- 5 Aralık 2014
- 1.665
- 2.788
- 63
- 38
günaydın kızlar,
açıkçası yarından pek ümidim yok. özellikle dün geceden sonra. gerçi vücudum da bir direnişe girdi sanki. aldığım o iki kiloyu veremedim gitti. 3 gün detox yapıyım diyorum.
hoşgeldin canım.
3 haftadır yoksun buralarda. inş bu sürede verdiğin kiloyu geri almamışsındır. önemli değil ama bundan sonra katılımını bekliyorum. yarın mutlaka kilonu bildir. yoksa listeden çıkıcaksın.
benim kızım yürümeye başladı
bence yürüyünce daha kolay oluyo. kendi kendine takılmaya başladı, geziyo, oturuyo kalkıyo falan miss
açıkçası yarından pek ümidim yok. özellikle dün geceden sonra. gerçi vücudum da bir direnişe girdi sanki. aldığım o iki kiloyu veremedim gitti. 3 gün detox yapıyım diyorum.
Merhaba arkadaslar bende grubunuza katilmak istiyorum diyetisyen e gidicem ama burda motivasyon yuksek geldi kilolar daha kolay gidicek sanırım
Boy 1.67
Kilo 80
Yas 29
Ilk hedef 74
hoşgeldin canım.
Canim kusura bakma bi kac haftafir ugrayamadim surwkli benim kizin pesinden kosturuyorum telefona bakmaya vakit kalmiuo bi de kaynimin nisani vardi misafir derken o yuzden bu kadar uzun zamandir giremedim. Su an bile kosturuyorum bide yuruse ne olcak bilmiyorum![]()
3 haftadır yoksun buralarda. inş bu sürede verdiğin kiloyu geri almamışsındır. önemli değil ama bundan sonra katılımını bekliyorum. yarın mutlaka kilonu bildir. yoksa listeden çıkıcaksın.
benim kızım yürümeye başladı