- 4 Nisan 2010
- 200
- 30
- 123
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #8.741
Tekrar bakabilirsin ekledimGözükmüyor arkadaşım fotoğrafların merak ettim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar bakabilirsin ekledimGözükmüyor arkadaşım fotoğrafların merak ettim de
Beni de eklerseniz sevinirim. Fotoları görmek istiyorum.Kızlar fotoğraf yükledim henüz 1.5 aylık burnum
Mrb eklemis oldgunuz iki fotoya bakmak istedm fakat goremedimKizlar selamlar, gecen eylül ayinda Emre beye revizyon ameliyati oldum. Simdi 11. ayimdayim. Iki adet foto ekledim, yorumlariniza cok ama cok ihtiyacim var kizlar. Olumlu ya da olumsuz yorumlarinizi bekliyorum kizlar.
Bir buçuk aylık gibi durmuyor çok güzel toparlamışsınız maşallah burnunuz da yüzünüze çok yakışmışKızlar fotoğraf yükledim henüz 1.5 aylık burnum
BENİ DE EKLERMİSİN FOTOĞRAFINI GÖRMEK İSTİYORUMTekrar bakabilirsin ekledim
merhaba, beni de eklermisiniz lutfen.. cok merak ediyorum..Teşekkür ederim :) henüz 1.5 aylık. şişliklerim tamamen inince inşallah çok daha güzel olacak.
Siz takip ederseniz gorebilirsinizBENİ DE EKLERMİSİN FOTOĞRAFINI GÖRMEK İSTİYORUM
takip ederseniz gorebilirsinizmerhaba, beni de eklermisiniz lutfen.. cok merak ediyorum..
arkadaşlar foruma yeni katıldım ama sizleri aylardır takip ediyorum.en son emre ilhan ve muhammet dilber arasında kaldım.ikisi de anladığım kadarıyla çok iyi drlar.sizden ricam emre beye ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi fotolarınızı görmek fikir edinmek için :) ve benim gibi bu 2 dr arasında kalıp emre beyi seçen var mı? lütfen yardım edin kızlar kafam çok karışık![]()
eğer kesin emre beye ameliyat olmaya karar verdiyseniz bence ameliyat tarihi de alın telefondan sonra onun için de en az 3-4 ay veriyorlar :)Bu arada bugün aradim nisan sonuna randevu veriliyor.. 6 ay bekleme süreci![]()
Cok tsk ler ipek. Bunu bildiyim iyi oldu.. fakat nisanda ön görüsme olursa yazin ortasinda zaten amelyat olmam. Malesef bidahaki kisa kaldi deseneeğer kesin emre beye ameliyat olmaya karar verdiyseniz bence ameliyat tarihi de alın telefondan sonra onun için de en az 3-4 ay veriyorlar :)