Emziren anneler bi bakar mısınız?

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
36
Merhaba hanimlar iki ay once sezeryan ile dogum yaptim sol gogsumde sütüm hic yok denilecek kadar az. Sag gogsumunde ondan kalir yani yok. Ancak bol su, incir suyu ve sut arttirici caylar ictigim zamn sag göğsümde süt oluyor. Bebegimi sadece sag gogsumle doyurmaya calisiyorum. Mama vermemeye ozen gosteriyorum. Yavrum doymadigi icin surekli saatlerce gogsumde kaliyor. Birkac gundur sag gogsumde cok ufak bi catlak olustu. Acisi tam anlamiyla beynime vuruyor. Yinede bebegimi emzirmekten kacinmiyorum. Dun gece minigimi emzirip uyuduktan snra gogsumde agri ve aci ile uyandim. Bi baktim sutyenimin sag tarafinda kuru yer yoktu. Sütüm akmis, gogsum taş gibi olmustu. Hemen bebegimi uyandirip emzirdim ve o sekilde rahatladim. Iki ay oldu gogsumde bu kadr sut birikmemisti. Umarim hep boyle gider. Aniden goguste süt birikmesi normal midir? Ayrica gribim ve iki gecedir sitmaliyorum bn usudukce yine sag gogsum diken diken oluyor gogus ucumda siddetli bi aci hissediyorum. Sol gogsumde tık yok ve diger gogsume gore cok cok ufak kaldi. Gerci pek takinti yapmiyorum zamanla herseyin duzene girecegini biliyorum. Gunlerce gogsumde sut olmazken aniden birikmesi ve gogus damarlarim sisercesine sut toplamasi bnde kafa karisikligi yaratti. Acaba doktora gitmeme gerek var mi? Yoksa normal bi durum mu?

Merhaba canim eger agri varsa sutunun birikmis oldu ve bebeginin tam anlami ile cekemedigi anlaminada gelir ve sut kanalarin tikanmista olabilir elinle bi kontrol et agri varmi diye uzerine yatiysan eger birden bosalmis.olabilir bendede ayni sorunlar var malesef bi gogusumde sut cok az ve kucuk ama o gogusunlede mutlaka bebegini emzir sutun ogle azda olsa cogalir