Boy:161Ben de gelim mii? :)
canım hiiiiç üzülme vücut arada bunu yapıyor. sen daha hırsla sarıl spora yediklerine dikkate bak hızlı yükseliş gördüğün gibi hızlı düşüşte göreceksinGünaydın kızlar ben kafayı yemeyin de kim yesin 87 kiloya üzülüp sağlıklı beslenmeye başladım spor ekiptik yapıyorum elimden geldigince bugun tartışa 91.8 geldim ben sok ya. Acaba adet mi olacağım diyorum ama sanmıyorum dikkat ediyorum böyle etmesem ne olur acaba .
Geçen hafta : 89
Bu hafta : 91.8
2 gündür elieotik biniyorum dün 1 saat bindim
bende polikistik var acaba benimde mi doktora gidip ilaç istemem lazım aklım karıştı şimdi.gerçi ağrı falan gibi şikayetlerim yokCanım aslımda bende bekleme taraftarıydım ama polikistik över olduğum için şişkinlik ve ağrıdan duramıyodum çünkü vücut adet olmaya zorluyor ama kistler müsaade etmiyordu ve ilaca başlamamız gerekiyordu o yüzden aldım söktürücü yolsa bende eğer bi rahatsızlık yolda beklemekten yanayım vücuda hormon yükledik boşuna
basit birşey bilmiyorum canım. avent kullandım ben çok iyi makine. oğlumda hele emmmediğinden 2 saate bir yarım sast sağdım bir yıl boyunca banamısın demedi hala yeni alınmış gibiBu arada forumda konu açtım ama cevap veren olmadı. Ek gıdaya anne sütü de ekliyorum. Yumurtasini peynirini biraz seyretmek için. Elimle satayım demiştim. Süt sagma makinesine önceden ihtiyaç duymadım ve almadım. Şimdi basit bişey alayım diyorum ama ne önerirsiniz???
Ağrın yoksa gerek Yok bence ben çok fenaydım geceleri kasıklarım çok ağrıyodubende polikistik var acaba benimde mi doktora gidip ilaç istemem lazım aklım karıştı şimdi.gerçi ağrı falan gibi şikayetlerim yok
Aventin ürünlerini ben de çok beğeniyorum. Elektrikli miydi kullandığın? Tekli mi ?basit birşey bilmiyorum canım. avent kullandım ben çok iyi makine. oğlumda hele emmmediğinden 2 saate bir yarım sast sağdım bir yıl boyunca banamısın demedi hala yeni alınmış gibi
Hoşgeldin aramıza listeleriBoy:161
Kilo:59.2
1. Hedef:55
2.hedef:53
Liste kapanmadiysa katilmak istiyorum
Bende avent kullanıyorum ilk kızımda almıştım gayet taş gibi hala fiyatlarını bilmiyorum ama elektrikli tekli modeli zaten çiftli için sütüm yetmez şu anAventin ürünlerini ben de çok beğeniyorum. Elektrikli miydi kullandığın? Tekli mi ?
Canım bozma moralini. Sürekli yazılanları takip ediyorum da biraz tatlı ve hamurisleri olayını kesmen gerek gibi geliyor. Son günlerde daha da hirslanmistin sanki. Sporu arttırmistin. Böyle devam et bence hamurisleri ve tatlıyı da daha da azaltmaya çalış. Mutlaka faydasını göreceksin. Pes etmk yokGünaydın kızlar ben kafayı yemeyin de kim yesin 87 kiloya üzülüp sağlıklı beslenmeye başladım spor ekiptik yapıyorum elimden geldigince bugun tartışa 91.8 geldim ben sok ya. Acaba adet mi olacağım diyorum ama sanmıyorum dikkat ediyorum böyle etmesem ne olur acaba .
bende aynı durumdayım pes etmekle etmemek arasında git gel yaşadığımda aynaya bakıyorum bumu diyorum bu olmamalıGünaydın kızlar ben kafayı yemeyin de kim yesin 87 kiloya üzülüp sağlıklı beslenmeye başladım spor ekiptik yapıyorum elimden geldigince bugun tartışa 91.8 geldim ben sok ya. Acaba adet mi olacağım diyorum ama sanmıyorum dikkat ediyorum böyle etmesem ne olur acaba .
Kas kütlen de artıyor olabilirGünaydın kızlar ben kafayı yemeyin de kim yesin 87 kiloya üzülüp sağlıklı beslenmeye başladım spor ekiptik yapıyorum elimden geldigince bugun tartışa 91.8 geldim ben sok ya. Acaba adet mi olacağım diyorum ama sanmıyorum dikkat ediyorum böyle etmesem ne olur acaba .
Aventin elektrikli tekli modeli 300 TL.mis. pahali geldi. sanırım manuellere bakicam. Az bi süt sağsam da yeter. Kızım emiyor zaten. Sadece yumurtaya vs eklemek için gerek. Elimle sagdığımdan biraz fazla...Bende avent kullanıyorum ilk kızımda almıştım gayet taş gibi hala fiyatlarını bilmiyorum ama elektrikli tekli modeli zaten çiftli için sütüm yetmez şu an
Ek gıdaya süt katmak için makina alma boşver. Elinle sağ. Ben de yumurta, peynir ve muhallebisine sagardin. Yoğurdu kendi sütüne mayalayacaksan al ama. Chicco kullanmıştım ilk çocuğumda, tansiyon aleti gibi sıkılan plastiği vardı. Hem ucuz hem manuel, kendin ayarlayabiliyorsun basıncı.Bu arada forumda konu açtım ama cevap veren olmadı. Ek gıdaya anne sütü de ekliyorum. Yumurtasini peynirini biraz seyretmek için. Elimle satayım demiştim. Süt sagma makinesine önceden ihtiyaç duymadım ve almadım. Şimdi basit bişey alayım diyorum ama ne önerirsiniz???
Bir bakayım buna. Elimle saginca her zaman sut gelmiyor. Bu işimi görebilir. Teşekkürler50 tl imiş şimdi
Umarım öyledir ama hiç sanmıyırUm sabredeceğim 1 ay verdim netice almak için Can'ım çok az yedigim söylenmez ama kilo alacak kadar da yemiyorumKas kütlen de artıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?