Ben de kalın deriliyim ve hep estetik olmak hayalimdi. Çünkü oldukça kemerli ve kaba bir burnum var. 26,5 yaşındayım :44: ve aldığım darbelerle daha da büyüdü burnum. Koskocaman oldu..

Kompleks yapmamak elde değil yani.. Ve kendimi bildim bileli şehir şehir dolaştım ve her şehirde bi dr arayışına giriştim. En son çabalarımda Gaziantep, Adana, İzmir, Balıkesir, Bursa ve Ankara. Tabi buralarda uygun fiyatlı ve güzel burun yapacak dr bulmam gerekiyordu. Derken imkanlar değişti yani kendi ayaklarımın üzerinde durup, istediğim kadar harcayabildim. Şükürler olsun ki Ankara şartlarında arayışa girdim. Görüşmediğim dr u kalmamıştır buranın ama nedense hiç kafama yatmadılar. Kasap gibi gördüm onları hep.

Aklımda da Emre İlhan bi hayal gibi duruyordu. Maddi konuda ona ulaşamam diyordum. Ve şartlar Ankarada yine değişti burdaki çok beğenilen bi dr dan nefret ettim, daha ameliyat olmadan bunalttı beni. Neyse çok uzattım sanırım sonuç olarak o nefret ettiğim dr sayesinde parayı dert etmemem ve aklımdaki güveneceğim dr a gitmem gerektiğini anladım. Eylülün ortasında da Emre beye ameliyat olucam. İlk ameliyat için iyi bi karar aldığımı düşünüyorum. İnşallah Allah pişman ettirmesin. Her şey herkes için çççok güzel olsun.