- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
4. ay aşımızı olduk bugün. Şimdi ateşi var gibi benim kızınCanlar ne yapıyorsunuz
Dızmana deyince canım çekti canım ya(((Görümceme geldim. Şimdi eve gidiyorum. Akşam sohbeti varmış hazırlık yapıyordu. Dizmanalar fırında pistikce bı koltuk bı koltuk, kibrit kutusu kadar yedim sadece o da tadına bakmak için. Kek de yarım kibrit kutusu kadar yedim. Sabah kahvaltıyi yaptıktan sonra sadece 4 te 2 dilim uno denge ekmek ile 1 porsiyon bamya yedim. Aciiiiimmmmm. Eve gidince yoğurt yiyeceğim. Yanına ne yesem bilmiyorum..
Tam unuttuydum ben ya. Niye dızmana yazıyorsun sen anam mesaja!! Gözümün önünde uçuyor... Ama yemedim ya. Oh olsun. Bugün spor sonrası yüzüne baktım da yanaklarim çökmüş. Ama totom hala 123cm.Dızmana deyince canım çekti canım ya(((
Valla hepimiz istediğimiz kiloya ulaşsak ta şöyle aevdiğimiz yiyeceklerle bir kereye mahsus hepbirlikte kutlama sofrası yapabilsek.Tam unuttuydum ben ya. Niye dızmana yazıyorsun sen anam mesaja!! Gözümün önünde uçuyor... Ama yemedim ya. Oh olsun. Bugün spor sonrası yüzüne baktım da yanaklarim çökmüş. Ama tom hala 123cm.
Dün aklıma geldi biliyomusun instagramda bi kullanıcıda gördüm akşamdan sıcak suya 1 cevizi koyup sabah hem suyu içip hem cevizi yiyomuş üşenip yapamadım itiraf ediyorumKizlar ceviz suyu icip tok tutuyo diyenler var. Deneyeniniz. Yada duyaniniz varmi
Ben de biraz önce eşime yaptığım pastadan bi çatal aldım geri bıraktım bozmadım çok şükür20 kişilik masa anca yeter ama. O kadar çok canımız çeken şey olacak ki.. Pastalar, börekler, dızmana, kısır, pilav, pasta üüfff.... Hasan paşa köfte, İskender, lahmacun, makarna salatası hehehe. Hayali bile güzel :)
Tamam ozaman. Ben yazarim menumu falan oncedende cuma yarismasindaydim aktifdim bayaga. Sabah kilomu yazarim.Kanguru_ canım istersen tekrar katıl aramıza ama veremesen de paylaşımlarınla dahil ol ya da vazgeçiyorsan bile bilgilendir bizi
Kilom 88.4
Dün aklıma geldi biliyomusun instagramda bi kullanıcıda gördüm akşamdan sıcak suya 1 cevizi koyup sabah hem suyu içip hem cevizi yiyomuş üşenip yapamadım itiraf ediyorum
yürüyüşte yapabilirmiyiz. Evdw spor yapma konusunda tembelimsimonskitty sterlicya6 ve bendeniz spor cezalıyız kızlar lütfen ama lütfen Cuma'ya kadar en az üç gün yarım saat spor yapalım hiçbirşey yapamıyorsak bebeklerle dans edelim burası bizim için velinimet faydalanalım
listemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?