- Konu Sahibi EstetikEditor
- #8.721
Kizlar desteginiz icin tesekkür ederim, benim sorunum yurtdisinda yasadigim icin ameliyattan sonra Emre beye muayeneye gidememek oldu, normalde emre bey 2-3 ayda bir kontrole cagiriyor hastalarini, eger düzenli olarak kontrole gidebilseydim simdiye kadar sorun üzerinde konusup bi aksiyon plani belirlemis olurduk. Emre bey ameliyattan önce iskelet catisinin bir anda cok fazla kücültülemeyecegini, derinin buna adapte olamayacagini söylemisti bana zaten. Revizyon hastalarinin bunu bilmesi gerekiyor; bazen ilk ameliyatta hersey tam olarak yapilamayabilir. Ben buna bir örnek oldugumu düsünüyorum, Emre beyle konustum, 3. bir müdahele olacak ve bu konuda Emre beye güvenim tam. Emre beyi revizyon veya ilk ameliyat icin tercih edecekler en azindan sundan emin olabilirler, Emre bey kesinlikle yaptigi burnun arkasinda duruyor ve hastasi memnun olana kadar onun taleplerini dinliyor. Benim ilk doktorum muayeneye gittigimde yaptigim elestiri ve itirazlari hic dinlememisti, süper oldu mükemmel oldu daha ne istiyosun demisti bana.
Yalniz fotolara yapilan yorumlardan gördügüm kadari ile niyetinin üzüm yemek degil bagciyi dövmek oldugu bariz cok fazla insan var.
Yalniz fotolara yapilan yorumlardan gördügüm kadari ile niyetinin üzüm yemek degil bagciyi dövmek oldugu bariz cok fazla insan var.