• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bugün ameliyatimin 7. Gunu yarin tamponlar alinacak yuzumdeki şişlikler indi gibi ama burnum çok büyük duruyor yüzüme göre ayrica çok kalkik burun deliklerim birbirinden farklı çok korkuyorum böyle kalacak diye kendimi avutmaya çalışıyorum daha burnun da şiş inecek diyorum ama bi yandan da daha ne kadar inebilir sisliklerin diyorum emre beye çok güvenerek gittim ama korkuyorumm. Sizler de aynı sorunları yasadiniz mi süreç nasıl ilerledi?

Bugün ameliyatimin 7. Gunu yarin tamponlar alinacak yuzumdeki şişlikler indi gibi ama burnum çok büyük duruyor yüzüme göre ayrica çok kalkik burun deliklerim birbirinden farklı çok korkuyorum böyle kalacak diye kendimi avutmaya çalışıyorum daha burnun da şiş inecek diyorum ama bi yandan da daha ne kadar inebilir sisliklerin diyorum emre beye çok güvenerek gittim ama korkuyorumm. Sizler de aynı sorunları yasadiniz mi süreç nasıl ilerledi?

Burnunun büyük durması çok normal çünkü şu an çok şiş 1 seneden önce burun oturmuyor maalesef,burun deliklerinin farklılığıda şişliklerden dolayıdır ama şöyle bir durum var eski burnunda burun deliklerin çok farklıysa ameliyat sonrasıda biraz fark kalabiliyor ama eski burnunda öyle bir sorun yoksa hiç korkma şişlikten dolayı farklılık oluyor zamanla geçiyor :) kalkıklık da burnun oturdukca düzelecektir daha çok yeni burnun çok sabretmen lazım :) derin için ne dedi doktor? kalın mı normal mii?

Canım burnum ince deriliymis hem de baya ince dedi emre bey. Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah şişlikler inince burnumda kuculur dediğin gibi. Sabirsizlikla bekliyorum artık

İlk kontrolunuz nasıldı?
Benim burnum epey kalın derili 25gün sonra ameliyatım var ve deriden dolayı çekimserim hala

İlk kontrolunuz nasıldı?
Benim burnum epey kalın derili 25gün sonra ameliyatım var ve deriden dolayı çekimserim hala

Ilk kontrolde emre bey göz altimdaki bandajlari çıkardı bekleyeceğiz biraz dedi. Ama şurası kesin eski burnuma göre çok daha güzel oldu burnum eğer şişlikler ve odemler giderse çok daha iyi olacak. Beklemedeyim bakalım. Tamponlar filan çıksın sisliklerim de azalinca resim paylasacagim

Eski burnunuzu merak ettim tabi yenisiyle karşılaştırmak en doğrusu sanırım 1hafta sonra tamammen bandajlarınız alınır.sağlıklı ve güzel byurunlar

Ilk kontrolde emre bey göz altimdaki bandajlari çıkardı bekleyeceğiz biraz dedi. Ama şurası kesin eski burnuma göre çok daha güzel oldu burnum eğer şişlikler ve odemler giderse çok daha iyi olacak. Beklemedeyim bakalım. Tamponlar filan çıksın sisliklerim de azalinca resim paylasacagim

Çoook geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Ben biraz daha beklemen ve sonra eğrilik devam ederse sıkıntı yapmanı tavsiye ediyorum tıpkı diğer arkadaşlar gibi sana.. Benim ameliyata 1,5 ay kaldı. Öyle heyecanlıyım ki kalbim ağzıma girecek.. :52: Fotoğrafları da karşılaştırmamız açısından lütfen eski ve yeni olarak görmemizi sağla. Bekliyorum.. :40: Her şey gönlünce olsun. :54:

Emre beyin revizyon yaptıgı burunlara bakıyorum gercekten cok guzel olmus burunlarınız:) Ben de inşallah Emre beye revizyon olucam.. Tek korkum kalın deriliyim, keske en basta sizlerin yorumları gorseydim, simdi hem kalın deriliyim hem de ikinci ameliyat olucak..

Emre beyin revizyon yaptıgı burunlara bakıyorum gercekten cok guzel olmus burunlarınız:) Ben de inşallah Emre beye revizyon olucam.. Tek korkum kalın deriliyim, keske en basta sizlerin yorumları gorseydim, simdi hem kalın deriliyim hem de ikinci ameliyat olucak..

