çok çok geçmiş olsun yeoscum. inş iyidir bir sorunu yoktur.Kızlar şuan annemdeyim, akşam ayağı kaymış ev içinde düşmüş, ben gelmeden hemen önce, çok fena kafasını vurmuş, görünürde bişey yok ama baş ağrısı var biraz. Dr a gittiler şimdi, bu gece burdayım, inş bişey çıkmaz. tartı yok burda bu arada
Kızlar yarın 1 nisan yeni bir ay. Ben kendimi motive edebilmek adına ay sonina ulaşmak üzere hedef koyucam. Şu ana 75.4 isem 1 mayısta 72 kilo olmayı hedefliyorum . İnşallah gaza gelip ulaşırım o noktaya
Canım moral bozmak Yok vericez inşallah cezamız haftada en az3 gün yarım saat egzersiz bu yürüyüş olabilir bisiklet olabilir dans olur yeterki hareket olsungünaydın hanımlar geçmiş kandiliniz mübarek olsunyeos cum size de geçmiş olsun bişey yoktur inşallah
bu arada ben de çok fena grip oldum sürüne sürüne işe geldimbir de geç kaldım sabah paldır küldür tartıldım afedersiniz tuvaletimi yapamadım dün de çıkamamıştım tuvalete, sonuç:+400 gr hafta arası nerdeyse 1 kilo fazla çıkmıştım o kadar çıkmadığma sevindim ama yine de artıdayım çok moralim bozuldu
geçen hafta:66.3 bu hafta:66.7 fark:+400 gr.
bugün inşallah tuvalete çıkabilirsem yarın sabah aç karna tartılıp bakıcam bi daa
bu arada cezamız neydi kızlar?
Çok mantıklı bende ilk hedefime ulaştım sayıyorum ilk hedef 90 dı şuan 90,3 ikinci hedefim 86 olsun o zaman ben 1 mayısta 86 olucam inşallahKızlar yarın 1 nisan yeni bir ay. Ben kendimi motive edebilmek adına ay sonina ulaşmak üzere hedef koyucam. Şu ana 75.4 isem 1 mayısta 72 kilo olmayı hedefliyorum . İnşallah gaza gelip ulaşırım o noktaya
Çok geçmiş oldun kaptanım inşallah önemli bişey yoktur Allah şifa versinKızlar şuan annemdeyim, akşam ayağı kaymış ev içinde düşmüş, ben gelmeden hemen önce, çok fena kafasını vurmuş, görünürde bişey yok ama baş ağrısı var biraz. Dr a gittiler şimdi, bu gece burdayım, inş bişey çıkmaz. tartı yok burda bu arada
Canım moral bozmak Yok vericez inşallah cezamız haftada en az3 gün yarım saat egzersiz bu yürüyüş olabilir bisiklet olabilir dans olur yeterki hareket olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?