Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar menüm;
Sabah 1haşlanmış yumurta kepekli beyaz peynir domatesli tost
Ara şade Türk kahvesi
Ara 2eti form Mısır pirinç patlağı
Öğle 1kase çorba 2baget fırında salata ayran
Ara 2 Eti form daha
İkindi çorba 2kaşık karnabahar
Akşam çorba 4yk bezelye 3yk pilav
Şimdi biraz kabak çekirdeği ve çay

sabah peynir zeytin çay bi çatal bal ve tahin pekmez
ara elma
öğlen yoğurt salata çorba
ara süt latte kahve
akşam salata yoğrt çorba 2 cicibebe
Çok az değil mi sanki

E eminim , yeos kizlar bir gunluk listem su sekilde;
*sabah:1yumurta, 1 ince dilim peynir,6-7 zeytin ya da 2 ceviz,2-3 dilim tam tahilli ekmek
*ara ogun 1 meyve
*oglen : 3kofte buyuklugunde et ya da 7 yemek kasigi sebze ya da kurubaklagil, 1kepce corba, 3-4yemek kasigi pilav,
*ara ogun : yarim su bardagi yogurt, 1 degisim meyve ya da 10 tane cig badem
*aksam oglen yemeginin aynisi sadece et öğlen yendiyse aksam yenmeyecek
* ara ogun yarim sy bardagi yogurt, 1 degisim meyve,6-7 tane cig badem ya da fındık
Sınırsiz yesil salata
Bub1 haftalik deneme diyeti. Sut urunu fazla tuketemedigim icin onlar az listede. Bir de cok az kacamaklara da yer var dedi. Bitter cikolata, ince bir dilim kek, kucuk bir dilim borek vs vs

Bende online diyet yapmaya karar verdim. Bir diyetisyenle görüştüm. Yrn kan vericem sonuclara gore diyet listesi hakkinda konusucaz. Diyetisyene gidemem belki diye bu yolu sectim bakalim..motive eder surekli whatsapp tan yazabilecem. Haftalik da diyet listesi degisecekmis .

Kim canım isim verebilir misin bide fiyat ne kadsr

Güzel canım umarım sonu çok güzel olur bende din kaöamaksız bir gün geçirdim birde zaman bulsam spora çok iyi olacak

Öğlen pirasa yedim yogurt ve 1 dilim tb ekmeği
Sonra çay saati ve kurabiye
Akşam tavuklu pilav brokoli fırında sebze ve yogurt. Azar azar karışık tabak oldu.
Yemek sonrası esimin çikolata teklifini reddettim

Bugün de sabah 2 dilim tb ekmeğiyle tost 1 yumurta
Ara öğün 2 ceviz süt ve muz
Ama acıktım bile

günaydın kızlar, güne klasik kahvaltımla başladım haşlanmış yumurta ve beyaz peynir domatesli kepekli tost
arada 10-12 tane fındık yedim. ama iş yerinde şuan yanımda şişem yok. üşendiğimden doldurmuyorum resmen. 2*330ml içtim sadece şuana kadar. 12,30 öğle yemeği...

sen bir dene tavsiye edersen ben de deneyeyim.

neyse azıcık kaçtı 2 gün ama bugün biraz toparladım, sporumu yaptım, suyumu 3 lt tüketiyorum mutlaka, çok merak ediyorum cuma kaç çıkacağım.

Herşey çok güzel gidiyor 3 gündür masaalah
Bugünde öyle hatta 30 dk eliptik bisiklete bindim aksama misafirlerim var pastalardan yemeği düşünmüyorum umarım da öyle olur
Saat 17:30
Bir tabak ıspanak yemeği ayran 2 dikim ekmek turşu

Selam kızlar bugün raporumun son gnü yarın işbaşı bakalım kısmetse..
Sabah iki dilim peynir 2 zaytin iki çatal ucuyla bal maydanoz yeşil biber 3 etimek bi dilim tb ekmek
Ara yok
Saay üç buçuk gbi iki küçük karnıyark az yoğurtlu karışık kızartma iki mercimek köftesi bikaç z.uağlı sarma
Akşam sadece bi kase yoğurt çorbası içicem ekmeksiz..gündüz çok yedim çünkü

İyi akşamlar kızlar regl oldum sonunda çok fena şişliğim var dikkat etmeme rağmen sabah artı çıktım Reglden herhalde moralim bozuldu sonra kızımla Fast food yedim 2 Aydır yemiyordum ne güzel başa dönmek istemiyorum aynalara bakmak istemiyorum iyiki varsınız kızlar buraya gelince rahatlıyorum
Akşama kadar herşey yolunda ama akşam bana bişeyler oluyo kendimi tanıyamıyorım içimdeki canavar uyanıyo resmen şu regl bitsin bahar temizliği var daha boya işleri var evde sonra daha sıkı sarılıcam inşallah

Herşey çok güzeldi bugun çok sağlıklı beslendim hatta 30 dk eliptik bile yaptım akşam misafirim vardı kızım çok ağladı bende gerildim pastalardan hep yedim şimdi çok pişmanım ama o an aklıma gelmedi tutamadım kendimi . Sürekli ağlıyor doymuyor sma mama veriyorum içmiyor ne yapacağımı şaşırdım kızlar sizler ne dediniz aşırı derece de gazlı doktora götürdük ilaç veriyor içiyor ama çok ağlıyor artık çok ama çok Yorgun'um hem de çok

Allah yardımcın olsun canım ilk 3 ay oluyo böyle sıkıntılar zamanla düzelecek inşallah her fırsatta kucağımda ikrn dua okumanı öneririm bizde işe yarıyor sakinleşiyor ilaçlarını da veriyorsan zamanla rahatlar inşallah insan artık bi yerde huzuru yediklerinde bulduğunu sanıyor ama değil sonraki yaşadığımız pişmanlık herşeyden kötü

KIZLAR NASILSINIZ 1 GÜN KALDI TARIYA BUGÜN LİFLİ ŞEYLER TÜKETELİM BİR DE BOL SU İÇELİM BİRAZ BAĞIRSAKLARIMIZDA ÇALIŞSIN. YARINA ŞİŞLİĞİMİZ OIMADAN ÇIKALIM TARTIYA

Ay çok hastayım kızlar ya ... yerimden kalkacak halim bile yok 2 çocukla birde üstelik...yemekleri resmen geçiştiriyorum yada hiç yemiyorum ...bulantım da var yarın tartıda eksiyi görürüm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…