• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar,

açıkçası yarından pek ümidim yok. özellikle dün geceden sonra. gerçi vücudum da bir direnişe girdi sanki. aldığım o iki kiloyu veremedim gitti. 3 gün detox yapıyım diyorum.

Merhaba arkadaslar bende grubunuza katilmak istiyorum diyetisyen e gidicem ama burda motivasyon yuksek geldi kilolar daha kolay gidicek sanırım
Boy 1.67
Kilo 80
Yas 29
Ilk hedef 74

hoşgeldin canım.

Canim kusura bakma bi kac haftafir ugrayamadim surwkli benim kizin pesinden kosturuyorum telefona bakmaya vakit kalmiuo bi de kaynimin nisani vardi misafir derken o yuzden bu kadar uzun zamandir giremedim. Su an bile kosturuyorum bide yuruse ne olcak bilmiyorum:işsiz:

3 haftadır yoksun buralarda. inş bu sürede verdiğin kiloyu geri almamışsındır. önemli değil ama bundan sonra katılımını bekliyorum. yarın mutlaka kilonu bildir. yoksa listeden çıkıcaksın.

benim kızım yürümeye başladı:KK36:bence yürüyünce daha kolay oluyo. kendi kendine takılmaya başladı, geziyo, oturuyo kalkıyo falan miss

Günaydın kızlar dün gece mutfaktan 12 lerde çıkabildim çok yoruldum bugün ve yarın misafirim var kahvaltımı klasik tostla yaptım 1 litreye yakın su içildi tarçın eşliğinde arada Türk kahvesi içicem öğlene bakalım yemekte ne var bilmiyorum yazarım yine kızlar hepimize az kalorili bol hareketli tartı öncesi aktif bi gün dilerim

günaydın kızlar yeos yeos hoşgeldin :) yeni katılan arkadaşlar siz de hoşgeldiniz :)
dünkü menüm;
sabah burgu peynir maydanoz yeşil biber yeşil zeytin iki dilim tb ekmek ve açık çayla kahvaltı
arada ıhlamur ve su
öğlede erişteli çorba tepsi kebabı salata, ekmek yemedim
akşam 6 buçukta zeytinyağlı bakla yemeği bi tabak bi dilim tb ekmek sarımsaklı yoğurt
sonra bişi yemedim anason rezene kimyon içtim sadece

Merhaba kızlar ewde diyetteyken yiyip tok kalabileceğim hiç bişe yok malesef ama az az yiyorum şimdi alışverişe çıkıcam bakalım bide diyetisyene gitmeye karar verdim kendim uğraşmayım biraz yönlemdirmeye ihtiyacım var sanki.

Kızlar nasılız. Yarın tartı günü inşallah hepimizde baya eksiler görürüz. Ben müsafirlerte iyiyim bana ikram edilenleri direk çevirip hiç yemiyorum. Ama evde kötüyüm o kadar aburcubur seviyorum ki daha öğünden kalkarken şimdi ne atıştırsam diye düşünüyorum.

Tarçınlı sütü bende deneyeym. Cumartesi günü günüm var herşeyden azar azar alcm.hatta salata tarzı şeylerden daha çok koysam gözümde doyar hem

Kızlar nasılız. Yarın tartı günü inşallah hepimizde baya eksiler görürüz. Ben müsafirlerte iyiyim bana ikram edilenleri direk çevirip hiç yemiyorum. Ama evde kötüyüm o kadar aburcubur seviyorum ki daha öğünden kalkarken şimdi ne atıştırsam diye düşünüyorum.
İyiyiz canım zayıflasak daha da iyi olck. Sen nasılsın.
Hiç ekmek tüketmiyorm kahvaltı da bile. Ama bende aburcubur çok tüketiyorum.
Kendime şöyle bir sınırlama getirdim akşam esimle çayın yanında küçük bir parça tatlı tarzı yiyebilirm. Onsuz yemek yok. Bunu kural haline getirdim kaç gündür. Zaten evde tatlı pasta yapmıyorum iki kişiyiz en çoğunu ben yiyorum.

