Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar ben kafayı yemeyin de kim yesin 87 kiloya üzülüp sağlıklı beslenmeye başladım spor ekiptik yapıyorum elimden geldigince bugun tartışa 91.8 geldim ben sok ya. Acaba adet mi olacağım diyorum ama sanmıyorum dikkat ediyorum böyle etmesem ne olur acaba .
Geçen hafta : 89
Bu hafta : 91.8
2 gündür elieotik biniyorum dün 1 saat bindim

canım hiiiiç üzülme vücut arada bunu yapıyor. sen daha hırsla sarıl spora yediklerine dikkate bak hızlı yükseliş gördüğün gibi hızlı düşüşte göreceksin

bende polikistik var acaba benimde mi doktora gidip ilaç istemem lazım aklım karıştı şimdi.gerçi ağrı falan gibi şikayetlerim yok

basit birşey bilmiyorum canım. avent kullandım ben çok iyi makine. oğlumda hele emmmediğinden 2 saate bir yarım sast sağdım bir yıl boyunca banamısın demedi hala yeni alınmış gibi

bende polikistik var acaba benimde mi doktora gidip ilaç istemem lazım aklım karıştı şimdi.gerçi ağrı falan gibi şikayetlerim yok
Ağrın yoksa gerek Yok bence ben çok fenaydım geceleri kasıklarım çok ağrıyodu

basit birşey bilmiyorum canım. avent kullandım ben çok iyi makine. oğlumda hele emmmediğinden 2 saate bir yarım sast sağdım bir yıl boyunca banamısın demedi hala yeni alınmış gibi
Aventin ürünlerini ben de çok beğeniyorum. Elektrikli miydi kullandığın? Tekli mi ?

Boy:161
Kilo:59.2
1. Hedef:55
2.hedef:53

Liste kapanmadiysa katilmak istiyorum
Hoşgeldin aramıza listeleri yeos kaptanımız yapıyor boy var yaş bilgilerini de yazman gerekiyo bu arada fazla bi kilon yok gibi inşallah hedefine ulaşırsın çabucak kaç aylık bebeğin

Aventin ürünlerini ben de çok beğeniyorum. Elektrikli miydi kullandığın? Tekli mi ?
Bende avent kullanıyorum ilk kızımda almıştım gayet taş gibi hala fiyatlarını bilmiyorum ama elektrikli tekli modeli zaten çiftli için sütüm yetmez şu an

Canım bozma moralini. Sürekli yazılanları takip ediyorum da biraz tatlı ve hamurisleri olayını kesmen gerek gibi geliyor. Son günlerde daha da hirslanmistin sanki. Sporu arttırmistin. Böyle devam et bence hamurisleri ve tatlıyı da daha da azaltmaya çalış. Mutlaka faydasını göreceksin. Pes etmk yok

bende aynı durumdayım pes etmekle etmemek arasında git gel yaşadığımda aynaya bakıyorum bumu diyorum bu olmamalı

Kas kütlen de artıyor olabilir

Bende avent kullanıyorum ilk kızımda almıştım gayet taş gibi hala fiyatlarını bilmiyorum ama elektrikli tekli modeli zaten çiftli için sütüm yetmez şu an
Aventin elektrikli tekli modeli 300 TL.mis. pahali geldi. sanırım manuellere bakicam. Az bi süt sağsam da yeter. Kızım emiyor zaten. Sadece yumurtaya vs eklemek için gerek. Elimle sagdığımdan biraz fazla...
Teşekkürler tavsiyeleriniz için...

Ek gıdaya süt katmak için makina alma boşver. Elinle sağ. Ben de yumurta, peynir ve muhallebisine sagardin. Yoğurdu kendi sütüne mayalayacaksan al ama. Chicco kullanmıştım ilk çocuğumda, tansiyon aleti gibi sıkılan plastiği vardı. Hem ucuz hem manuel, kendin ayarlayabiliyorsun basıncı.

GünYdın kızlar

Geçen hafta 84,9
Bu hafta 84,6
Fark 300gr
Buna da şükür:)

Bugün derin temizlik yapıcam bebişi anneme bıraktım listeyi fırsat bulursam ancak akşam düzenlerim

simonskitty benim de manuel aventin pompası var canım elimde.. bazen ilaç için falan az bi süt lazım olduğunda onu kullanıyorum göğüs ucunu yormuyor eli de çok yormuyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…