Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu cuma sonucumuz ne olur bilmiyorum ki ben almış çıkıcam onu biliyorum.Yine hepbirlikte sarılalım diyete bir kere vazgeçersek bir daha bu şekilde tutunamayız. Bugün ne yapın eddin ben de fırsat oluşturup en az yarım saatlik spor yapalım.Yarın tartıdan önceki son gün yapamayızz

ben bugün başladım ama cuma tartılacağım. şimdilik kahvaltı ve öğle yemeğimi yedim 50 dk yürüdüm akşama da slim in 6 yapacağım inşallah böyle devam edebilirim.
kahvaltı: 2 yumurta beyaz peynir 5 zeytin domates biber
ara: bir avuç ceviz
öğle: bir tabak dereotlu yoğurt bir kepçe çorba

ben
ben diyet psikolojisinden bayağı çıktım akşama kadar iyi gidiyorum ama akşam berbat sporda kurtarmaz böyle gidersem vicdanen rahatlamak için spor yapıcam yinede ve menü paylaşmalıyız kızlar yoksa olmuyo nasılsa yazmıyoruz diye götürüyoruz löp löp

Bugün benmde moralim çok bozuldu ypk yani gitmiyo yada ben çok acele um bikemedim ankara dönüşü diyetisyene gitmeye karar verdim

Günaydın kızlar. Pes etmeyin. Eşimin kuzeni tam 31 kilo verdi. İzin vermez resmini paylaşmama ama resimler görseniz bu ikisi aynı kişi mi dersiniz. Sanki 15 yaş gençleşti. Ve diyor ki ben yıllarca o halde gezdiğim için bildiğin aptalmışım kendime eziyet etmişim yıllarca.
@Rebel92 cim senin yediklerin çok az bence o yüzden kilo vermen durdu. Vücut o kadar az besin alıyor ki korumaya geçti kendini ve metabolizma hızını düşürüp kalori Yakımını durdurdu haliyle vücut savunmada olduğu içinde yediğin en ufak bi kaçamadı vücut bırakmayıp kilo olarak tutuyor bence

Cnm bende aynını düşünüyorum o yüzden gelince diyetisyene gitmeye karar verdim bi ayda öle deneyim

Rebel92 bencede git canım sen aşırı düşürdün kalorini .istemsiz oldu biliyorum. ama birde diyetisyene göre ayarla bakaklm . grupta diyet listesi paylaşanlar vardı listeleri inceledin mi

Kızlar hepinize günaydın.Dün bir gazla baya yürüyüş yaptım. kızım ana kucağında oğlum bebek arabasında etrafın deli galiba bakışları altında.
Ama buggün tartıdan önce olduğu için spor düşünmüyorum .. yarın yine yaparım inş .Çünkü cezalık bir durum bekliyorum bu hafta

günaydın kızlar kendimi tuttum bu sabah tartılmadım çünkü büyük ihtimal fazla çıkıcam inşallah çıkmam tabi ama karnım şiş ya premens durumları

bu arada dünkü menüm;
sabah çeri domates,taze biber,dereotu,3 çubuk burgu peynir, 2 küçük salatalık bir dilim tb ekmek rezene çayı
ara rezene
öğle açık büfe kahvaltıya gittik bir tabağa yoğurtlu dereotlu mezeler aldım karbonhidrat olarak çeyrekten biraz küçük bi dilim poğaça, bir dilim çemenli ekmek vardı
ara yok
akşam bir tabak kıymalı bamya, marul ve soğan salatası,bir kase yoğurt,bi dilim tb ekmek
7den sonra bişey yemedim rezene kimyon içtim sadece

Hoşbulduk benimde üç aylık bebeğim var dhamilelikte sadece üç Kilo aldım beş verdim ama şimdi veremiyorum Sütün azalır diyo herkes insanı tedirgin ediyorlar ama Kilo da vermek istiyorum

hoşgeldin canım sadece üç mü kilo aldın kaç kilosun şu an?

takıl bize canım verirsin sen de önemli olan sağlıkla vermek :) bazı haftalar biz de veremiyoruz ama burası olmasa daha yavaş verirdim o kesin

takıl bize canım verirsin sen de önemli olan sağlıkla vermek :) bazı haftalar biz de veremiyoruz ama burası olmasa daha yavaş verirdim o kesin
Hadi bakalım bende inşallah veririm bu yazın sonunda 60 Kilo olmak istiyorum bide evde yapabileceğim hareketler konusunda tavsiye alabilirim malum evden çıkamıyorum çocuktan dolayı

Günaydınlar Yen'i gelen arkadaşlar hoşgelmişler ObseSif-annee kesinlikle burası olmasa daha alırdım Emin'im
Ben güne güzel başladım lorlu omlet ve 1 dilim tb ekmeği birazda dereotu ile kahvaltımı yaptım şimdide şade kahvemi içiyorum su 1 litre oldu dün 4,5mil Leslie yaptım 5 e tamamlayamadım kızım uyandı bugün dışarda yürümek isiyorım bakalım aklamada pırasa düşünüyorum tartı öncesi hafif beslenip yarın moralimi yüksek tutmam lazım

Hadi bakalım bende inşallah veririm bu yazın sonunda 60 Kilo olmak istiyorum bide evde yapabileceğim hareketler konusunda tavsiye alabilirim malum evden çıkamıyorum çocuktan dolayı
Leslie yapıyorum ben 3 mille başladım bazen 4 bazen 5 yapıyorum yağ yakıcı egsezsizler yazarsan sitelere bulabilirsin özellikle kardiyo egzersizler birde bi arkadaş resim paylaşmıştı geçmiş sayfalarda onlardan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…