• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın. yeos yeos çok geçmiş olsun canım.
Bu sabah tartuldım bilgilerim şöyle.
Yaş 28
Boy 163
Kilo 64
İlk hedef 60
Sonraki hedef 57 olursa iyi olur :KK49:

günaydın arkadaşlar
çok zorlu bir gece geçirdim. 4 den sonra yattım, işteyim şuan ve kendimi çok yorgun hissediyorum. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. annem için tomografi çekmişler, kan almışlar, dr görünürde bişey yok ama 2 saatte bir uyansın demiş. inş bir sıkıntı çıkmaz.

tabi ben bugün tartılamadım, tartı yoktu, zaten aklıma da gelmezdi heralde o hengamede... işe de geç kaldım bugün

bu hafta biraz sakin gidiyoruz sanki, duraklama döneminde gibi olduk.

glglsn glglsn simonskitty simonskitty yaşlarınızı da paylaşırmısınız

Kahvaltımıda yazayım hemwn .Öğleden sonra komşuya inecem diye hafif bir kahvaltı yapmaya çalıştım.

3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
1 tatlı kaş bal
1 tatlı kaş tereyag
1 yarım yumyrta
2dilime yakın ekmwk
Rezene çayı

günaydın arkadaşlar
çok zorlu bir gece geçirdim. 4 den sonra yattım, işteyim şuan ve kendimi çok yorgun hissediyorum. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. annem için tomografi çekmişler, kan almışlar, dr görünürde bişey yok ama 2 saatte bir uyansın demiş. inş bir sıkıntı çıkmaz.

tabi ben bugün tartılamadım, tartı yoktu, zaten aklıma da gelmezdi heralde o hengamede... işe de geç kaldım bugün

Yaşım 34

günaydın arkadaşlar

çok geçmiş olsuncanım. 32 yaşındayım

Günaydın geçmiş olsun yeos ya en azından bir 100 gram verip almışları görmek isterdim ama malesef 70 :KK43: ilk haftadan pes etmek istemiyorum ama morelim çok bozuldu
canım hiç takma. Bu ara hepimiz alıyoruz. inş düzelticez bu durumu

Maşallah kilolar gitmiş.. Ben dün adet oldum. Yatılı çocuklu misafirim var ve bu henganede tartilmayi unuttum. Bu hafta mazur görün. Siskinligim de var şimdi tartilsam fazla çıkarım. Moralimi de bozmak istemiyorum. Haftaya tartilacagim.

kızlar listeyi güncelledim;

1. Rebel92 Rebel92
2. pentagram42 pentagram42
3. fulya3535 fulya3535

tebrik ederim kızlar. zaten sizler dışında kimse kilo verememiş... yoksa bir rehavet mi çöktü bize...

toparlanmamız lazım. kilo almamış olmak da iyi sayılır ama az da olsa verelim arkadaşlar bişiler yapmamız lazım...
ebruliki ebruliki çok haklısın, nisan sonuna kilo hedefi koysun herkes, 2 kilo mesela... zaten o 2 kiloyu vermek için çabaladığımızda, daha fazlasını vermiş olduğumuzu görceğimizi düşünüyorum. ben bugün malum tartılamadım. yarın sabah tartılıp ona göre hareket edicem...

bir de mazeret bildirmediği halde bildirim yapmayan arkadaşlar; eğer buralara uğramayacaksanız, başında bir hata yapmış dahil olmak istemişseniz de(!) sonrasında ben artık gelemiyorum diye bir cümle yazın. süreklilik sağlayacak arkadaşları aramızda istiyoruz. ayrılacak olanlar da bir cümle yazsa yeter.. olağan dışı bir durum olur o ayrı tabi ama lütfen bu konuda biraz daha hassas olalım...

