Arkadaşlar Merhaba,
Siteye az önce üye oldum, nereye nasıl yazmam gerekiyor bilemedim ama umarım ihtiyacı olanlara faydalı olabilirim.
Ben tam 12 gün önce 6. burun ameliyatımı oldum ve inşallah sanırım bu son ameliyatım :) Benim hem büyük hem de eğri bir burnum vardı ve çok genç yaşta çok da fazla araştırmadan ismi duyulmuş tanıştığım ilk doktora ameliyat oldum ve sonra ameliyatlarımın ardı arkası kesilmedi. Aynı doktora 5 kere ameliyat oldum. İlk sorun ameliyattan sonra burun hala büyüktü sonra 2. ameliyatta burnun alın ile birleşen kısmı fazla törpülendi ve sonra maceram başladı :/ Düzeltmek için 3 ameliyat daha. En sonuncusunu da burnun çöken tepesini doldurmak için kulağımdan kıkırdak koydu o da tutmadı ve ben artık bunu kabullenip o şekilde yaşamaya karar vermişken Emre İlhan'nın revizyon burun ameliyatlarındaki başarısını duydum. Tam bir sene boyunca araştırdım. 4 ayrı doktor ile görüştüm fakat doktorlar bu burnun düzeltilmesi imkansız biz bu riski alamayız dediler. İlk 2013 Aralık ayın da Emre Bey ile ilk randevumu aldım ve o gün tekrar cesaretlendim ve amliyat olmaya karar verdim. Programı çok yoğun olduğu için ancak Ağustos ayında ameliyat olabildim. Ameliyatım tam 6 saat sürdü. Bugün tam 12. günüm ve sanırım bu son :) Ameliyattan sonra suratım hiç şişmedi ve morarmadı arkadaşlar, daha önceki ameliyatlarımla kıyasladığımda ben bunu bir mucize olarak yorumluyorum :)) Emre Bey burnunu baştan yaptı, görenler inanamıyor. Şimdilik herşey yolunda ve umarım bundan sonra da böyle olacak. Ben yaşadıklarımı kısaca özetlemeye çalıştım ama bu konu ile yaklaşık 10 senedir uğraşıyorum, eğer varsa sormak istediğiniz bir şey seve seve yanıtlamaya çalışırım. Ben araştırmalarım sırasında kadınlar kulübünden çok faydalandım, umarım ben de faydalı olabilirim.
sevgiler...