Emriyo transferinden sonra beslenme

hayat777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
473
76
98
Merhabalar bu Cumartesi günü 3. transferimi oldum. Diğerlerinde tek emriyo koyuldu bu sefer 2 tane koydurduk.
Her gün progestan iğne , kan sulandırıcı iğne ve kortizonlu hap içiyorum .
Sizler transferden sonra nasıl beslendiniz. Diyetisyene başlayacaktım fakat malum tüp bebek insanı maddi yönden çökeltiyor. Oluşturduğunuz beslenme listeniz var mı nasıl bir yol izliyorsunuz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Özel beslenme şekilleri yoktur bence. Olabildiğince doğal beslenmeye çalışın ve günde 3 ana ögün 2 ara.ögün mıtlaka.yapın

Dupot sanirim adi oyle bir şurup veriyorlar onu sorun doktorunuza.. yada mutlaka kayisi kuru kayisi yiyin.. bende baya işe yaramıştı
Teşekkür ederim sorayım doktoruma bende 20 yıldır zor kaldığım durumlarda lavman yapıyordum ilaçsız olmuyordu

Merhaba.. ben transferimden beri günde bi tane tam haşlanmış yumurta yarım avakado ve tam buğday ekmeği yiyorum. Günde 3 litre su mutlaka tüketmelisin bebeğin tutunmasına yardımcı olan başlıca şey.. düşük tehlikende bile bol bol su iç diolar çünkü hem su kabızlığıda bi nebze önlicektir. Kavrulmamış badem folik asit içerdiği için günde 5 tane yemen yararlı.. sakat at, tam pişmemiş yumurta, bitki çayı, ağrı kesiciler, maydonoz, gazlı içeçek , salam sosis sucuk vs. Ananas , bunlar yasak.. doktorumun bana önerdiği şeyler bunlar.. tabiki bunlar gebelikte tüketilmesi ve tüketilmemesi gerekenler ama transferden itibaren gebelik varmış gibi dikkat edip ona göre hareket etmekte fayda var. İnşallah hayırlı haberler alırsınız :)

Çok teşekkür ederim herşeye dikkat ediyorum inşallah isteyen herkese Allah nasip ettin

Özel bir beslenme düzeninden çok sağlıklı beslenmeye dikkat edin. Az bir miktar kuruyemiş ceviz ve avokadoyu ekleyebilirsiniz beslenme rutininize. Şekerden asitli içeceklerden kafeinden uzak durmakta fayda var. Kabızlık için yürüyüş bol su ve sabah aç karnına kuru kayısı yiyip üzerine ılık su içebilirsiniz. Yine de geçmiyorsa doktorum bana dupholac isimli şurubu vermişti. Siz de doktorunuza sorun kilonuza göre dozaj verecektir.
Aldığımız progesteron kabızlık yapıyor ne yazık ki. Yürüyüşü ihmal etmeyin

Teşekkürler en son çare doktorla görüşüp şurubu sormak

maalesef 3. transferimde olmadı
Ah canım tam tavsiye vermek için gelmiştim ki maalesef paylaşımını gördüm Rabbim hakkında hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eylesin insanın nasibinde varsa yeme içmeyi hiçbir şeyle alakası yok tabii ki yine de önlemimizi alıyoruz ama Rabbim gönlünce versin inşallah

Teşekkür ederim kısmetten öte yol yok maalesef ama insan işte ister istemez umutlanıyor her defasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…