sene kadar kullandim cok iyi bir dr buldum ona gittim guzide duranin yuzunu duzelten doktordu cok memnun kaldim ben bir daha cikmaz dedi ama bakalim gorucez:( sadece regl donemlerinde cikar dedi tek tuk e o da normal:) eski kurum icinde doktorun yanlis kullandirdigini o yuzden tekrarladigini soylemisti:)bende iz yoktu ama izi gecirmiyor diye biliyorum iz bambaska bir olay:) lazerle geciyor iz. Ozel mesaj olarak mi nasil yollanir diye soruyorsunuz? Hic yollamadim ama internet uzerinden belli siteler var oraya yukleyip link alinip atiliyor diye biliyorum yada ozel mesaj yollarken atac gibi bi isaret olmasi lazim oraya tiklayip yollaniyor:) galiba:)
Çok uzun değil mi bir buçuk yıl hem de 2.kür için ilk kürü kaç ay ve kaç mg kullandın ay ben bıktım bu sivilcelerden ben 8ay 30mg kullanmıştım belki de dozu az geldi off iyi bir doktor bulmak gerek estetik altında cilt konuşuyoruz biz de napalım 😃

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 8 ay önce ameliyat oldum emre beye şu anki burnumdan çok memnunum ama küçük bir müdahele daha istiyormuş gibime geliyor burun kanatlarım arasında farklılık var sizce emre beye bunu dile getirmelimiyim acaba

Tatlımm zamsn çok çabuk geçmiş daha dün gibiydi:)) instagramda takip ediyorum seni ve burnun o kadar tatlı olmuş ki çok hoşuma gidiyor.yüzüne bu kdr uyumlu olabilirdi maşallah.bu arada sen düzenli kontrollerine gidiyor musun? Çünkü kanatların da eğer bir uyumsuzluk varsa bunu sen söylemeden Emre bey dile getirirdi.ancak yine de çok erken canım.şuan hala burnunda şişlikler vardır.bu da orantısızlıklara neden olur.şişler tamamen inince burnun o zmn oturmuş olcak.bence ilk fırsatta randevu al bir görün canım.en azından şişlik durumuna bakar.kontrollerini aksatma.öptüm:16:

Çok uzun değil mi bir buçuk yıl hem de 2.kür için ilk kürü kaç ay ve kaç mg kullandın ay ben bıktım bu sivilcelerden ben 8ay 30mg kullanmıştım belki de dozu az geldi off iyi bir doktor bulmak gerek estetik altında cilt konuşuyoruz biz de napalım 😃

Fazla degil cunku asil dogru olan dusuk mg la uzun sure kullanmakmis 2.kurde 10mg kullandim ben :) simdi puruzsuz cildim 3 4 ay oldu birakali sanirim:) ilk kurde 6 ay kullandim 40mg simdiki doktorum o yuzden tekrarladigini soyluyor yanlis kullanmisim oyle diyor:) istanbuldaysan sana cok iyi bir dr tavsiye edebilirim:)

Sevgili eso,
benim gibi araştırmaya yeni başlayan arkadaşlar için bu başlık çok iyi olmuş. Sizlerin paylaşımları sayesinde çok kısa sürede pek çok bilgiye ulaştığım içim hepinize teşekkür ederim. :71:

Slm bnde burun ameliyati olmayi dusunuyorum kafam okadar cok karisikki hangi doktora gidecegimi karismis durumdayim arastirdikca yeni isimler duyuyorum emre ilhan gibi... Malesef cok gec kalmisim cigu resimler yok artik son gunlerde girenleri ekledim ins kabul ederler. Aradan baga zaman gecmis sende ameliyat oldun dimi?? Nasil memmunmusun? Bu konuda beni aydinlatirsan cok sevincem

Fazla degil cunku asil dogru olan dusuk mg la uzun sure kullanmakmis 2.kurde 10mg kullandim ben :) simdi puruzsuz cildim 3 4 ay oldu birakali sanirim:) ilk kurde 6 ay kullandim 40mg simdiki doktorum o yuzden tekrarladigini soyluyor yanlis kullanmisim oyle diyor:) istanbuldaysan sana cok iyi bir dr tavsiye edebilirim:)

Edirnedeyim ama gidebilirim geliyorum bazen kuzenim orada hem Emre Bey için gelcm görüşmeye tavsiyeni beklyrm😘

Zaman çok hızlı geçiyor cnm. Bende burda forumları okurken ne zaman gelecek ameliyat günüm bende olup üzerinden ay geçsin diyordum. Ve 3 ayım doldu bile :)) o güzel heyecanı doya doya yaşa. şimdiden hayırlı olsun.

