Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay öğlen yemeğinde patlıcan kebap bulgur pilavı yoğurt vardı güya, bi çıktım baktım kebab diil de patlıcan musakkamsı bi yemek pilav da almadım bi de bana kadın az koydu her zamanki gibi sonuç olarak açım yaaaa

arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum 154 cm boy 64 kg. bebeğim 8 aylık 10 nisandan itibaren dikkat ediyorum arada spor yapıyorum.leslie falan. üst bacak çok kalın ordan versem keşke .ilk önce zayıf olan yerden gidermiş gerçektende öyle gibi oldu üst taraf .ekmek azalttım .önceden kola delisiydim kaç gündür içmiyorum akşam 19.30 gibi evde oluyorum ekmek yemiyorum ama dün pirinç pilavı vardı pilav yiyince ekmek yemedim. temmuza kadar zayıflar mıyım .1 haftadır dikkat ediyorum ama kilo aynı9 duruyor moralimi bozmayayım değil mi . bir de adet olmadım daha 17 ay oldu. sizce ilaç alayım mı o da şişkinlik yapıyor değil mi.teşekkür ederim cvp beklerim

Adet olmak gerçekten iyi geliyo ama ilaç kullanma işini biliuorum doktoruna sor istersen bu arada daha yeni başlamışsın dikkat etmeye moralini bozma verirsin inşallah aramıza hoşgeldin :)

Adet olmak gerçekten iyi geliyo ama ilaç kullanma işini biliuorum doktoruna sor istersen bu arada daha yeni başlamışsın dikkat etmeye moralini bozma verirsin inşallah aramıza hoşgeldin :)
aynen tartıyı çok takmayacağım bu sefer. ilk bebeğimde dr ilaç verdi içmedim doğal yoldan gelsin diye 7. ayda oldum şimdi olmadım gerçekten şişkinliği var gidecem dr. .hoşbuldum ayrıca 16 kg fazlam var ilk hedef inş. 55 ama ne zamn olur hiç bilmiyorum. uyguladığınız bir metod var mı kür falan

adet için kullanılan ilaç hormon içerikli canım bende olmadım ama rahtsızlık yapmıyorsa bence ilaç zararlı.

Evet canım polisim hakikaten öyleymiş 80 olsam ancak 28 oluyo bidahakine inşallah ben hep beden kitle endeksinin vücut kemik yapısına göre yapıldığını sanırdım çünkü ben bayağı iriyim kalıplı derler ya hani onlardan ideal kilom 60 yazıyo polis okulunda 65 kiloydum ve aşırı zayıf görünüyodum hastalıklı gibi yani benim ideal kilom sanki 70 gibi geliyo evlendiğimdeki kilo

Y yediveren14 hoşgeldin aramıza ben 5.ayda ilaçla oldum devamı grlecekmi bilmiyorum ama benim kistlerim vardı ve acayip rahatsızlık veriyordu bencede doğal yollardan olması daha iyi
Bu arada kızlar öğle yemeği güzel değildi eve gelince 1 su bardağı yarım yağlı süt 3 yemek kaşığı yulaf bir tatlı kaşığı şekerle yulaf lapası yaptım üstüne de Hindistan cevizi götürdüm biraz önce tadına bayıldım artık yulafı kullanabilirim

Valla canm ben bu grupta kara düzen zayflayanlardanım ne kür ne detoks pek bişi yok dyetisyene gden arkadaşlar var detoks tarifleri de verilmişti yanlş hatrlamıyosam onlara bakabilirsin herkesin bünyesi farklıdır tabi o ayrı ben de gebelik şekeri vardı son aylarda diyetisyen kontrolünde besleniyodum ordan aklımda kalanları yapmaya çalışıyorum beyaz ekmek eve sokmuyorum abur cubur da yok evimde hamurişi de yapmıyorum öğlen bir iki çeşit akşam tek çeşit yiyorum akşam yeöeğim 6 buçukta bitiyo genel olarak sonra su ve bitki çayı hariç bişey yemiyorum

Süt içebilseydim denerdim :) ben de yulaf almıştım yoğurtla yerim diye bi iki yedim sonra midem bulandı

bana sorarsan da ideal 52 diyo ama bbana yakışmaz bence 52 olduğumu hiç hatırlamıyorum. internetten vücut kütle endeksi 20 ile 25 normal kilo diyo ama idealini vücut kütle endeksi 20 diye hesaplıyor(52 olunca)

pentagram42 220 kalori civarı canım bu söylediöin şekilde yulaf yersen. Ben kahvaltıda seviyordum ama sandığım kadar masum olmadığını fark ettim. Ana öğünlerde yenebilir ama aralar için biraz ağır

ebruliki çokta ideal değilmiş demekki ben 60 olsam düşünemiyorum
Ya ben kalorisine hiç bakmadım bayağıda tok tutuyo akşamı hafif geçireyim bayi sağol uyardığın için

ebruliki çokta ideal değilmiş demekki ben 60 olsam düşünemiyorum
Ya ben kalorisine hiç bakmadım bayağıda tok tutuyo akşamı hafif geçireyim bayi sağol uyardığın için
kimisin midesi bulanıyor ben seviyorum yulaf ezmesini hatta sütlaç gibi geliyor ama malesef 1 normal yemek kaşığı 37 kaloriymiş üstüne yysüt üstüne hindistan cevizi bize ana öğün olur ancak .

Kızlar bu cumadan çok ümitli değilim. Bakalım ne görücem sabah tartıda. Oğlumda kızımda iki haftadı hasta . Bazı geceler sıfır uykuyla işe gittim. Eve gelince benimkiler pür enürji oyun istedi. Hastalıktan yememelerine rağmen enerjileri hiç düşmedi. Bozup aşırı yemedim ama diyetli gibi de değildim tam

Süt içebilseydim denerdim :) ben de yulaf almıştım yoğurtla yerim diye bi iki yedim sonra midem bulandı
Yoğurtla bende sevmedim maalesef bide bunu deniyim dedim ama bayağı kalorisiymiş kahvaltıda sanki besleyici olmaz gibi bilemedim Napcam ben bu yulafı ya

Baxı anneler 2 sene emzirse 2 sene adet olmuyo doğal bi durum bebeğin daha 8 aylıkmış hem zaten emzirdiğin için hormonların farklı bide dışardanhormon alıp vucudu bozma bence not hemşireyim

Merhaba kızlar herşey ne güzel gidiyordu her gün spor yapıyordum. Yediklerime dikkat ediyordum bu hafta herşey alt üst oldu hiç sormayın meler yedigimi içimde bir canavar var sanki yedigim börek biberli. Ekmekleri pastaları lahmacunları artık durdurmam gerek kendimi bugun ablamın yanına geldik 3 günlüğüne bakalım dikkat edebilecek miyim . Çok mutsuzum bütün emeklerim boşa çıktı kızlsr ya hemde hiç kilo vermeyerek .

Geçmiş olsun canm çocuklar hasta olnca herşey altüst oluyo Rabbim korusun hepsini şimdi nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…