Evet ya bi toparlanıyım bugün annem geldi iki Kilo vermiş utandım ya koca Kadın Kilo veriyo ben veremiyorumBu arada bayanlar grup bu hafta dökülmüş. Sağlık vb özel durumu olmayan herkesi yarından itibaren çok dikkatli düzenli diyete davet ediyorum. Bu hafta dibi gördüysek önümüzdeki haftada en iyisini yapalım. Yarın haftasonuda olsa kaçamak hakkımız olmasın.
Çok geçmiş olsun Aman Dikkat bu aralar Havalar dengesizKızlar genel olarak bu hafta pasif kaldk ama olsun moral bozmayalım devam edelimya bu arada ben çok fena hasta oldum faranjit ciğerlerime inmiş ateşim var yatıyom doktor antbiyotk vermem lazm dedi yatak döşek yatıyom tarhana çorbası içtim bi tabak 5 gbi katı bişiler gtmiyo boğazımdan sadece oğluma keçi sütlü bisküvi aldım onu tattım bitane test amaçlı onu da anca yuttum.. yine şaşıcak düzenim ya..
Çok geçmiş olsun Aman Dikkat bu aralar Havalar dengesiz
boyum 1.65sağol canım teşekkür ederim.
listede boyun da yokmuş senin onu da yazarmısın
Teşekkür ederim canm bugün ateşim çıkmadı bakalım inşallah toparlanırm hemen :)ObseSif-annee grçmiş olsun canım geçen haftada ben öyleydim umarım çabucak atlatırsın
hayrola canım moralin neden bozukSelam canlarım dün Mevlüt bardı çok yoğundum yazamadım 88.8 çıktım kilo almışım ne yazık ki morelim bozuk zaten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?