Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kahvaltım 1kk peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 ceviz 2 kayısı
Şekersiz çay

Ara 1 bardak süt

Biraz da spor yapsam ne güzel olacak...

Kızlar stepper aleti kullanan varmı ?

Ay inşallah cnm ya benm kıyafetler çok geniş 38 bedende var 44 bedende şükür ki 44 bol geldi darısı 38 lere girmeye
Senin vücudun çok sıkı yada benimki ciddi sarkmış durumda sanırım. Ben 46 ya zor giriyorum onda da göğüsler iyice darlaştırıyor.

Merhaba arkadaşlar. Sabah 3 yumurta, 1inin sarısı yok, domates salatalık, dereotu, şekeri bayağı azalttim 1 çay kaşığı şekerli çay, 2 ince dilim ekmek, yarım su bardağı lora 1 kibrit kutusu tulum peyniri üzerine çörekotu yedim. Ara öğün elma. 4 te öğlen ve aksamı bir ettim 1 kase mercimek çorbası, limonlu havuçlu domates salatalık ve dereotu salatası, 1 dilim ekmek. Şimdi de tatlı krizim tuttu, Nescafe 3u bir arada içiyorum. Bugün leslie 3 mil yaptım , bir de youtubede bir bayan var yan karın, karın ve kol egzersizi yaptım toplam yarım saat sürdü o da. Asıl bomba şimdi geliyor!! Bugün kek yaptım. Şekeri nasıl olmuş diye 1 kibrit kutusu kadar tadına baktım. Eşime verdim işe götürsün diye. KV ve çocuklara ikişer dilim ayırdım. Son kalan dilimi de az önce komşu geldi ona verdim.. Defalarca elledim yemek için... Ama yemedim!!

İyi geceler arkadaşlar ben niye böyleyim bilmiyorum akşama kadar süper gidiyo ama gel görki akşam ben başka biri oluyorum menümü okuyunca hak vereceksiniz
Sabah 2 dilim tb ekmeği ile 1 dilim beyaz peynir yağsız tost 1 haşlanmış yumurta yeşillik 1 ceviz
Ara Yeşilçay 1 günkurısu kayısı yarım avuç kuru üzüm
Öğle orman kebabı sadece taneleri 2 kaşık bulgur pilavı ayran
Ara işyerinden geç çıktığım için 1 dilim beyaz ekmek ile 2 üçgen peynir 1 ayran
Felaket akşamda zaten pırasa yiyecektim çok sevdiğim bi ablam peynirli pide yaptırmış şu miniciklerden 3 tane ondan yedim az tarhana çorba 2 kaşık pilav domates salatalık akşam menümle tüm günü öldürmüş oldum sporla yakmışımdır inşallah ama bu kadar kaçamakla ben nasıl kilo vericem bilmiyorum spor 2 mil Leslie yarım saat 500 tk videosu 250 kalori yakmışım ayrıca mekik çektim 50 kadar şimdide limonlu su içtim haftaya çarşamba perşembe nasip olursa ayran detoksu yapıcam

hoşgeldin canım 1,6 kilo hiç fena değil maşallah istediğin kiloya düşersin umarım bebişin de pek minik Allah bağışlasın

Tebrik ediyorum darısı başıma

Günaydın kızlar bol eksiler. Adım sayar olarak hangi programları kullanıyorsunuz?

Benimde biraz spor yapmam lazım galiba sadece diyetle sarkıyorum hiç incelmedim sanki
Cnm sporsuz sarkılıyo ben bide normalde de yürümeyi çok sewrim hamileyken 2 saat tempolu yürürdüm ki acayip ödemim vardı çok şişiyodum ama yürüyodum bence hiç yapmasanda mekik çek kol çalış çünkü en çirkin kol gözüküyo sarkınca

Rebel92 kolay gelsin canım. Oda spor sayılır.
Dün kararlı bi şekilde kahvaltımı yaptım. Çokta güzeldi. Taki gelwn misafire kadar. Çay veriyosun mecbur boş olmuyo. Bir iki sende alıyosun. Akşam için karnıbahar haşladım hafifce onu yiycektim.Sagolsun akşamda eşim döner alıp gelmiş. Bi yanda karnıbahar bi yanda döner. Döner galip geldi tabi bu hafta + çıkmam inşallah

Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım:
Sabah klasik kahvaltım burgu peynir 5 yeşil zeytin 10 yeşil biber bol maydanoz ve şekersiz çay 1 dilim tb ekmek
Ara bi hurma maydonz limon çayı
Öğle fırında bi tavuk butu az bulgur pilsvı yarım dilim tb ekmek bi ayran
Ara minicik bi parça yaz helvası
Akşam 6 buçukta bi tabak z.yağlı ıspanak yemeği 3/4 kuru soğan bi kase yoğurt küçük dilim tb ekmeği
Sonra mutfak kapandı rezene içtim su da yaklaşık 3 litre

Misafire hazırlığını yap ama açıkla anlayış gösterirler diyetteyim bozarsam kendime olan güvenim zedelenir de misafirliğe gitmeden de uyar dönerden bişe olmaz ki ekmeksiz salatayla yediysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…