- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Merhaba kızlar herşey ne güzel gidiyordu her gün spor yapıyordum. Yediklerime dikkat ediyordum bu hafta herşey alt üst oldu hiç sormayın meler yedigimi içimde bir canavar var sanki yedigim börek biberli. Ekmekleri pastaları lahmacunları artık durdurmam gerek kendimi bugun ablamın yanına geldik 3 günlüğüne bakalım dikkat edebilecek miyim . Çok mutsuzum bütün emeklerim boşa çıktı kızlsr ya hemde hiç kilo vermeyerek .
Günaydın hayırlı cumalar herkeseyeos cnm benm tartının fazla tarttığını öğrendim diyetisyende ama tam olarak bilmediğim için ne kadar olduğunu sana kendi tartıma göre bildirim yapıcam sohbetlerde faşan daha düşük sölediğimde yalnış anlaşılma olmasın
Geçen hafta 76.7
Bu hafta74.8
Fark 1.900
Ay çok mutluyum diyetisyen işe yarayacak galiba
Yok cnm allaha şükür hiç olmadı ama kendime hiç sıkıntı yapmadım azalır mıki falan die psikoloji çok etkiliyo sütü keike diyorum direk gitseydim şimdi çok daha dikkat ediyorum çünküRebel92 canım diyetisyenin verdiği listeye göre sütünde azalma oldumu annemi diyetisyene götürücem kadın 15 kilo verdi duraklama dönemine girdi bendemi gitsem diye düşünüyorum
Biliyosunuz 3 hafta aynı kilonun etrafında dönüp durdum sonunda tekrar eksilermaşallah canım çokk güzelll
Maşallah cnm bence rahat yaparsın sen benmde 4 kilo kaldı mayıs 17 ye kadarnisan ayı hedefimde 1kilo 100g ve 10 gün kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?