dönemsel olabilir canım. benim de az ki çok çok çok az ama regl olacağım hafta nerdeyse yok kadar oluyor.[/QUO
mens dönemi süt etkilenir mi cidden benim de mensim yakın aslında..şimdi öğle yemeğinden geldim dışarda açık büfe kahvaltı tarzı biyere gittik ne kadar dereotlu yoğurtlu salata varsa doldurdum tabağa bi küçük dilim de çemenli ekmek aldım millet kızartmaları kekleri börekleri çörekleri doldurdu ben anca ot çöpgerçi severim otu çöpü ama egede büyüdüm sonuçta :) aman neyse ya süt olsun da..
ben diyet psikolojisinden bayağı çıktım akşama kadar iyi gidiyorum ama akşam berbat sporda kurtarmaz böyle gidersemKızlar bu cuma sonucumuz ne olur bilmiyorum ki ben almış çıkıcam onu biliyorum.Yine hepbirlikte sarılalım diyete bir kere vazgeçersek bir daha bu şekilde tutunamayız. Bugün ne yapın eddin ben de fırsat oluşturup en az yarım saatlik spor yapalım.Yarın tartıdan önceki son gün yapamayızz
Cnm bende aynını düşünüyorum o yüzden gelince diyetisyene gitmeye karar verdim bi ayda öle deneyimGünaydın kızlar. Pes etmeyin. Eşimin kuzeni tam 31 kilo verdi. İzin vermez resmini paylaşmama ama resimler görseniz bu ikisi aynı kişi mi dersiniz. Sanki 15 yaş gençleşti. Ve diyor ki ben yıllarca o halde gezdiğim için bildiğin aptalmışım kendime eziyet etmişim yıllarca.
@Rebel92 cim senin yediklerin çok az bence o yüzden kilo vermen durdu. Vücut o kadar az besin alıyor ki korumaya geçti kendini ve metabolizma hızını düşürüp kalori Yakımını durdurdu haliyle vücut savunmada olduğu içinde yediğin en ufak bi kaçamadı vücut bırakmayıp kilo olarak tutuyor bence
aleyküm selam hoşgeldin canımSa bende katılabilir miyim
Hoşbulduk benimde üç aylık bebeğim var dhamilelikte sadece üç Kilo aldım beş verdim ama şimdi veremiyorum Sütün azalır diyo herkes insanı tedirgin ediyorlar ama Kilo da vermek istiyorumaleyküm selam hoşgeldin canım
Hoşbulduk benimde üç aylık bebeğim var dhamilelikte sadece üç Kilo aldım beş verdim ama şimdi veremiyorum Sütün azalır diyo herkes insanı tedirgin ediyorlar ama Kilo da vermek istiyorum
Evet onuda Son hafta verdim :) hoşbulduk şu An 70 kiloyum hamileliğim de Dikkat ettiği gibi şimdi Dikkat edemiyorumhoşgeldin canımsadece üç mü kilo aldın kaç kilosun şu an?
Hadi bakalım bende inşallah veririm bu yazın sonunda 60 Kilo olmak istiyorum bide evde yapabileceğim hareketler konusunda tavsiye alabilirim malum evden çıkamıyorum çocuktan dolayıtakıl bize canım verirsin sen de önemli olan sağlıkla vermek :) bazı haftalar biz de veremiyoruz ama burası olmasa daha yavaş verirdim o kesin
Leslie yapıyorum ben 3 mille başladım bazen 4 bazen 5 yapıyorum yağ yakıcı egsezsizler yazarsan sitelere bulabilirsin özellikle kardiyo egzersizler birde bi arkadaş resim paylaşmıştı geçmiş sayfalarda onlardan bakabilirsinHadi bakalım bende inşallah veririm bu yazın sonunda 60 Kilo olmak istiyorum bide evde yapabileceğim hareketler konusunda tavsiye alabilirim malum evden çıkamıyorum çocuktan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?