- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
Ay inşallah cnm ya benm kıyafetler çok geniş 38 bedende var 44 bedende şükür ki 44 bol geldi darısı 38 lere girmeyeSüppeeerrr yakında bi bakcan eski pantolonların olmaya başlıcak öbürleri de çuval gbi olcak inşallahh
Senin vücudun çok sıkı yada benimki ciddi sarkmış durumda sanırım. Ben 46 ya zor giriyorum onda da göğüsler iyice darlaştırıyor.Ay inşallah cnm ya benm kıyafetler çok geniş 38 bedende var 44 bedende şükür ki 44 bol geldi darısı 38 lere girmeye
Benm etim sıkıdır cnm ben 65 kiloyken falan kimse inanmıyoduSenin vücudun çok sıkı yada benimki ciddi sarkmış durumda sanırım. Ben 46 ya zor giriyorum onda da göğüsler iyice darlaştırıyor.
Kemiklerin iri demek. Bana da sasiyorlardi ama kot pantolon ister istemez toparliyor göbeği..Benm etim sıkıdır cnm ben 65 kiloyken falan kimse inanmıyodu
hoşgeldin canım 1,6 kilo hiç fena değil maşallah istediğin kiloya düşersin umarım bebişin de pek minik Allah bağışlasınArkadaşlar merhaba bende 2 ay önce doğum yaptım. 162cm boyum 75 kilom. Geçen hafta 76.6 ile diyete başladım. Hedefim önce 65 sonra 54 kilo. Bol kalori harcamalı günler :) yiyip yiyip kilo almayanlardan olalım inşalllaaah :)))
Tebrik ediyorum darısı başımaMerhaba arkadaşlar. Sabah 3 yumurta, 1inin sarısı yok, domates salatalık, dereotu, şekeri bayağı azalttim 1 çay kaşığı şekerli çay, 2 ince dilim ekmek, yarım su bardağı lora 1 kibrit kutusu tulum peyniri üzerine çörekotu yedim. Ara öğün elma. 4 te öğlen ve aksamı bir ettim 1 kase mercimek çorbası, limonlu havuçlu domates salatalık ve dereotu salatası, 1 dilim ekmek. Şimdi de tatlı krizim tuttu, Nescafe 3u bir arada içiyorum. Bugün leslie 3 mil yaptım , bir de youtubede bir bayan var yan karın, karın ve kol egzersizi yaptım toplam yarım saat sürdü o da. Asıl bomba şimdi geliyor!! Bugün kek yaptım. Şekeri nasıl olmuş diye 1 kibrit kutusu kadar tadına baktım. Eşime verdim işe götürsün diye. KV ve çocuklara ikişer dilim ayırdım. Son kalan dilimi de az önce komşu geldi ona verdim.. Defalarca elledim yemek için... Ama yemedim!!
Benimde biraz spor yapmam lazım galiba sadece diyetle sarkıyorum hiç incelmedim sankiBenm etim sıkıdır cnm ben 65 kiloyken falan kimse inanmıyodu
Sanırım bu arkadaş daha önce buradaydı zaten canım hani habersiz terk edenlerden@Rzgrece buraya katılmak ister misin?
Cnm sporsuz sarkılıyo ben bide normalde de yürümeyi çok sewrim hamileyken 2 saat tempolu yürürdüm ki acayip ödemim vardı çok şişiyodum ama yürüyodum bence hiç yapmasanda mekik çek kol çalış çünkü en çirkin kol gözüküyo sarkıncaBenimde biraz spor yapmam lazım galiba sadece diyetle sarkıyorum hiç incelmedim sanki
Misafire hazırlığını yap ama açıkla anlayış gösterirler diyetteyim bozarsam kendime olan güvenim zedelenir de misafirliğe gitmeden de uyar dönerden bişe olmaz ki ekmeksiz salatayla yediysenRebel92 kolay gelsin canım. Oda spor sayılır.
Dün kararlı bi şekilde kahvaltımı yaptım. Çokta güzeldi. Taki gelwn misafire kadar. Çay veriyosun mecbur boş olmuyo. Bir iki sende alıyosun. Akşam için karnıbahar haşladım hafifce onu yiycektim.Sagolsun akşamda eşim döner alıp gelmiş. Bi yanda karnıbahar bi yanda döner. Döner galip geldi tabibu hafta + çıkmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?