Kızlar ben bu hafta yazamam pek heralde oğlumu Sünnet ettirdim bugün stresten ipin ucu kaçtı
Çok az değil mi sankisabah peynir zeytin çay bi çatal bal ve tahin pekmez
ara elma
öğlen yoğurt salata çorba
ara süt latte kahve
akşam salata yoğrt çorba 2 cicibebe
Kim canım isim verebilir misin bide fiyat ne kadsrBende online diyet yapmaya karar verdim. Bir diyetisyenle görüştüm. Yrn kan vericem sonuclara gore diyet listesi hakkinda konusucaz. Diyetisyene gidemem belki diye bu yolu sectim bakalim..motive eder surekli whatsapp tan yazabilecem. Haftalik da diyet listesi degisecekmis .
Güzel canım umarım sonu çok güzel olur bende din kaöamaksız bir gün geçirdim birde zaman bulsam spora çok iyi olacakE eminim ,yeos kizlar bir gunluk listem su sekilde;
*sabah:1yumurta, 1 ince dilim peynir,6-7 zeytin ya da 2 ceviz,2-3 dilim tam tahilli ekmek
*ara ogun 1 meyve
*oglen : 3kofte buyuklugunde et ya da 7 yemek kasigi sebze ya da kurubaklagil, 1kepce corba, 3-4yemek kasigi pilav,
*ara ogun : yarim su bardagi yogurt, 1 degisim meyve ya da 10 tane cig badem
*aksam oglen yemeginin aynisi sadece et öğlen yendiyse aksam yenmeyecek
* ara ogun yarim sy bardagi yogurt, 1 degisim meyve,6-7 tane cig badem ya da fındık
Sınırsiz yesil salata
Bub1 haftalik deneme diyeti. Sut urunu fazla tuketemedigim icin onlar az listede. Bir de cok az kacamaklara da yer var dedi. Bitter cikolata, ince bir dilim kek, kucuk bir dilim borek vs vs
Öğlen pirasa yedim yogurt ve 1 dilim tb ekmeğiBen de akşam tutamıyorum kendimi yemekten sonra atistiriyodu ama miktarını azaltmaya çalışıyorum en azından...
Bugün kahvaltıda 2 yumurta 2 çeşit peynir 1 kk kadar. 4 zeytin. Domates biber. 2 ince dilim tam buğday ekmeği. Minik bir helva...
1 saat de ütü yaptım sabahtan.
sen bir dene tavsiye edersen ben de deneyeyim.Bende online diyet yapmaya karar verdim. Bir diyetisyenle görüştüm. Yrn kan vericem sonuclara gore diyet listesi hakkinda konusucaz. Diyetisyene gidemem belki diye bu yolu sectim bakalim..motive eder surekli whatsapp tan yazabilecem. Haftalik da diyet listesi degisecekmis .
Kim canım isim verebilir misin bide fiyat ne kadsr
sen bir dene tavsiye edersen ben de deneyeyim.
Allah yardımcın olsun canım ilk 3 ay oluyo böyle sıkıntılar zamanla düzelecek inşallah her fırsatta kucağımda ikrn dua okumanı öneririm bizde işe yarıyor sakinleşiyor ilaçlarını da veriyorsan zamanla rahatlar inşallah insan artık bi yerde huzuru yediklerinde bulduğunu sanıyor ama değil sonraki yaşadığımız pişmanlık herşeyden kötüHerşey çok güzeldi bugun çok sağlıklı beslendim hatta 30 dk eliptik bile yaptım akşam misafirim vardı kızım çok ağladı bende gerildim pastalardan hep yedim şimdi çok pişmanım ama o an aklıma gelmedi tutamadım kendimi . Sürekli ağlıyor doymuyor sma mama veriyorum içmiyor ne yapacağımı şaşırdım kızlar sizler ne dediniz aşırı derece de gazlı doktora götürdük ilaç veriyor içiyor ama çok ağlıyor artık çok ama çok Yorgun'um hem de çok
geçmiş olsun canım neyin var?Ay çok hastayım kızlar ya ... yerimden kalkacak halim bile yok 2 çocukla birde üstelik...yemekleri resmen geçiştiriyorum yada hiç yemiyorum ...bulantım da var yarın tartıda eksiyi görürüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?