Ben de kalın deriliyim ve hep estetik olmak hayalimdi. Çünkü oldukça kemerli ve kaba bir burnum var. 26,5 yaşındayım :44: ve aldığım darbelerle daha da büyüdü burnum. Koskocaman oldu.. :27: Kompleks yapmamak elde değil yani.. Ve kendimi bildim bileli şehir şehir dolaştım ve her şehirde bi dr arayışına giriştim. En son çabalarımda Gaziantep, Adana, İzmir, Balıkesir, Bursa ve Ankara. Tabi buralarda uygun fiyatlı ve güzel burun yapacak dr bulmam gerekiyordu. Derken imkanlar değişti yani kendi ayaklarımın üzerinde durup, istediğim kadar harcayabildim. Şükürler olsun ki Ankara şartlarında arayışa girdim. Görüşmediğim dr u kalmamıştır buranın ama nedense hiç kafama yatmadılar. Kasap gibi gördüm onları hep. :56: Aklımda da Emre İlhan bi hayal gibi duruyordu. Maddi konuda ona ulaşamam diyordum. Ve şartlar Ankarada yine değişti burdaki çok beğenilen bi dr dan nefret ettim, daha ameliyat olmadan bunalttı beni. Neyse çok uzattım sanırım sonuç olarak o nefret ettiğim dr sayesinde parayı dert etmemem ve aklımdaki güveneceğim dr a gitmem gerektiğini anladım. Eylülün ortasında da Emre beye ameliyat olucam. İlk ameliyat için iyi bi karar aldığımı düşünüyorum. İnşallah Allah pişman ettirmesin. Her şey herkes için çççok güzel olsun. :54::21:

Amin canım güzel burunlar bizimde hakkımız dimi[emoji6] derin için dr ne dedi?

Rudi canım bana soruyorsun sanırım? Ben Emre beyla daha görüşmedim, tanışmadım da hatta.. :1: Muayene olduğum dr lar derin kalın geç iyileşir dediler. Emre bey üstesinden gelir diye umut ediyorum. Kalın derili, kocaman kemerli, içeride eğriliği olan, hafif yana kayık ve içte büyüyen etleri olan bi burnum var. 2 km ilerden kokuyu çok rahat alırım , bu burunla nefes alamıyorum desem kimse inanmıyor zaten. :52:

Ben de kalın deriliyim ve hep estetik olmak hayalimdi. Çünkü oldukça kemerli ve kaba bir burnum var. 26,5 yaşındayım :44: ve aldığım darbelerle daha da büyüdü burnum. Koskocaman oldu.. :27: Kompleks yapmamak elde değil yani.. Ve kendimi bildim bileli şehir şehir dolaştım ve her şehirde bi dr arayışına giriştim. En son çabalarımda Gaziantep, Adana, İzmir, Balıkesir, Bursa ve Ankara. Tabi buralarda uygun fiyatlı ve güzel burun yapacak dr bulmam gerekiyordu. Derken imkanlar değişti yani kendi ayaklarımın üzerinde durup, istediğim kadar harcayabildim. Şükürler olsun ki Ankara şartlarında arayışa girdim. Görüşmediğim dr u kalmamıştır buranın ama nedense hiç kafama yatmadılar. Kasap gibi gördüm onları hep. :56: Aklımda da Emre İlhan bi hayal gibi duruyordu. Maddi konuda ona ulaşamam diyordum. Ve şartlar Ankarada yine değişti burdaki çok beğenilen bi dr dan nefret ettim, daha ameliyat olmadan bunalttı beni. Neyse çok uzattım sanırım sonuç olarak o nefret ettiğim dr sayesinde parayı dert etmemem ve aklımdaki güveneceğim dr a gitmem gerektiğini anladım. Eylülün ortasında da Emre beye ameliyat olucam. İlk ameliyat için iyi bi karar aldığımı düşünüyorum. İnşallah Allah pişman ettirmesin. Her şey herkes için çççok güzel olsun. :54::21:

Bende kemer yok,ilk ameliyatımda gitti kemerim ama ucunda biraz problem var,kalın derililerin klasik sikayeti.. Bence de parayı dert etmemeniz dogru karar olmus sonucta bu herhangi sıradan bisey degil burun yani bu. aynen herkes icin her sey coook guzel olur inşallahhh:)

Son düzenleme:
Bende kemer yok,ilk ameliyatımda gitti kemerim ama ucunda biraz problem var,kalın derililerin klasik sikayeti.. Bence de parayı dert etmemeniz dogru karar olmus sonucta bu herhangi sıradan bisey degil burun yani bu. aynen herkes icin her sey coook guzel olur inşallahhh:)

Boru değil burun yani buu.. :1: Aminnnn her şey güzel olacak burun güzel oluncaaa.. :51:

Thirteenmay2013 hiç görüşmedin ameliyat tarihi aldın mı?benim 2eylül 2kez görüştüm şu ana dek

Seninle yaZışmıştık hatırladım canım.bugunde esray nickli arkadaşın ameliyatı vardı en kısa zamanda siteye girip bizide haberdar eder inş.

Ayyy kizlar benim ameliyata eger nasipse baya var daha ama simdiden rüyalarima girmeye basladi, emre beyi rüyamda gördümm :-)))
Iki kere hüsrana ugrayinca korkmamak elde degil, bende kalin deriliyim ama kücük, hafif kavisli ve dogal bi burun var hayalimde olurmu olmazmi offf cok taktim kafaya..

emre ilhan rinoplasti yi ne kadara yapiyr blen varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X