Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün dip köşe bucak yatak odamı temizledim. Komidinlerin ve etajerlerin arkası, altı, elbise dolabının en üstüne kadar. 3 saat sürdü. Bezin değmedigi iğne deliği kadar yer bırakmadım. Sadece cekmecelerin içi ve çıkarılıp iç tarafları kaldı. Çekmece düzenleme uzun diye yapmadım onu da. Vileda magic almıştım, leke tutmuyormuş camlar. Tozları bile onunla aldım. Hep dalgalı kalırdı bu sefer süper oldu. Çerçeveleri bile ince ince sildim. Sonunda rahatladım, ve bu saatte kadar bir şey yemedim.. Beyazları atmıştım makinaya serdim ve neskafemi yudumluyorum şuan. Bebi de uyanır birazdan. Koca danalarım da okuldan geldi gelecekler. Temizlik ruhuma iyi geliyor.. Calışırken kadın çağırırdım, bu ücretsiz izin sardı beni.. Gündelik temizlik işkence de dip köşe ruhumu besliyor sanki:)

Meraba kızlar bugün izin aldm evdeyim geçmedi bi türlü şu boğazım bi de regl oldum çektim pijamaları yatıyorum sabah burgu peynir iki üç yeşil zeytin yedi sekiz yeşil biber bi kaç çatal bal bi bardak ıhlamur 2 dilim tb ekmeği yedim arada adaçayı içtim akşama kıyma öıkardım kıymalı bamya yapcam

Geçmiş olsun çok canım

Haydi kızlar neredesiniz sporlsr yapıldı mı
Ben biraZdan yapıcam akşam arkadaş davet etti tamda kaçamak Yok dediğim zamanda umarım tutarım kendimi sen naptın bisiaklet vardı sanırırm sende

Son düzenleme:
Ellerine sağlık valla benimde aynılarını yapmam lazım havaların ısınmasını bekliyorum gözümde büyüyor iyice

Yeni biri girmiş işe, bilgisayar başına beraber oturuyorlarmış. O yüzden de giremiyormuş siteye. Ben etli bezelye yedim 6 gibi. Sabah kahvaltıda patatesli yumurta yemistim, 2 dilim ekmek, şekerli çay, peynir. Arada 1 elma yedim. Yoğurt soğusun diye bekledim, yeni mayalamistim, yogurtsuz yemek yiyemem, ogleni atlamış oldum. Akşam caya gittik görümceme, sarma yapmış, yiyorlardı, ben yemedim. 1 tane bile hem de.. 1 bardak çay içtim sadece..

Bugünlük yürüyüşüm 1 saat sürdü 7000 adım attım yaklaşık 5 km .
Beslenmem fena değildi ikindin 1 adet peynirli yufka börek yedim bir dilim tavuk göğüsü tatlısı onun haricinde herşey güzeldi toplamda 3 dilim çavdar ekmeği yedim .

Süperdin canım

Günaydın herkese, kahvaltıda misafirim vardı. 3 haşlanmış yumurta, elim kadar tuzsuz pide, peynir, çay, 1 kase salatalık. 1 yemek kaşığı da kuzu yürek kavurma. Çocuklar yemeğe geldiğinde de iki ısırık ekmek arası kavurma, yarım bardak ayran.

Merhaba hanımlar ben döndüm tatilden +600 le bugünde ewde bişe yok öle gider yarın tekrar bismillah diyip başlıyorum
Hoş geldin canım yeniden sıfırdan başlamak güzeldir çok slmamısssın gene de tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…