Hoşbuldum teşekkur ederim :)Yaşim da 30Hoşgeldin aramıza listeleriyeos kaptanımız yapıyor boy var yaş bilgilerini de yazman gerekiyo bu arada fazla bi kilon yok gibi inşallah hedefine ulaşırsın çabucak kaç aylık bebeğin
Evet hamur işi zayıf noktan ama azaltım zaten ama tatlıyla aram yok bakalım spora devam haftada 500 gram versem yeterli diye düşünürken 2 3 kilo almak çok tuhaf bir anormallik var karnım çok şiş kimyon da çok kullanıyorum .umarm adet olurum ya 3.5 litre su tüketiyorum bitki çayları hariç bakalım pes etmek yok daha yeni başladıkCanım bozma moralini. Sürekli yazılanları takip ediyorum da biraz tatlı ve hamurisleri olayını kesmen gerek gibi geliyor. Son günlerde daha da hirslanmistin sanki. Sporu arttırmistin. Böyle devam et bence hamurisleri ve tatlıyı da daha da azaltmaya çalış. Mutlaka faydasını göreceksin. Pes etmk yok
fark yazmayı unutmuşum :) 800grboyum 1,65, geçen hafta 72,4 bugün 71,6
Dışarda spor yapıp sürekli dışarı çıkan insanlar daha motive oluyor ve bence kiloyu motivasyon verdiriyor.. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın kAlıcı olarak.Umarım öyledir ama hiç sanmıyırUm sabredeceğim 1 ay verdim netice almak için Can'ım çok az yedigim söylenmez ama kilo alacak kadar da yemiyorum
ama sonuç bildirmeyen de baya arkadaş var. Her hafta liste değişmesi dışında çoğu isimde değişiyoryeos ,Ben,yumaknuro,misafir1427,tuzum ,anneoldumben, sterlicya6 , glglsn, pentegram42,Obsesif_anne, florence_N, simonskitty sonucunu söylemiş,
Doğru söylüyorsun canım ama 2 çoçukla dışarda yürüyüş biraz zor bebeğim daha 55 günlük benim oğlum da 3.5 yaşındaDışarda spor yapıp sürekli dışarı çıkan insanlar daha motive oluyor ve bence kiloyu motivasyon verdiriyor.. inşallah istediğin kiloya ulaşırsın kAlıcı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?