• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah yarım kalıp süzme peynir 2 adet burgu peynir 8 zeytin haşlanmış yumurta zahter salatası (nane maydonoz domates salatalık yeşil soğan ) rezeneli kimyon çayı 2 dikim çavdar elemeği

Hoşgeldin aramıza listeleri yeos yeos kaptanımız yapıyor boy var yaş bilgilerini de yazman gerekiyo bu arada fazla bi kilon yok gibi inşallah hedefine ulaşırsın çabucak kaç aylık bebeğin
Hoşbuldum teşekkur ederim :)Yaşim da 30
Cok degil gibi duruyo ama cok genisledim eskiye gore isin kotusu dogum sonrasi kilomun ustune ciktim.Bi yerlerde dur demeliyim artik ve eski gunlerime donmeli,kiyafetlerime sigmaliyim diye dusunuyorum.Listede gorunce de dedimmotivasyon olur katilayim :) Bebegim 5.5 aylik.Yeni yeni ekgidaya geciyoruz. :KK66:

Canım bozma moralini. Sürekli yazılanları takip ediyorum da biraz tatlı ve hamurisleri olayını kesmen gerek gibi geliyor. Son günlerde daha da hirslanmistin sanki. Sporu arttırmistin. Böyle devam et bence hamurisleri ve tatlıyı da daha da azaltmaya çalış. Mutlaka faydasını göreceksin. Pes etmk yok:KK54:
Evet hamur işi zayıf noktan ama azaltım zaten ama tatlıyla aram yok bakalım spora devam haftada 500 gram versem yeterli diye düşünürken 2 3 kilo almak çok tuhaf bir anormallik var karnım çok şiş kimyon da çok kullanıyorum .umarm adet olurum ya 3.5 litre su tüketiyorum bitki çayları hariç bakalım pes etmek yok daha yeni başladık

Kızlar günaydın geçen hafta cuma günü tartılamamıştım.pazar günü 64.3 çıkmıştım .bugün 63.00 aradaki fark -1300 hem hastayım hem regl oldum onun etkisi sanırım

Umarım öyledir ama hiç sanmıyırUm sabredeceğim 1 ay verdim netice almak için Can'ım çok az yedigim söylenmez ama kilo alacak kadar da yemiyorum
Dışarda spor yapıp sürekli dışarı çıkan insanlar daha motive oluyor ve bence kiloyu motivasyon verdiriyor.. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın kAlıcı olarak.

Selam kızlar kilo bildirimi için geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen hafta 83,6
Bu hafta :82,5
Yediklerime çok dikkat edemiyorum fakat acayip yoğun çalışıyorum. Koşuşturmadan hiçbir şeye fırsat bulamıyorum. En azından cumaları bildirim yapmaya çalışıcam. Herkese bol eksili günler diliyorum

yeos yeos ,Ben,yumaknuro,misafir1427,tuzum ,anneoldumben, sterlicya6 , glglsn, pentegram42,Obsesif_anne, florence_N, simonskitty sonucunu söylemiş,

15 gün önce alışveriş yapmıştım. XXL penye, 3xl bluz ve 3xl esofman giyerdim. Gittiğimde 2xl alt ve xl penye aldım. Kilo verince giyerim dedim. Alt büyük geldi, xl alsam olurmuş. Penyeler tam oldu. Çok kilo vermedim ama incelmisim. Eliptik bisiklete de epeydir ara vermiştim..

rebel92,
yeos yeos ,Ben,yumaknuro,misafir1427,tuzum ,anneoldumben, sterlicya6 , glglsn, pentegram42,Obsesif_anne, florence_N, simonskitty sonucunu söylemiş,
ama sonuç bildirmeyen de baya arkadaş var. Her hafta liste değişmesi dışında çoğu isimde değişiyor

Dışarda spor yapıp sürekli dışarı çıkan insanlar daha motive oluyor ve bence kiloyu motivasyon verdiriyor.. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın kAlıcı olarak.
Doğru söylüyorsun canım ama 2 çoçukla dışarda yürüyüş biraz zor bebeğim daha 55 günlük benim oğlum da 3.5 yaşında

Back
X