• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bu arada süreyya beye sordum 12 bin ve 16 bin arası fiyat verdi çok pahalı ve gereksiz buldum siz ne düşünüyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emre ilhan burunlarını nasıl görebilirim mesaj hakkkını doldurduktan sonra arkadaş olarak eklemem yeterli midir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmiyorum ama msj hakkını doldurmak için geyik sohbeti bölümünde alan var oraya yazman daha doğru

Rudi merhaba. Pazartesi emre beyle son görüşmemiz var sende orda olucak mısın? Saat 1 de ...

Rudi merhaba. Tasarım yapıldı ama tasarımdan ben pek bişey anlamadım yani fotoğraf verilmedi ben sadece nasıl bir burun istediğimi söyledim. Uzun olmasın sivri olmasın burun delikleri yandan ve önden gözükmesin çok kavis ve oyuk olmasın kalkık hiç olmasın. Estetik olduğu belli olsunmu diye sordu emre bey hayır belli olmasın dedim. Umarım istediğim gibi olur. Son görüşmede emre beye istediğim burun fotoğraflarını göstericem.

selam kızlar

ben emre ilhana ameliyat olalı 1 buçuk yıl oldu çok memnunum hepinize tavsiye ederim

soranlar için öncesi ve sonrası albümlerim herkese açık profil sayfamdan bakabilirsiniz :))

Rudi merhaba. Tasarım yapıldı ama tasarımdan ben pek bişey anlamadım yani fotoğraf verilmedi ben sadece nasıl bir burun istediğimi söyledim. Uzun olmasın sivri olmasın burun delikleri yandan ve önden gözükmesin çok kavis ve oyuk olmasın kalkık hiç olmasın. Estetik olduğu belli olsunmu diye sordu emre bey hayır belli olmasın dedim. Umarım istediğim gibi olur. Son görüşmede emre beye istediğim burun fotoğraflarını göstericem.

Esracım hiç endişen olmadın.sen kendini çok iyi ifade etmişsin.emre bey ameliyat planına hepsini not etmiş kafasında burnunun fotosunu belirlemiştir:)) gerekli herşeyi söylemişsin.yüzüne uygun olmayan bir durum olsaydı zaten başta öneride de bulunurdu.fotoya bile gerek yok ama görsel olarak da anlatmanda faydası olacaktır.ben de doğal burun istemiştim ve kimse estetik mi diye sormadı:)) şimdiden yeni burnuşun hayırlı olsun :16:

Merhaba zeytincim :) yarın kısmetse emre beyle son görüşmemiz var ve Çarşamba da ameliyat olucam hayırlısıyla hem korku hem heyecan karmakarışık duygular içerisindeyim nasıl olucak nasıl geçecek bende bilmiyorum doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum size de böyle oldumu ? Yoksa bitek benmi böyleyim.

Merhaba zeytincim :) yarın kısmetse emre beyle son görüşmemiz var ve Çarşamba da ameliyat olucam hayırlısıyla hem korku hem heyecan karmakarışık duygular içerisindeyim nasıl olucak nasıl geçecek bende bilmiyorum doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum size de böyle oldumu ? Yoksa bitek benmi böyleyim.

Hayırlısı olsun canım.ben Emre beye revizyon oldum ve inanın hiçbir korku endişem olmadı.heleki benim revizyon olduğu için daha bir tedirgin olmam gerekirdi ama EMre beye o kdr çok güvendim ki bir sn önce ameliyat günüm gelse de istediğim burnuma kavuşsam dedim.senin heycanlı olmanı anlıyorum ama bu korkudan çok mutluluk vermeli.kısa bir süre sonra istediğin uyumlu bif burnun olacak.isteklerini deç çok güzel ifade etmişsin bence rahat rahat uyu canım.bak burada emre beyin bir sürü hastası var.herkes memnun .paylaşımlarından da takip edebiliyoruz.sende aramıza katılacakdın bundan daha hüzel ne olabilir.doktorumuza güven rahat ol:16:

Hayırlısı olsun canım.ben Emre beye revizyon oldum ve inanın hiçbir korku endişem olmadı.heleki benim revizyon olduğu için daha bir tedirgin olmam gerekirdi ama EMre beye o kdr çok güvendim ki bir sn önce ameliyat günüm gelse de istediğim burnuma kavuşsam dedim.senin heycanlı olmanı anlıyorum ama bu korkudan çok mutluluk vermeli.kısa bir süre sonra istediğin uyumlu bif burnun olacak.isteklerini deç çok güzel ifade etmişsin bence rahat rahat uyu canım.bak burada emre beyin bir sürü hastası var.herkes memnun .paylaşımlarından da takip edebiliyoruz.sende aramıza katılacakdın bundan daha hüzel ne olabilir.doktorumuza güven rahat ol:16:

tatlım emre beyin ücretleri yüksek diyorlar ne kadara oldun?

Kızlar ben de emre beye ameliyat oldum henüz 5 gün oldu. Burnum şu an çok kalkik duruyor ve burun deliklerimin buyuklukleri biraz farkli bu durumlari yaşayanlar oldu mu? Şu an sisliklerim de çok bundan mi kaynaklaniyor acaba?

Back
X