- 27 Ocak 2010
- 1.949
- 4.897
- 658
Çok sağol inşallah faydası olurLeslie yapıyorum ben 3 mille başladım bazen 4 bazen 5 yapıyorum yağ yakıcı egsezsizler yazarsan sitelere bulabilirsin özellikle kardiyo egzersizler birde bi arkadaş resim paylaşmıştı geçmiş sayfalarda onlardan bakabilirsin
Hoşgeldin inşallah istediğin kiloya inersin burda birlikte motive olup sütümüz azalmadan kilo vermeye çabalıyoruz çok öyle aman aman veremiyoruz ama az az verip en aZından almıyoruzMerhaba arkadaşlar. Bende hem bebegini emzirip hem kilo vermek isteyen annelerdenim. Bebeğim 7 ayını doldurmak üzere. Bir aydır uğraşıyorum motive olup bir türlü diyete başlayamadım. Benide aranıza alırsanız sevinirim.
Sa bende katılabilir miyim
Merhaba arkadaşlar. Bende hem bebegini emzirip hem kilo vermek isteyen annelerdenim. Bebeğim 7 ayını doldurmak üzere. Bir aydır uğraşıyorum motive olup bir türlü diyete başlayamadım. Benide aranıza alırsanız sevinirim.
aynı ben... akşama kadar iyi.. ama akşam felaket. heleki dün akşam... yazmaya utanıyorum o kadar yaniben diyet psikolojisinden bayağı çıktım akşama kadar iyi gidiyorum ama akşam berbat sporda kurtarmaz böyle gidersemvicdanen rahatlamak için spor yapıcam yinede ve menü paylaşmalıyız kızlar yoksa olmuyo nasılsa yazmıyoruz diye götürüyoruz löp löp
26 1.63 70 1.hedef 68 2.hedef 65hoş geldiniz kızlar. a.s. yarın ilk sayfadaki bilgileri gönderirsiniz listeye eklerim. inş verşirsiniz kiloları
aynı ben... akşama kadar iyi.. ama akşam felaket. heleki dün akşam... yazmaya utanıyorum o kadar yani
Cnm ben kanlarıma baktırcam eskiden yoktu ama bi problem emin olmam lazımKızlar süt olayımız bittikten sonra bence çoğumuzun bir açlık tokluk şekerine baktırmamız gerekiyor. Söylediklerinize bakıyorum da ki bende öyleyim özellikle şekerli aburcubura düşkünlüğümüz var. Yoksa diyetlerimizin geri kalanı genelde daha iyi ilerliyor.
Canım 10 kg az mı tabiki ilk zamanlar gibi olmuyo ama bu bi süreç toparlanıcaz inşallah bazen düşmek iyidir kalkmasını bilmek için sen güzel vermişsin dahada verirsin eminim kolay değil hayatlarımız çocuklar küçük ev işleri bide çalışıyorsak hepten işimiz zor ama başarıcaz yaza o tişörtü giycem karnım dümdüz olacak inşallahsabaha çok sabırsızım aldım kesin ama çok nu diye korkuyorum.diyütimin ilk zananki gazı kaçtı. oysa daha yolum çok uzun aşsıkmam kazım artık
Bugün çocuklatı parka götürdüm.koşu pisti var ve kızım bebek arabasında bizde yürüdük orada . Of bir spor yapanlar vardı durup çekirdek çitleyip izleyesim geldi hayran kaldım. banklardan sıçrayıp squat yapanlar plates bantlarıyla uğraşanlar şok oldum ve kendimi çok hantal hissettim. Ama gaza geldim ya bende şu sallanan göbekten keain kurtulmalıyım allahın izniyleCanım 10 kg az mı tabiki ilk zamanlar gibi olmuyo ama bu bi süreç toparlanıcaz inşallah bazen düşmek iyidir kalkmasını bilmek için sen güzel vermişsin dahada verirsin eminim kolay değil hayatlarımız çocuklar küçük ev işleri bide çalışıyorsak hepten işimiz zor ama başarıcaz yaza o tişörtü giycem karnım dümdüz olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?