Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pes etmeyin arkadaşlar yeni geldim ben de motive edelim birbirimizi.
akşam köfte salata yedim arada süt içmiştim 6 dan sonra hiçbir şey yemedim slim in 6 yaptım canım çıktı 9.30 da uyudum hemen.
dayanamadım tartıldım 300 gr gitmişti asıl cuma tartılıp 1 hafta boyunca tartılmayacağım. tabi motive oldum kahvaltımı dünkü gibi yaptım fln şimdi bebiş uyudu ben de yemek tarifi sitelerini dolaşıyordum çikolatalı tatlılar börekler görünce ağzımın suyu akmaya başladı, neredeyse markete gidip çikolata alacaktım. hemen siteye girdim sizi bir göreyim vicdan azabı çekeyim diye

Çok sağol inşallah faydası olur

Merhaba arkadaşlar. Bende hem bebegini emzirip hem kilo vermek isteyen annelerdenim. Bebeğim 7 ayını doldurmak üzere. Bir aydır uğraşıyorum motive olup bir türlü diyete başlayamadım. Benide aranıza alırsanız sevinirim.

Sabah peynirli maydanoz dere otlu iki yumurta bir dilim helva bir bardak Siyah çay iki dilim ekmek bir litre su ve bir mille başladım bakalım hayırlısı :)

Sütüm azalır die korkan arkadaş ben istemsiz 900 kalori alıyorum ortalama ve sütümde azalma olmadı suyumu içiyorum çokça ve kafama takmıyorum benmki sağlıksız oluyo 900 kalori aldığım için şimdilik ara verdim diyete 10 gün sonra diyetisyene gidicem büyük ihtimal çok kıstığım için veremiyorum

Hoşgeldin inşallah istediğin kiloya inersin burda birlikte motive olup sütümüz azalmadan kilo vermeye çabalıyoruz çok öyle aman aman veremiyoruz ama az az verip en aZından almıyoruz

Öğle yemeğinde 100 gr tavuk sebzeli 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kepçe mercimek çorba bir ayran şimdi tatlı isteği bastırdı şekersiz çayla geçiştiricem

Sa bende katılabilir miyim

hoş geldiniz kızlar. a.s. yarın ilk sayfadaki bilgileri gönderirsiniz listeye eklerim. inş verşirsiniz kiloları

aynı ben... akşama kadar iyi.. ama akşam felaket. heleki dün akşam... yazmaya utanıyorum o kadar yani

Kızlar süt olayımız bittikten sonra bence çoğumuzun bir açlık tokluk şekerine baktırmamız gerekiyor. Söylediklerinize bakıyorum da ki bende öyleyim özellikle şekerli aburcubura düşkünlüğümüz var. Yoksa diyetlerimizin geri kalanı genelde daha iyi ilerliyor.

Şeker konusunda en güzel çözüm bence tarçınlı süt tavsiye ederim

26 1.63 70 1.hedef 68 2.hedef 65

Cnm ben kanlarıma baktırcam eskiden yoktu ama bi problem emin olmam lazım

Canlarım geçen hafta ne güzel spor yaptım beslenmem de iyiydi pazartesinden beri koptum çok yorgunum ve canım sıkılıyor biraz kendimi mutfakta buluyor M yarın kızımın 40 mevlüdünü yapacağız biraz yorgunum onun telaşı var ama Mevlüt'ten sonra eliptik bisiklete başlayacağım inş 50 günlük olacağım haftaya artık binebildiğim 15 dk ile başlayacağım çünkü dışarı çıkamıyorum kızımı bırakıp . Kızlar sizleri seviyorum burda olmak bana iyi geliyor bu ara da gene dikkat etmiyorum yediklerime çok yemiyorum ama az da değil

sabaha çok sabırsızım aldım kesin ama çok nu diye korkuyorum.diyütimin ilk zananki gazı kaçtı. oysa daha yolum çok uzun aşsıkmam kazım artık

sabaha çok sabırsızım aldım kesin ama çok nu diye korkuyorum.diyütimin ilk zananki gazı kaçtı. oysa daha yolum çok uzun aşsıkmam kazım artık
Canım 10 kg az mı tabiki ilk zamanlar gibi olmuyo ama bu bi süreç toparlanıcaz inşallah bazen düşmek iyidir kalkmasını bilmek için sen güzel vermişsin dahada verirsin eminim kolay değil hayatlarımız çocuklar küçük ev işleri bide çalışıyorsak hepten işimiz zor ama başarıcaz yaza o tişörtü giycem karnım dümdüz olacak inşallah

Şu akşam atıştırmaları ve abur cuburlara saldırma olmasa gayet iyi gidiyoruz öğleden sonra 1 probis 2 kare bitter 2 kaşık yoğurt götürdüm
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 porsiyon etli pırasa yemeği salata yedim
Sonra durdummu hayır komşu kek getirmiş onuda indirdim 1 dilim yürüyüş yapacaktım hava yağışlı şimdi Leslie yaparım 3 yada 4 mil sabah görüşmek üzere kızlar umarım hayallerimize yaklaştığımız rakamlar olur ah şu duygusal açlığım olmasa
Bu arada kızlar herkese hayırlı kandiller gönlünüzden geçen ne muradınız varsa kabul olsun inşallah ailenizle sevdiklerinize sağlık sıhhat huzur dilerim

Bugün çocuklatı parka götürdüm.koşu pisti var ve kızım bebek arabasında bizde yürüdük orada . Of bir spor yapanlar vardı durup çekirdek çitleyip izleyesim geldi hayran kaldım. banklardan sıçrayıp squat yapanlar plates bantlarıyla uğraşanlar şok oldum ve kendimi çok hantal hissettim. Ama gaza geldim ya bende şu sallanan göbekten keain kurtulmalıyım allahın izniyle

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşaallah :) ben hafta boyu temizlik yaptım inşaallah spor niyetine geçmiştir yarın büyük gün geçen hafta kadar olmasa da yarım kilo gitmiştir diye umuyorum hepimize bol eksili bir tartı diliyorum

Kızlar şuan annemdeyim, akşam ayağı kaymış ev içinde düşmüş, ben gelmeden hemen önce, çok fena kafasını vurmuş, görünürde bişey yok ama baş ağrısı var biraz. Dr a gittiler şimdi, bu gece burdayım, inş bişey çıkmaz. tartı yok burda bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…