Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Proteinde - çıkıyordum, 3 yumurta yiyince de kalorisi yüksek oluyordu. Araştırdım buldum. 3 yumurta yedim sabah ama sadece birinin sarisini yedim. Peynir, 1 tatlı kaşığı bal, avuç içim kadar pide, domates salatalikli havuç salatası. Bu sabah doydum. Ha bir de komşu bahçesinden göndermişti, yarım greyfurtun suyunu içtim aç karna. Yağ yakiyormus ya.. Öğlene bamya ve yoğurt var 1 dilim ekmekle. Akşama da ekmeksiz balık ızgara yiyebilirim belki.

Ben de akşamları dozu arttıranlardanım dün arkadaşımla akşam dışarı çıktık mocha ve cheesecake yedim yazıkki pişmanım...

Ama bugün tartı öncesi çok dikkat ediyoruzzzz hafif besleniyoruzzz ve bu hafifliği tartıda da görüyoruz

Günaydın kızlar bol eksiler. Adım sayar olarak hangi programları kullanıyorsunuz?
iphone nun kendi sağlık uygulamasını kullanıyorum ama telefon sürekli yanımda olmadığı için şu saat tarzı olanlardan alıcam araştırıyorum decatlonun sitesinde var yaktığın kaloriyi de gösteriyo

tam eksi görücek liste maşallah arkadaşıma

beden kitle endeksinin önemi bir kez daha vurdu beni kurum içi yurtdışı sınavı var ve beden kitle endeksi en çok 28 istiyo
benimki 31başvuru süresi çok kısa off off 5 kilo daha verebilseydim keşke

tam eksi görücek liste maşallah arkadaşıma
İnşallah canım ama bu hafta ara ara tartıldm artıda çktm onu versem süper olur geçen haftayla aynı olmaya da razıyım bi de ben bu yeme düzenine çok alıştım mutluyum da ama işte h.sonu eşim gelince adamcağız tabi bişeyler yemek istiyo benle her zman görüşemiyoruz ki onla biraz kaçamak oluyo ah bi kavuşsak düzenimiz tam otırcak da inşallahh

farklı ilde mi çalışıyo eşin Allah yardımcın olsun ObseSif-annee benimde tek sorunum akşamlar yoksa gün içinde güzel beslendiğimi düşünüyorum

yok sanmıyorum haftaya son bayağıdır beklediğim bi sınavdı aile hekimi ile görüşüp katakulle yapsam bu seferde hak yemek var işin ucunda günde 5 km koşsam su ödem ne varsa veririm aslında ama işte bebem var sütüne kıyamıyorum nasip bakalım bidaki sınava da yaşım tutmayabilir
inşallah bi an evvel kavuşursunuz canım

Amin canm sağol.. kısmetten ötesi olmuyo işte bazen önümüze fırsatlar çıkıyo ama şartlar tutmuyo belki de böylesi hayırlıdır sıkma canını

sağol canım bakalım hayırlısı ben işlere döneyim inşallah bugün akşam kaçamaksız bitirip yarın eksi .çıkarım hafta içi tartılmadım hepinize bol hareketli az kalorili günler dilerim

Misafire hazırlığını yap ama açıkla anlayış gösterirler diyetteyim bozarsam kendime olan güvenim zedelenir de misafirliğe gitmeden de uyar dönerden bişe olmaz ki ekmeksiz salatayla yediysen

bişey hazırlamayın dediğim halde hazırlanıyor. Önüme gelicede dayanamam. O konuda iradem zayıf. onlar haxırlayınca bende haxırlamak durumunda kalıyorum. Onlara bakarak benim kilom yok. Kilo vercem diyince pek ciddi algılanmıyorum acıkcası . Ne kilon var. Sendekide kilomu diyolar. Kendilerine göre Haklılar onların Yanında gercekten zayıfım. Yok bu hafta hiç iç açıcı degl. Yarından itibaren yeniden başlıycam.

Benmde yarın misafirim var hiçbişeyin tadına bakmamayı düşünüyorum inşallah

Kızlar retro bikinilere bayıldım resmen yaaaa yaza kadar zayıflasam da giysem. Bu Halime yakışmaz heralde

beden kitle endeksinin önemi bir kez daha vurdu beni kurum içi yurtdışı sınavı var ve beden kitle endeksi en çok 28 istiyo
benimki 31başvuru süresi çok kısa off off 5 kilo daha verebilseydim keşke
Sen polis falan mıydın canım böyle bedene göre sınav olduğuna göre . keşke daha önceden bu hedefe göre uğraşsaydın dicem ama emziriyoruz bebişin var çok da sıkamazdın. 31 den 28 e inmesi baya uğraş istiyo sayıların yakınlığına bakma. ben 85 başladığımda 31dim şimdi11 kilo verince 29um ancak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…