• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bıgün geldim annemden .artık daha rahatım yediklerime daha da dikkat edebilirim inş .bugünkü menüm ;

Kahvaltı ;haşlanmış yumurta ,peynir ,zeytin

Ara ;yok

Öğle ;eve yeni geldiğim için yemek yoktu .zeytinyağlı yumurta ,zeytin peynir

Ara ;1 dilim portakal çeyrekden daha az muz

Akşam ;kepekli yoğurtlu makarna ,yarım kase kelle çorbası ,bol yeşillik

Bugünlük bu kadar :)

İyi akşamlar kızlar sporumu yaptım 3 mil Leslie 45 dk+15 dakikaö500tk
Akşam yemeği tarhana çorba pırasa salata yoğurt şimdide yeşil çay içiyorum 1 dilim helva yedim

Kızlar sabah 2yunyrta peynir zeytin bal tereyağ 3 dilim tb ekmek.

Akşam 2 köfte yarım Adana çok az lavaş salata limonata

Baya ceviz yedim aralarda. 8tane olmştır
YatmadN 1fincan yoğurt

hayrola canım moralin neden bozuk
Kendimi her sıkıldım da mutfağa atmaktsn yoruldum bir kilo vermek için 1 ay caba harcıyorUm 1 hafta dikkat etmedim 1 kilo dan fazla alıyorum. Bide ben bebegime çok az da olsa mama veriyordum bu hafta hiç dikkat etmedim herşeyden yedim bebeğim çok az mama yedi acaba psikolojik mi bilmiyorum ama sütüm arttı .

IMG_9238.webp Her boşlukta her sıkıntıdan kendimi birşeyler yemekten yoruldum bınu hep yaşadım su saate kadar değiştiremedim . Doğru söylğyorlar hayat tarzımızı değiştirmek lazım ama nasıl bunu bir anda mı yapmak mı doğru yoksa yavaş yavaş ama ben sunu biliyorum bir ısırık diyr ısırdığım hamur işleri bilmiyorum ama kaç dilimle bitiyor tek zayıf noktam hamur işi buzlukta bile yiyorum biberli ekmek delisiyim hele de .ama yiyerek mutlu değilim kendimi ayda da böyle görmek ten yoruldum 89 kilo olmuşum 1 hafta da 1 kşlı ..,,çözüm bulmak Kazım bu işe

Eki Görüntüle 1976109 Her boşlukta her sıkıntıdan kendimi birşeyler yemekten yoruldum bınu hep yaşadım su saate kadar değiştiremedim . Doğru söylğyorlar hayat tarzımızı değiştirmek lazım ama nasıl bunu bir anda mı yapmak mı doğru yoksa yavaş yavaş ama ben sunu biliyorum bir ısırık diyr ısırdığım hamur işleri bilmiyorum ama kaç dilimle bitiyor tek zayıf noktam hamur işi buzlukta bile yiyorum biberli ekmek delisiyim hele de .ama yiyerek mutlu değilim kendimi ayda da böyle görmek ten yoruldum 89 kilo olmuşum 1 hafta da 1 kşlı ..,,çözüm bulmak Kazım bu işe
canım moralini hiç bozma . hepimiz bu durumdayız. ben şu yöntemi izledim bugüne kadar : ayda sadece iki kilo vericem bu yüzden çok sıkmama gerek yok dedim .Ara öğünlerde neler neler yedim. Sporada hemen diyetin başında değil 1.5 ay sonra başlamıştlm. bu yöntem şimdiye kadar işe yaradı. artık yaramıyor. ama kesin bldiğim birşey var evde kilo aldırma potansiyeli olan hiçbirşey bulundurulmamalı. çünkü varsa yersin.yoksa kriz geliyor ve aranıyorum ama yok .

Benim en büyük sorunum yanlızlık ya önceden öğrenci evindekalıypdum kızlarla iddalaşıyoduk kiloıveriyodum şimdi tek başına çok zor ki iştahı olan biri de değildim ama çocuk olduktan sonra sosyal hayatımın bitmedi beni çok kötü etkiledi :(

Biraz gayret etmek ve irade lazım. Amaaan neyse diye diye kilolar birikiyor malesef... kilo verenlere bakıp motive olmak hatta hirslanmak gerek. O anda yediğimiz şey bize mutluluk veriyor olabilir ama sonra yerini daha büyük bir pişmanlığa bırakıyor.
Malesef ben de krizlerle basetmeye çalışıyorum. En azından az yemeye ya da bir sonraki öğünde dengelemeye çalışıyorum. Yediğimiz aburcuburun sutümüze ve bebeklere de bir faydası yok inanın...

Bu arada dünkü ve bugünkü menumu de yazayım şurada dursun:
Dün sabah yüzüne bakmadığım kurabiyeler öğlen çay sofrasında beni yine buldu ve yedim bu sefer. Ama başka bir şey yemedim akşama kadar. Akşam da zeytinyağlı barbunya ve pilav. Birazcık da helva yemiş olabilirim. Hatta birazdan biraz fazla o_O

Bugün sabah kahvaltısı 1kk peynir 4 zeytin 1 yumurta domates salatalık biber.

