• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Dikkat dikkat!! 20eylul ctesi gunu emre beyin kliniginde denk geldigim tuba isimli kirikkaleli arkadasi ariyorum :)) eger buralardaysan ;hani beni facede eklicektin :p

Herkes burundan bahsediyor ben çene için doktor arıyorum emre beyin hu ameliyatı nasıl yaptığını bilmiyorum kendisine ameliyat olanlar bilgi verirlerse çok mutlu olurum ve burun için 8 bin lira deniliyor çene daha mı fazla oluyor

arkadaşlar foruma yeni katıldım ama sizleri aylardır takip ediyorum.en son emre ilhan ve muhammet dilber arasında kaldım.ikisi de anladığım kadarıyla çok iyi drlar.sizden ricam emre beye ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi fotolarınızı görmek fikir edinmek için :) ve benim gibi bu 2 dr arasında kalıp emre beyi seçen var mı? lütfen yardım edin kızlar kafam çok karışık :(

arkadaşlar foruma yeni katıldım ama sizleri aylardır takip ediyorum.en son emre ilhan ve muhammet dilber arasında kaldım.ikisi de anladığım kadarıyla çok iyi drlar.sizden ricam emre beye ameliyat olanlar beni ekleyebilir mi fotolarınızı görmek fikir edinmek için :) ve benim gibi bu 2 dr arasında kalıp emre beyi seçen var mı? lütfen yardım edin kızlar kafam çok karışık :KK43:

Bende senin gibi cok dusundum ama emre bey gercekten isinde coook iyi gorunuyo

Bende uzun zamandir takip ediyorum fakat emre beye karar kildim gibi.. insallah kasim sonuna randevu alabilirim... iki ay önce göyüs implant yapdirdim baska yerde,cok sükür cok memnunum ve anladimki bekletmemek lazim mis. Mutsuz gecen yillar bosa geciyor...

bi şey sorcam kızlar emre bey ilk görüşmede burnu muayene ediyo mu? yani sağlık sorunu da varsa ilk görüşmede bakıp söylüyor mu?

eğer kesin emre beye ameliyat olmaya karar verdiyseniz bence ameliyat tarihi de alın telefondan sonra onun için de en az 3-4 ay veriyorlar :)
Cok tsk ler ipek. Bunu bildiyim iyi oldu.. fakat nisanda ön görüsme olursa yazin ortasinda zaten amelyat olmam. Malesef bidahaki kisa kaldi desene :(

Back
X