Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok çok geçmiş olsun yeoscum. inş iyidir bir sorunu yoktur.

günaydın hanımlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun yeos cum size de geçmiş olsun bişey yoktur inşallah
bu arada ben de çok fena grip oldum sürüne sürüne işe geldim bir de geç kaldım sabah paldır küldür tartıldım afedersiniz tuvaletimi yapamadım dün de çıkamamıştım tuvalete, sonuç:+400 gr hafta arası nerdeyse 1 kilo fazla çıkmıştım o kadar çıkmadığma sevindim ama yine de artıdayım çok moralim bozuldu
geçen hafta:66.3 bu hafta:66.7 fark:+400 gr.
bugün inşallah tuvalete çıkabilirsem yarın sabah aç karna tartılıp bakıcam bi daa

bu arada cezamız neydi kızlar?

günaydın kızlar yeoscugum geçmis olsun kızlar veremezsenizde almamıssınız ne güzel..ilk hedefim olan 68 e ulaştım verdiğim 4kğ bile nasıl fark ediyor ama artık vermek güç oluyor gb.
geçen hafta 67,9
bu hafta 68,7 çürük elmadan daha çürüğüm bu hafta +800 gr pöfffff kendimi atısım var

Kızlar yarın 1 nisan yeni bir ay. Ben kendimi motive edebilmek adına ay sonina ulaşmak üzere hedef koyucam. Şu ana 75.4 isem 1 mayısta 72 kilo olmayı hedefliyorum . İnşallah gaza gelip ulaşırım o noktaya

Kızlar yarın 1 nisan yeni bir ay. Ben kendimi motive edebilmek adına ay sonina ulaşmak üzere hedef koyucam. Şu ana 75.4 isem 1 mayısta 72 kilo olmayı hedefliyorum . İnşallah gaza gelip ulaşırım o noktaya

çok mantıklı canımben de koyucam o zaman hedef kendime.. şimdi 66 buçuksam yaklaşık, 2,5 kilo vermeyi hedefliyorum inşallah 1 mayısa 64 olmak istiyorum Allah'ın izniyle

Günaydınlar ben de yazayım boyumu kilomu.
Boy 1.60
Kilo 66.9
İlk hedef 60
Asil hedef 50...

10 yıldır 50 kiloyu görmüyorum ama neden olmasın...

Bu arada @yeos annene çok geçmiş olsun. Umarım her şey yolundadır.

Günaydınlar güzeller
Kilo bildiririm
Geçen hafta 90,8
Bu hafta 90,3
Fark -500 gr
Tam istediğim haftada 500 gr
Demekki ne kadar spor o kadar yağ yakımı
Geçmişi akşama ancak okurum herhalde cezalıları belirleyeceğim kızlar nolur spor yapmaya çalışalım hiçbirşeyi yapamıyorsak dam edelim

Canım moral bozmak Yok vericez inşallah cezamız haftada en az3 gün yarım saat egzersiz bu yürüyüş olabilir bisiklet olabilir dans olur yeterki hareket olsun

Çok mantıklı bende ilk hedefime ulaştım sayıyorum ilk hedef 90 dı şuan 90,3 ikinci hedefim 86 olsun o zaman ben 1 mayısta 86 olucam inşallah Böyle böyle hedefleri 5 filan yaparım herhalde

Çok geçmiş oldun kaptanım inşallah önemli bişey yoktur Allah şifa versin

geçmiş olsun yeos umarım ciddi bir şey yoktur.
ben de resmi olarak bugün başladım.
boy: 162
kilo: 81
ilk hedef: 72
2.hedef: 62
bu arada 2 gündür dikkat ediyordum 500 gr vermişim inş böyle gider yalnız şimdilik sadece koşu bandında spor yapıcam slim in 6 ramp it up yapıyordum kollarım ve sırtımı cok agrıttı onun yerine yürüryüşü artırıp mekik çekicem

İyi ki ben de resmi olarak bugün başladım. Sabahtan beri yiyip duruyorum
Sabah eşime tost yapmıştım zeytinyağlı yuvarlak ekmeğe. Çok geldi yarısını ben yedim. 1 bardak da süt içtim. Kıza yumurta haslamistim yiyemeden uyudu. Yumurta da tek başına yenmiyor. Ve şunları yedim:
1 kk Peynir
4 zeytin
2 çeri domates
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay.

Akşama kadar birşey yemesem de olur heralde. Esin ve çocuğun yemediklerini yemek, annelik bunu gerektiriyor heralde

geçen hafta 72 bu hafta 72,4 ailecek gribiz ne diyet ne spor yapabildim bu hafta

Geçen haftan 64.8 bu hafta 65 +200 ama geçen hafta 2.7 kilo vermiştim fazlaca gitmişti kilo bu haftaki artışım sebebi bence bu

Günaydın geçmiş olsun yeos ya en azından bir 100 gram verip almışları görmek isterdim ama malesef 70 ilk haftadan pes etmek istemiyorum ama morelim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…