Sonra yürüyüşe çıktım 1 saat o arada 1 tane çikolatalı gofret yedim :oops:

Cuma ve Cumartesi nin acısını bugün çıkarıyorum temizliğe giriştim sadece su içiyorum kahvaltıyı özene bözene masa dolusu hazırladım ama ceza verdim kendime çok az yedim haftaya da temizliğe devam edicem inşallah en azından bie Kilo veririm:temizlik:

bugün 4. günüm ve şimdilik fena gitmiyor kahvaltı : omlet peynir zeytin domates biber helva
günde 50 dk spor yapıyorum yalnız eve tahin helva aldılar tırtıklamadan duramıyorum o kötü oldu neyse yarın kayınvalidem geliyor onun yanında tırtıklama yapamam zaten utanırım evde birileri olunca mutfağa takılamıyorum yalnız kalınca bebek her uyuduğunda dolabı açasım geliyor

günaydın kızlar, haftasonu fena geçmedi ama yine kaçamaklarım oldu tabi... özellikle dün

dün hamama gittik. aylardır gitmek istiyodum. bebeği babaya bıraktım. çok iyi geldi, baya terledim. kese falan şahaneydi. ama çok aşırı çıplaklık vardı. hemde nasılll... iyiydi hoştu ama baya bi günaha girdik:KK35: bir de hamam sonrası yolda bisküvi falan yedim o kötü oldu.

ama bugün pazartesi ve güzel bir haftaya başlangıç. sabah güne büyük bir bardak su ile başladım iş yerinde kepek ekmekli beyaz peynirli domatesli tostumu, 1 haslanmış yumurtamı yedim. yarım saat sonra da ara öğünümü yaparım. sonra da öğle yemeği...

bu arada cuma tartılamamıştım. cumartesi sabah tartıldım 84,9 çıktım. 100gr eksilmişim yani. tartıda en düşük 82,6 görmüştüm daha önce. 2 hafta yemek yedim 85 oldum. bakalım ne zaman yeniden düşücem o kiloya

Benim en büyük sorunum yanlızlık ya önceden öğrenci evindekalıypdum kızlarla iddalaşıyoduk kiloıveriyodum şimdi tek başına çok zor ki iştahı olan biri de değildim ama çocuk olduktan sonra sosyal hayatımın bitmedi beni çok kötü etkiledi :KK43:

öyle düşünme, amacımızda bu konudaki yalnızlığımızı paylaşmak. bu durumda yalnız değilsin:) hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz ve bu konuda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. ben bu hafta çok kararlıyım. çok dikkat edicem şu 4 gün. 500 gr versem olur

Kizlar genwl olarak bakiyorum az yiyosunuz. Sutunuzu etkilemiyomu bu.merak ettigimden soruyorum. Ben Sutum azalir diye korkuyorum. sabah az yiyorum aksama kadar ipin ucu kaçmış oluyo ne yazikki.

Kizlar genwl olarak bakiyorum az yiyosunuz. Sutunuzu etkilemiyomu bu.merak ettigimden soruyorum. Ben Sutum azalir diye korkuyorum. sabah az yiyorum aksama kadar ipin ucu kaçmış oluyo ne yazikki.

benim sütüm zaten az, 2 hafta yedim bol bol artsın diye ama sütte bir değişiklik olmadı kilom 2 haftada 2kg arttı.
aslında tam tersi sabah güzel yiyip akşam hafif beslenmek lazım ama bende de çoğu zaman tam tersi oluyor.

tecrübeyle sabit sütün büyük bir kısmını su yapıyor yani 3lt su tüketmek lazım günlük, gerisi bünyeyle alakalıdır. ben mesela kırmızı et yiyince sütüm çoğalıyor, başkasına dereotu yarıyor, ben de ilk 3 ay korktum kesilir diye yedim hep ama kilo yaptı direk. bence de sabahı sağlam öğleni normal akşamı hafif geçmeli, ben 6 dan sonra ne yersem kilo olarak dönüyor, vücut depo ediyor demek ki.

Ben pek menü paylaşmam ama artık arada yazıcam galiba. Yoksa ipin ucunu kaçırmaya başlıyorum.
sabah 2 adet haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 4 çatalın ucuyla labne 6 zeytin.
ara okulda olunca 3 ü bir arada 2 kuru incir
öğle bir tabak yeşil mercimek yemeği
6 kaşık bulgur pilavı
birkaç dal taze soğan
bir lokma ekmek
şimdilik
öğle sonrası iki tane ara öğün yapmayı planlıyorum çünkü öğleden sonra çok acıkıyorum

Kesinlikle su çok önemli. Bol bol su icmek sutu arttiriyor. Bende aksama kadar acayip acikiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum miktara çok takılmıyorum şimdilik...

Merhabalar bende bugün maalesef güne simitle başladım erken kalkamadım öğle kuru fasülye pilav yoğurt ara meyve suşimdilik 1 litre yatana kadar 2,5 yapıcam inşallah akşama karnıyarık çorba var ve inşallah spor yapıcam yoksa o simit bana Cuma'da yansır
Buraya tutunmanın faydaları dün dışardaydık ve ben sağlıksız bişey yemedim sadece suyu az içtim
yeos yeos cum sıhhatler olsun bende çok istiyorum bu aralar pek severim buradaki havuz ve hamamı karışık kullanıyorlar yani gündüz hanımlar akşam beyler hem çalıştığım için gidemiyorum hemde hijyen problemi olacağımdan korkuyorum Emin'im iyi gelmiştir sana

Az yemek değilde protein almazsam sütüm azalıyor benim sabah yumurta yada peynir yemedim o yüzden şu an yarın için sağdıcım süt çok az herkesin sütünü artıran besinler farklı galiba akşam kıyma ve yoğurtla biraz artacağını Ümit ediyorum

Back
X