- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
iphone nun kendi sağlık uygulamasını kullanıyorum ama telefon sürekli yanımda olmadığı için şu saat tarzı olanlardan alıcam araştırıyorum decatlonun sitesinde var yaktığın kaloriyi de gösteriyoGünaydın kızlar bol eksiler. Adım sayar olarak hangi programları kullanıyorsunuz?
tam eksi görücek liste maşallah arkadaşımaGünaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım:
Sabah klasik kahvaltım burgu peynir 5 yeşil zeytin 10 yeşil biber bol maydanoz ve şekersiz çay 1 dilim tb ekmek
Ara bi hurma maydonz limon çayı
Öğle fırında bi tavuk butu az bulgur pilsvı yarım dilim tb ekmek bi ayran
Ara minicik bi parça yaz helvası
Akşam 6 buçukta bi tabak z.yağlı ıspanak yemeği 3/4 kuru soğan bi kase yoğurt küçük dilim tb ekmeği
Sonra mutfak kapandı rezene içtim su da yaklaşık 3 litre
Allah razı olsun canım. Umarım hepimiz istediği kiloya düşenlerden oluruz :))hoşgeldin canım 1,6 kilo hiç fena değil maşallah istediğin kiloya düşersin umarım bebişin de pek minik Allah bağışlasın
İnşallah canım ama bu hafta ara ara tartıldm artıda çktm onu versem süper olur geçen haftayla aynı olmaya da razıyımtam eksi görücek liste maşallah arkadaşıma
beden kitle endeksinin önemi bir kez daha vurdu beni kurum içi yurtdışı sınavı var ve beden kitle endeksi en çok 28 istiyo
benimki 31başvuru süresi çok kısa off off 5 kilo daha verebilseydim keşke
Evet eşim konyada ben trabzondafarklı ilde mi çalışıyo eşin Allah yardımcın olsunObseSif-annee benimde tek sorunum akşamlar yoksa gün içinde güzel beslendiğimi düşünüyorum
Amin canm sağol.. kısmetten ötesi olmuyo işte bazen önümüze fırsatlar çıkıyo ama şartlar tutmuyo belki de böylesi hayırlıdır sıkma canınıyok sanmıyorum haftaya son bayağıdır beklediğim bi sınavdı aile hekimi ile görüşüp katakulle yapsam bu seferde hak yemek var işin ucunda günde 5 km koşsam su ödem ne varsa veririm aslında ama işte bebem var sütüne kıyamıyorum nasip bakalım bidaki sınava da yaşım tutmayabilir
inşallah bi an evvel kavuşursunuz canım
Katilmistim buraya ama o sira giremedim hic cikarildim haliyle. Yeniden katilabilirmiyim kiKanguru_ buraya katılmak ister misin?
Misafire hazırlığını yap ama açıkla anlayış gösterirler diyetteyim bozarsam kendime olan güvenim zedelenir de misafirliğe gitmeden de uyar dönerden bişe olmaz ki ekmeksiz salatayla yediysen
Benmde yarın misafirim var hiçbişeyin tadına bakmamayı düşünüyorum inşallahbişey hazırlamayın dediğim halde hazırlanıyor. Önüme gelicede dayanamam. O konuda iradem zayıf. onlar haxırlayınca bende haxırlamak durumunda kalıyorum. Onlara bakarak benim kilom yok. Kilo vercem diyince pek ciddi algılanmıyorum acıkcası . Ne kilon var. Sendekide kilomu diyolar. Kendilerine göre Haklılar onların Yanında gercekten zayıfım. Yok bu hafta hiç iç açıcı degl. Yarından itibaren yeniden başlıycam.
4free pedometer benim kullanadığım adım sayar canım.Bana cvp vericek yok sanırım
Sen polis falan mıydın canım böyle bedene göre sınav olduğuna göre . keşke daha önceden bu hedefe göre uğraşsaydın dicem ama emziriyoruz bebişin var çok da sıkamazdın. 31 den 28 e inmesi baya uğraş istiyo sayıların yakınlığına bakma. ben 85 başladığımda 31dim şimdi11 kilo verince 29um ancak galibabeden kitle endeksinin önemi bir kez daha vurdu beni kurum içi yurtdışı sınavı var ve beden kitle endeksi en çok 28 istiyo
benimki 31başvuru süresi çok kısa off off 5 kilo daha verebilseydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?