Bu arada sabah uyanır uyanmaz içtiğiniz bir karışım veya yaptığınız bir spor var mi hanımlar

Günaydın canlar her gün yeni bir gün diye başlıyorum ama yarında hüsran olacak sanırım çünkü acayip sisim gazlıyım buna bir çare bulmak lazım öyle kendim için her gün özel seyler yapamıyorum kızım daha küçük olan yemeklerden az az tüketmeye çalışıyorum umarım başarabilirim şimdilik daha spor yapmadım hava yağmurlu gene eliptik yaparım komşum gelir kızıma bakarsa oda .

Günaydın canlar her gün yeni bir gün diye başlıyorum ama yarında hüsran olacak sanırım çünkü acayip sisim gazlıyım buna bir çare bulmak lazım öyle kendim için her gün özel seyler yapamıyorum kızım daha küçük olan yemeklerden az az tüketmeye çalışıyorum umarım başarabilirim şimdilik daha spor yapmadım hava yağmurlu gene eliptik yaparım komşum gelir kızıma bakarsa oda .

Diyet bir öğünden bozulmak hemen diğer öğün sağlıklı beslen canım bırakma
Keske bir öğün olsa sali gunu misafir gelmisti bi seyler yapmistim hepsi bitmedi 3 gundur yiyorum tanrim ne yaptim ben:) Bu aksam kesin baslyorum.Cok sagol biraz ise yaradi :)

Keske bir öğün olsa sali gunu misafir gelmisti bi seyler yapmistim hepsi bitmedi 3 gundur yiyorum tanrim ne yaptim ben:) Bu aksam kesin baslyorum.Cok sagol biraz ise yaradi :)

ne çabuk bıraktın yok öyle pes etmek hemen toparlanıyoruz. suyumuzu eksik etmiyoruz, zayıflıycaz yaaa zayıflıycaz fit olcazzzz

ne çabuk bıraktın yok öyle pes etmek hemen toparlanıyoruz. suyumuzu eksik etmiyoruz, zayıflıycaz yaaa zayıflıycaz fit olcazzzz
Suda sıkıntı yok diyet bile yapmasam en az 3 litre icerim.Fazlasini iciyorum diye doktora gitmistim bi sorun mu var acaba diye doktor 4, u gecme demisti.:KK70:Bugun basliyorum yeniden yememeye :spor:

Bugün dayanamadım tartıldım 61.6 geldi :KK49::KK49:
Hedefime varmama 1.6 kilo kaldı inşallah .tabi yiyip de almazsam o da .kendimi acısı hafiflemiş hissediyorum ve kendime kızıyorum bukadar senedir neden zayıflamaya uğraşmadım da kendimi ağırlığa mahkum ettim diye :duduk:

Bugün dayanamadım tartıldım 61.6 geldi :KK49::KK49:
Hedefime varmama 1.6 kilo kaldı inşallah .tabi yiyip de almazsam o da .kendimi acısı hafiflemiş hissediyorum ve kendime kızıyorum bukadar senedir neden zayıflamaya uğraşmadım da kendimi ağırlığa mahkum ettim diye :duduk:
Nasıl böyle verebiliyorsun.Özel yaptığın şeyler var mi

Kizlar ben bozdum diyeti yaa motivasyona ihtiyacim var :KK61:
Burası bunun için var canım bozmuyoruz aslında motivasyon düşüklüğü yaşayıp duygusal açlığımızı bastırmak için ne bulursak yiyoruz ben sıfır kaçamak diye söz verdim kendime yemekte şerbetli tatlı vardı almadım tarhana çorba bi parça et rosto 3 kaşık bulgur pilavı yedim şimdi tarçınlı suyumu içiyorum öğleden sonra misafirim var eşlik et diyecekler bende görüntü vermek için tabağıma alıcam bakalım dayanabileceköiyim öğle yemeğindeki gibi
M Misafir1427 tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inşallah ObseSif-annee ObseSif-annee menün yine Harika canım sanırırm güzel eksiler gelicek senden E eminim sporda yapıyosun artı çıksa bile moral bozmak Yok kas artışı olabilir gaz benimde var maalesef şişkinlik:KK47:

Back
X