Cok sabirsizim, bir an önce ameliyatimi olmak istiyorum, bir ay hemen gecsin artik offff, gerci bir aydan daha fazla var tam 44 gün,...
Cok cok saol insallah bende sizler gibi güzel bir ameliyat gecirir ve sonuctan cok memnun kalirim,...canim sen istedigin burnu nasil tarif ettin, ben biraz iddiali burunlari begeniyorum ama yakisir mi ki diye endiseleniyorum, Emre bey kendi fikrinide söylüyor mu, mesela yakismadigi zaman uyariyor mu?

scarlett50,ben de 15agustosta ameliyat oluyorum emre beye(bi aksilik olmazsa tabiki) sanırım yakın zamanlarda masaya yatcaz,kalkcaz:)))

Tamam kizlar atiyorum hemen arkadasim cok urun denedi bundan cok memnun kaldi makyozumde siddetle tavsiye ediyorum dedi bide siz deneyin bakalim:)[/QUOTE]

şu ürünün adını bana da mesaj atar mısın, o kadar ihtiyacım var ki, ne kullandıysam fayda etmedi gözeneklere,

Cok sabirsizim, bir an önce ameliyatimi olmak istiyorum, bir ay hemen gecsin artik offff, gerci bir aydan daha fazla var tam 44 gün,...
Cok cok saol insallah bende sizler gibi güzel bir ameliyat gecirir ve sonuctan cok memnun kalirim,...canim sen istedigin burnu nasil tarif ettin, ben biraz iddiali burunlari begeniyorum ama yakisir mi ki diye endiseleniyorum, Emre bey kendi fikrinide söylüyor mu, mesela yakismadigi zaman uyariyor mu?

Canım Emre beye ben yüzüme yakışan en küçük , hafif kavis, hafif kalkık burun istedim. Bunun üzerine kendinden de birseyler katarak tasarım yaptı. Tam olarak anlatamasamda tam olarak istediğim burnu yaptı. Tabii sana yakışmayan yüz hattına uymayan durumlarda uyarıyor.

Canım Emre beye ben yüzüme yakışan en küçük , hafif kavis, hafif kalkık burun istedim. Bunun üzerine kendinden de birseyler katarak tasarım yaptı. Tam olarak anlatamasamda tam olarak istediğim burnu yaptı. Tabii sana yakışmayan yüz hattına uymayan durumlarda uyarıyor.

uyarmasi cok güzel yüzümle uyumlu olmasi cok önemli...
yanimda resimde götürcem daha iyi tarif edebilirim, beraber tasarim yapariz artik, emre beye cok güveniyorum zaten, o kadar cok hastasini gördüm ki hepside birbirinden güzel...

scarlett50,ben de 15agustosta ameliyat oluyorum emre beye(bi aksilik olmazsa tabiki) sanırım yakın zamanlarda masaya yatcaz,kalkcaz:)))

kesin karsilasiriz, benim ameliyatim 19 augustosda, insallah cok güzel gecer hersey :16:
hem burun hem kepce kulak ameliyati olucagim ikisi birden, yanimizda götürmemiz gereken olmazsa olmaz seyler nelerdir aceba simdiden ben liste yapiyorum... yardimci olmak isteyen arkadaslar yazsin lütfen :17:

Günaydınn siz böyle sayınca benim de gün sayasım geldi 75 gün kadar bi süre.. Benim durum daha zor sanırım.. :51:

kesin karsilasiriz, benim ameliyatim 19 augustosda, insallah cok güzel gecer hersey :16:
hem burun hem kepce kulak ameliyati olucagim ikisi birden, yanimizda götürmemiz gereken olmazsa olmaz seyler nelerdir aceba simdiden ben liste yapiyorum... yardimci olmak isteyen arkadaslar yazsin lütfen :17:

Kafandan rahat geçirebileceğin şekilde olsun pijama üstün düğmeli olsa daha iyi olur :) pijama,terlik,dişini ilk gün fırçalayabileceğini pek sanmıyorum ama istersen diş fırçası götür yada onun yerine (ben öyle yapmıştım) listerin tarzı bir gargara:) başka da birşeye gerek yok hastanede herşey mevcut zaten emre bey sana morlukların için krem ve burnun için sprey söyleyecek ameliyattan önce onları alırsın çıktığın gün de antibiyotik kullanmaya başlayacaksın o kadar :) bu arada iddialı burun iste bencede :) ben öyle istedim çok da memnunum :) ama emre beye danışıp fikrini alarak yap bunu senin yüzüne nasıl bir burun gideceğini kendisi daha iyi bilir :) isteklerini söyle o doğrultuda yönlendirir seni:)

Kalın ve yağlıysa derin sabretmen lazım benim geçiyor merak etme ama tabi 3 5 ayda değil kalınlık hemen geçmiyor

Arkadaşım bir ürün kullanıyordu gözenekleri açıktı kullandıktan sonra çok memnun kalmıştı bugün ondan öğrenip yazarım :) Gözeneklere krem vs fayda etmiyor diye biliyorum çok ürün kullanmıştı hiç sonuç alamadı ama bu en son kullandığı ürünü çok beğendi memnun

bana da at mesajı tatlım..:16::16::16:

Back
X