- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum 154 cm boy 64 kg. bebeğim 8 aylık 10 nisandan itibaren dikkat ediyorum arada spor yapıyorum.leslie falan. üst bacak çok kalın ordan versem keşke .ilk önce zayıf olan yerden gidermiş gerçektende öyle gibi oldu üst taraf .ekmek azalttım .önceden kola delisiydim kaç gündür içmiyorum akşam 19.30 gibi evde oluyorum ekmek yemiyorum ama dün pirinç pilavı vardı pilav yiyince ekmek yemedim. temmuza kadar zayıflar mıyım .1 haftadır dikkat ediyorum ama kilo aynı9 duruyor moralimi bozmayayım değil mi . bir de adet olmadım daha 17 ay oldu. sizce ilaç alayım mı o da şişkinlik yapıyor değil mi.teşekkür ederim cvp beklerim
aynen tartıyı çok takmayacağım bu sefer. ilk bebeğimde dr ilaç verdi içmedim doğal yoldan gelsin diye 7. ayda oldum şimdi olmadım gerçekten şişkinliği var gidecem dr. .hoşbuldum ayrıca 16 kg fazlam var ilk hedef inş. 55 ama ne zamn olur hiç bilmiyorum. uyguladığınız bir metod var mı kür falanAdet olmak gerçekten iyi geliyo ama ilaç kullanma işini biliuorum doktoruna sor istersen bu arada daha yeni başlamışsın dikkat etmeye moralini bozma verirsin inşallah aramıza hoşgeldin :)
adet için kullanılan ilaç hormon içerikli canım bende olmadım ama rahtsızlık yapmıyorsa bence ilaç zararlı.arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum 154 cm boy 64 kg. bebeğim 8 aylık 10 nisandan itibaren dikkat ediyorum arada spor yapıyorum.leslie falan. üst bacak çok kalın ordan versem keşke .ilk önce zayıf olan yerden gidermiş gerçektende öyle gibi oldu üst taraf .ekmek azalttım .önceden kola delisiydim kaç gündür içmiyorum akşam 19.30 gibi evde oluyorum ekmek yemiyorum ama dün pirinç pilavı vardı pilav yiyince ekmek yemedim. temmuza kadar zayıflar mıyım .1 haftadır dikkat ediyorum ama kilo aynı9 duruyor moralimi bozmayayım değil mi . bir de adet olmadım daha 17 ay oldu. sizce ilaç alayım mı o da şişkinlik yapıyor değil mi.teşekkür ederim cvp beklerim
biraz zayıflatır diye düşündüm yoksa rahatım valla ne güzel:)adet için kullanılan ilaç hormon içerikli canım bende olmadım ama rahtsızlık yapmıyorsa bence ilaç zararlı.
Evet canım polisim hakikaten öyleymiş 80 olsam ancak 28 oluyo bidahakine inşallah ben hep beden kitle endeksinin vücut kemik yapısına göre yapıldığını sanırdım çünkü ben bayağı iriyim kalıplı derler ya hani onlardan ideal kilom 60 yazıyo polis okulunda 65 kiloydum ve aşırı zayıf görünüyodum hastalıklı gibi yani benim ideal kilom sanki 70 gibi geliyo evlendiğimdeki kiloSen polis falan mıydın canım böyle bedene göre sınav olduğuna göre . keşke daha önceden bu hedefe göre uğraşsaydın dicem ama emziriyoruz bebişin var çok da sıkamazdın. 31 den 28 e inmesi baya uğraş istiyo sayıların yakınlığına bakma. ben 85 başladığımda 31dim şimdi11 kilo verince 29um ancak galiba
aynen tartıyı çok takmayacağım bu sefer. ilk bebeğimde dr ilaç verdi içmedim doğal yoldan gelsin diye 7. ayda oldum şimdi olmadım gerçekten şişkinliği var gidecem dr. .hoşbuldum ayrıca 16 kg fazlam var ilk hedef inş. 55 ama ne zamn olur hiç bilmiyorum. uyguladığınız bir metod var mı kür falan
