- 24 Nisan 2015
- 21
- 4
- 37
- Konu Sahibi betul esra
Merhaba hanimlar..araniza yeni katildim ben de..17 subatta bir oglumuz oldu..ilk gun gogsumun ucu olmadigi icin ememedi,sarilik olur korkusuyla mama verdik kasikla..sonraki 4-5 gun hic sutum gelmedi..uc olmadigi icin ememiyordu yavrum,ben de sagip vereyim bari dedim ama damla sut gelmiyordu :-( 5.gun damla damla geldi,cay kasigiyla verdim.sonra gogsumu tutsun diye resmen savas verdik,olmuyordu.kuzum emmek istiyordu ama uc yoktu :-( aciktigi icin de ortaligi yikiyordu,aglamaktan bitap dusunce daha fazla iskence cektirmeyelim diye mama veriyorduk mecburen..bazen emiyordu ama yine de sutum cok cok azdi.2-3 saat emdi bir keresinde ama yine doymadi,mama verdik.sut olsun diye de,gogsumun ucu ciksin diye de yapmadigim sey kalmadi inanin..ama olmayinca olmuyor demek ki..sutum bir turlu kaynamadi..bu arada normal dogum yapmama ragmen boyle oldu..cok uzuluyorum,cok vicdan azabi cekiyorum..acaba nerede yanlis yaptim diyorum ama var mi benim yasadiklarimi yasayan aranizda..bir de emmeyen bebek yoktur,emziremeyen anne vardir diyorlarmis ya onlari da duydukca kahroluyorum..oglum beni sevmeyecek diye de cok korkuyorum :-(