- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Arada bir olur ama bence o arada bir ayda bir olmalı ama nerde sanki yemesek ölücez nefis işte hamileyken aman hamileyim diyodum şimdide emziriyorum dememek istiyorum benim 10 kiloyu vermem lazım başka yolu yokAyyy evet aynı durumdayım. Verdiklerimi almasam baridün akşam en son eşime' amaaan emziriyorum tatlı canım çekiyo napayım, hem sütüme tatlı geçer bebişte sever' dedim:) bahanelere bakar mısın:))) adamcağız saf saf baktı sen iyi misin dedi:))))
10 kilo olsa iyi 20 kilo fazlam varArada bir olur ama bence o arada bir ayda bir olmalı ama nerde sanki yemesek ölücez nefis işte hamileyken aman hamileyim diyodum şimdide emziriyorum dememek istiyorum benim 10 kiloyu vermem lazım başka yolu yok
Çok sevindim canım tabiki öncelikle sağlık estetik ikinci sırada severim ben onuKızlar gittim bugün bebeğimle doktora. Zihinsel hiçbir sorun yok sadece kozmetik olarak başın arkası yamuk dedi. istersem özel kask yaptırıp düzelttirebilirebilirsin ama çok uraşırsın benim bebeğim olsa ben uğraşmazdım dedi
Yemeyeos yedikten sonra yaşayacağın pişmanlığı düşün bende evime döndüm ama temizlik iki çocuk yemek derken rahatsızlandım idrar Yolu enfeksiyonu oldum malesef bu hafta pek umudum yok o yüzden inşallah geçer biran önce
Bende kendime çok sinirliyim hamurişinin dibine vurdumhakettim bu sopaları bugün 5 mil yapıcam şakın yeme yeos sonra benim gibi pişman olursun
Bu arada kadın Doğuma gittim polikistik kistler fena kilo vermen lazım dedi bide söktürücü verdi soran arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama doktor kontrolünde alınması gerekiyomuş şu meşhur söktürücü tar...sal inşallah regl olunca - görürüm
Hadi geçmiş olsun canım. Eğer zihinsel bir sorun çıkartmayacaksa inş, çok aşırı bir anormallik de olmycaksa gerek yok. Nette okumuştum İsviçreye gidiyorlarmış heralde bu kask için.Kızlar gittim bugün bebeğimle doktora. Zihinsel hiçbir sorun yok sadece kozmetik olarak başın arkası yamuk dedi. istersem özel kask yaptırıp düzelttirebilirebilirsin ama çok uraşırsın benim bebeğim olsa ben uğraşmazdım dedi
süpersin canım böreği almamakla ne iyi etmişsin. ben bu ara öyle mantıklı tercihler yapamıyorum.günaydın hanımlar dünkü menüm
sabah burgu peybir 3 parça, çer, domates,5 yeşil zeytin 1 dilim tb ekmek bi kupa rezene
ara yok
öğlede 1 tabak sulu köfte 1 dilim tb ekmek (peynirli kol böreği ve şekerli komposto da vardı ben almadım)
ara 1 hurma
akşam 6 buçukta 1 tabak kıymalı bamya 1 dilim tb ekmek
ara yok
tüm gün boyunca 3 lt su 4 kupa rezene 1 kupa ıhlamur
süpersin canım böreği almamakla ne iyi etmişsin. ben bu ara öyle mantıklı tercihler yapamıyorum.
Bende anlamıyorum emzirirken kolay verilir diyolar ben 3 haftadır veremiyorum veremediğim gibi geçen hafta almıştım kilo hemde o kadar dikkat ediyorum ki yemeğe gidiyoruz millet kebaplar ben ızgara salata oturmaya gittim millet yedi ben çay içtim bol bol her akşam leslie 3 mil sonuç bugün yine tartım 76 ile 78 arasında olduşunu ama karar veremediğini gösterdiya kızlar ben iyi gidiyodum bu hafta sabah tartıldım zaten hafif şiş hissediyodum +700 gr yok artık dedim bu neya birden böyle kilo almış olamam dimi mensim yaklaşıyo onun etkisi midir acaba gerçi bu hafta yoğunluktan doğru düzgün yürüyüş de yapamadım o da var tabi
Bende anlamıyorum emzirirken kolay verilir diyolar ben 3 haftadır veremiyorum veremediğim gibi geçen hafta almıştım kilo hemde o kadar dikkat ediyorum ki yemeğe gidiyoruz millet kebaplar ben ızgara salata oturmaya gittim millet yedi ben çay içtim bol bol her akşam leslie 3 mil sonuç bugün yine tartım 76 ile 78 arasında olduşunu ama karar veremediğini gösterdi
Anladım ki 6 kilo verip kalınmaz ki bnm 20 kilo fazlam var 3 haftadır 76 da kaldım sporda yapıyorum yani dün ouding yedim kalori hesabıyla yedim onuda 106 kalorilik bişe yedimkilo verilirken durulan bi dönem oluyomuş öyle bişey mi acaba?
dönemsel olabilir canım. benim de az ki çok çok çok az ama regl olacağım hafta nerdeyse yok kadar oluyor.ya kızlar benim sütüm azaldıbikaç gündür işyerinde sağdığım süt tek seferde en fazla 70 iki kere sağıyorum dün anca 120 çıktı eve götürdüğüm.. beslenmemi de değiştirmedim ama tatlı hamurişi falan yemiyorum su içiyorum salata ot falan yiyorum hurma da yiyorum yani bunlar değil mi süt yapan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?