çok geçmiş olsun canım verelim tabi ama sağlıkla.Ay çok hastayım kızlar ya ... yerimden kalkacak halim bile yok 2 çocukla birde üstelik...yemekleri resmen geçiştiriyorum yada hiç yemiyorum ...bulantım da var yarın tartıda eksiyi görürüm herhalde
Sağolasın cnm fena grip olmuşum ya subhanallahgeçmiş olsun canım neyin var?
Sağlık elden gidince hiç birşeyin kıymeti kalmıyorçok geçmiş olsun canım verelim tabi ama sağlıkla.
benim bebeğimdw çok gaxlıydı canım. Hiç bişey fayda etmedi. Gece gündüz aglar uyumazdı. Biogaia verdi doktorumuz bi nebze faydasını gördük. Bizim 5-6 ay sürdü inşallah seninki çabuk gecer.Herşey çok güzeldi bugun çok sağlıklı beslendim hatta 30 dk eliptik bile yaptım akşam misafirim vardı kızım çok ağladı bende gerildim pastalardan hep yedim şimdi çok pişmanım ama o an aklıma gelmedi tutamadım kendimi . Sürekli ağlıyor doymuyor sma mama veriyorum içmiyor ne yapacağımı şaşırdım kızlar sizler ne dediniz aşırı derece de gazlı doktora götürdük ilaç veriyor içiyor ama çok ağlıyor artık çok ama çok Yorgun'um hem de çok
canım yeşil çay içmiyorum ama günde2 fincan türk kahvesi içiyorum aynı yere varıyorKızlar bu arada siz yeşil çay içiyomusunuz ? Sütü azaltır diye okumuştum bir kaç yerde.
neden adet olmak istiyorsun ki. bırak doğal zamanına. benim kızım 10.5 aylık olmadım haala .Kızlar emzirirken adet görmeyip doktorla ilaç alıp olan var mı bana ilaç ismi beşe misiniz
Azaltmıyo canım ama yağ yakıcı özelliğinden dolayı fazla içme demişti benim çocuk doktorumKızlar bu arada siz yeşil çay içiyomusunuz ? Sütü azaltır diye okumuştum bir kaç yerde.
Ben aldım canım ama muayene olup Alman gerkeiyomuş sordum doktora senin için rahim incelmemişse vermiyo bence bi doktora görünKızlar emzirirken adet görmeyip doktorla ilaç alıp olan var mı bana ilaç ismi beşe misiniz
Canım aslımda bende bekleme taraftarıydım ama polikistik över olduğum için şişkinlik ve ağrıdan duramıyodum çünkü vücut adet olmaya zorluyor ama kistler müsaade etmiyordu ve ilaca başlamamız gerekiyordu o yüzden aldım söktürücü yolsa bende eğer bi rahatsızlık yolda beklemekten yanayım vücuda hormon yükledik boşunaneden adet olmak istiyorsun ki. bırak doğal zamanına. benim kızım 10.5 aylık olmadım haala .
Aşırı bir şişlik var canım oğlumda adet olana kadar bir gram vermedim adet oldum vermeye başladım kilo oda gene ilaçla 8 ay sonra . Bu şişlik beni rahatsız ediyor aslında ilaç da birşey yok hormon ama neyse biraz daha bekleyeyimneden adet olmak istiyorsun ki. bırak doğal zamanına. benim kızım 10.5 aylık olmadım haala .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?