Süt içebilseydim denerdim :) ben de yulaf almıştım yoğurtla yerim diye bi iki yedim sonra midem bulandıY yediveren14 hoşgeldin aramıza ben 5.ayda ilaçla oldum devamı grlecekmi bilmiyorum ama benim kistlerim vardı ve acayip rahatsızlık veriyordu bencede doğal yollardan olması daha iyi
Bu arada kızlar öğle yemeği güzel değildi eve gelince 1 su bardağı yarım yağlı süt 3 yemek kaşığı yulaf bir tatlı kaşığı şekerle yulaf lapası yaptım üstüne de Hindistan cevizi götürdüm biraz önce tadına bayıldım artık yulafı kullanabilirim
bana sorarsan da ideal 52 diyo ama bbana yakışmaz bence 52 olduğumu hiç hatırlamıyorum. internetten vücut kütle endeksi 20 ile 25 normal kilo diyo ama idealini vücut kütle endeksi 20 diye hesaplıyor(52 olunca)Evet canım polisim hakikaten öyleymiş 80 olsam ancak 28 oluyo bidahakine inşallah ben hep beden kitle endeksinin vücut kemik yapısına göre yapıldığını sanırdım çünkü ben bayağı iriyim kalıplı derler ya hani onlardan ideal kilom 60 yazıyo polis okulunda 65 kiloydum ve aşırı zayıf görünüyodum hastalıklı gibi yani benim ideal kilom sanki 70 gibi geliyo evlendiğimdeki kilo
kimisin midesi bulanıyor ben seviyorum yulaf ezmesini hatta sütlaç gibi geliyor ama malesef 1 normal yemek kaşığı 37 kaloriymiş üstüne yysüt üstüne hindistan cevizi bize ana öğün olur ancak .ebruliki çokta ideal değilmiş demekki ben 60 olsam düşünemiyorum
Ya ben kalorisine hiç bakmadım bayağıda tok tutuyo akşamı hafif geçireyim bayi sağol uyardığın için
Yoğurtla bende sevmedim maalesef bide bunu deniyim dedim ama bayağı kalorisiymiş kahvaltıda sanki besleyici olmaz gibi bilemedim Napcam ben bu yulafı yaSüt içebilseydim denerdim :) ben de yulaf almıştım yoğurtla yerim diye bi iki yedim sonra midem bulandı
Baxı anneler 2 sene emzirse 2 sene adet olmuyo doğal bi durum bebeğin daha 8 aylıkmış hem zaten emzirdiğin için hormonların farklı bide dışardanhormon alıp vucudu bozma bence not hemşireyimarkadaşlar bende zayıflamak istiyorum 154 cm boy 64 kg. bebeğim 8 aylık 10 nisandan itibaren dikkat ediyorum arada spor yapıyorum.leslie falan. üst bacak çok kalın ordan versem keşke .ilk önce zayıf olan yerden gidermiş gerçektende öyle gibi oldu üst taraf .ekmek azalttım .önceden kola delisiydim kaç gündür içmiyorum akşam 19.30 gibi evde oluyorum ekmek yemiyorum ama dün pirinç pilavı vardı pilav yiyince ekmek yemedim. temmuza kadar zayıflar mıyım .1 haftadır dikkat ediyorum ama kilo aynı9 duruyor moralimi bozmayayım değil mi . bir de adet olmadım daha 17 ay oldu. sizce ilaç alayım mı o da şişkinlik yapıyor değil mi.teşekkür ederim cvp beklerim
Kızlar bu cumadan çok ümitli değilim. Bakalım ne görücem sabah tartıda. Oğlumda kızımda iki haftadı hasta . Bazı geceler sıfır uykuyla işe gittim. Eve gelince benimkiler pür enürji oyun istedi. Hastalıktan yememelerine rağmen enerjileri hiç düşmedi. Bozup aşırı yemedim ama diyetli gibi de değildim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?