Baya rehavet çökmüşgrubumuza. Ben 400 gr ile 3.olmusum yani. Ben de hedef kiydum guya ama hedefe gittikcenuzaklasiurm 20 mayisa kadar 70 kilo olmak istiyrm 9 kilo gidermi 50 gunde. Cook zor ama neyse gittiği kadar. Daha cok yuruyus yapmaliyim hareket hareket hareket kizlar diyet ve spor bbirlikte olmali

canım hiç takma. Bu ara hepimiz alıyoruz. inş düzelticez bu durumu
Inşallah ya artık bu Kilo yüzünden mutsuz olmaya başladım ben normalde altmış nedir bilmezdim çok uzak bi ihtimaldi benim için ama hamilelik öncesi bir aldım daha da veremiyorum ya

1. Rebel92 Rebel92
3. fulya3535 fulya3535

tebrik ederim kızlar. zaten sizler dışında kimse kilo verememiş... yoksa bir rehavet mi çöktü bize...

toparlanmamız lazım. kilo almamış olmak da iyi sayılır ama az da olsa verelim arkadaşlar bişiler yapmamız lazım...
ebruliki ebruliki çok haklısın, nisan sonuna kilo hedefi koysun herkes, 2 kilo mesela... zaten o 2 kiloyu vermek için çabaladığımızda, daha fazlasını vermiş olduğumuzu görceğimizi düşünüyorum. ben bugün malum tartılamadım. yarın sabah tartılıp ona göre hareket edicem...

bir de mazeret bildirmediği halde bildirim yapmayan arkadaşlar; eğer buralara uğramayacaksanız, başında bir hata yapmış dahil olmak istemişseniz de(!) sonrasında ben artık gelemiyorum diye bir cümle yazın. süreklilik sağlayacak arkadaşları aramızda istiyoruz. ayrılacak olanlar da bir cümle yazsa yeter.. olağan dışı bir durum olur o ayrı tabi ama lütfen bu konuda biraz daha hassas olalım...
Cnm ben haftaya bildirim yapamıycam annemde hassas tartı yok büyük ihtimal alırım çünkü sporu mecbur bırakcam

1. Rebel92 Rebel92
3. fulya3535 fulya3535

Ben de yarın bildirsem olur mu? 7 çocuk, 4 büyük misafirim vardı yatıya, iç çamaşır ile tartılıyorum ben. Sabah vakit bulamadım, kahvaltı hazırlığı bile 1,5 saat sürdü..

Kızlar genel olarak bu hafta pasif kaldk ama olsun moral bozmayalım devam edelim :super: ya bu arada ben çok fena hasta oldum faranjit ciğerlerime inmiş ateşim var yatıyom doktor antbiyotk vermem lazm dedi yatak döşek yatıyom tarhana çorbası içtim bi tabak 5 gbi katı bişiler gtmiyo boğazımdan :( sadece oğluma keçi sütlü bisküvi aldım onu tattım bitane test amaçlı onu da anca yuttum.. yine şaşıcak düzenim ya..:(

Kızlar genel olarak bu hafta pasif kaldk ama olsun moral bozmayalım devam edelim :super: ya bu arada ben çok fena hasta oldum faranjit ciğerlerime inmiş ateşim var yatıyom doktor antbiyotk vermem lazm dedi yatak döşek yatıyom tarhana çorbası içtim bi tabak 5 gbi katı bişiler gtmiyo boğazımdan :KK43: sadece oğluma keçi sütlü bisküvi aldım onu tattım bitane test amaçlı onu da anca yuttum.. yine şaşıcak düzenim ya..:KK43:
çok geçmiş olsun canım. sağlık hepsinden önemli sen iyileş de dikkate sonra devam edersin

yeos yeos ağzına sağlık. Grubun oyuncak yapılması çok rahatsız edici. Buraya katılan herkesi derttaş yoldaş biliyorum. Bir gün kaatıldım deyip 2 gün sonra hiç bilgi vermeden gitmek çok haksızlık ve saygısızlık

Bu arada bayanlar grup bu hafta dökülmüş. Sağlık vb özel durumu olmayan herkesi yarından itibaren çok dikkatli düzenli diyete davet ediyorum. Bu hafta dibi gördüysek önümüzdeki haftada en iyisini yapalım. Yarın haftasonuda olsa kaçamak hakkımız olmasın.

Back
X