Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah kahvaltim

1 dilim ekmek
1 kk az peynir
2 catal labne
Menemen
2 fincan şekersiz cay

Ara
Sut burgerin ceyregi (Oglumdan kalan)

Merhaba kızlar.
Bu sabah tartıldım 66.1 çıktım dün 66.4 tu anlamadım.. Ama her halükarda kilo almışım.
Dün sabah karatay kahvaltısı yapmaya calistim. İlk defa ekmek yemedim kahvaltıda.
3 yumurta birinin sarısı yok
6 zeytin
Avuc içi kadar beyaz peynir
Domates salatalık
1 çay bardağı ceviz
3 kuru kayısı

Ve saatlerce acıkmadım. Gerçekten çok tok tutuyor

Öğlen 4 tane inegol ızgara köfte marul yogurt ve bir parça ekmek yedim.

Aksam lazanya salata.

Malesef yatmadan esimin israriyla birazcık irmik tatlısı yedim....

Böyle kahvaltı yapınca acıkma krizim de olmadi. Bakalım bu hafta böyle deniycem.

Bu sabah sucuklu yumurta 5 zeytin mihlama biraz peynir ve 1 minik poğaça. 2 dilim falan ekmek yedim. Ve acayip acıktım.

Öğle yemeği olarak 1 kaşe sütlaç.

Akşama da semizotu ve tavuk yapicam.

Cezam ın bugünkü kısmını da yaptım. Yarım saat bebislere dans ettim. Yani karşısında spor ve şebeklik yaptım. Hem eğlendik hem de hareket ettim

Gülçin öğretmen var YouTube da tavsiye ederim çok güzel çocuk şarkıları öğrendim ondan

Canım şimdi gülçin öğretmeni izledim bayıldım tekerlemelere. Ezberlemeyi düşünüyorum

Merhaba bugün gezmeye gittik eşimle ve öğle yemeğine biliyodum diyetime uygun bişe olmuycanı o yüzden rende elma ve tarçınla kahvaltı yaptım öğlen yarım dilim peynir bi çay kaşığı portakaş reçeli bi poğaça yedim sonra dedim bu kadar bozdun bide tatlı ye şimdi yarım armut yedim yer uzaktı arabaya binmedim 1 saat giderken bi saat gelirken yürüdüm akşam leslie yapcam vicdanım rahat çünkü yapabileceğim hiçbişe yoktu samimi biri değil yemesem kibirli gibi gözükcektim

Menüler güzel kızlar ah şu misafirlikler olmasa benim menüm
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta beyqz peynir iki dilim Yeşillik bir küp helva
Ara sade Türk kahvesi 1 hurma 1 küçük lokum
Öğle maalesef misafirlik 1 küçük milföy börek 2 profiterol 3 mercimek köfte
Akşam yarım kase et suyuna çorba patlıcan güveç 4 kaşık ıspanak kavurması 2 kaşık salata
Şimdi çay saati bir avuç çerez belki​

3 yıldır girusemedigimiz bir akrabaya gittik bugün. Sabah kahvaltıyi piknik olarak yaptık. 4 dilim uno denge light ile 2 adet tost yaptım, 1.5 yumurta ile yedim. Gittigim yerde kavurma ve pirinç pilavı vardı.. Yarın dilim kek ve 2 dilim bisküvi pastasi yedim. Sonra eve geldik akşam, 1 dilim de fıstıklı baklava yedim. Hepsini topladım, şükür kalorisi çok olmamış. Günlük harcadigim 2800 civarı, 2700 kalori yemişim :) Bugün spor yapamadım ama.. Yarın diyete devam. Pişman mıyım? Başta oldum ama şimdi değilim. Sınırı gecmemisim ya, çok da üzülmedim.

Spor yapmak istiyorum ama halim yok büyük kız ateşlendi çok huysuz Yen'i uyudu şimdi gece uyanır kesin dinlenmekmi spor yapmakmı sanırım 2 mil Leslie beni kendime getirir

Ugun cok sacma bi menum var

Sabah kahvaltiyi yazmistim zaten

Ogle
4 yk makarna
5 ykfirinda patates
Hep karbonhidrat ama yapcagm bse yoktu yemek yapamdm cocuklardan
1 dolu tabak salata

Aksam
1 ton baligi
Az peynir
2 dilim kepek ekmegi

Yatmadan da sutlu turk kahvesi icmeyi dusunuyorum.
Eger cocuklar uyursa 15 dkk da olsa leslie yapcam insallah

İçimde kalan son enerjiylede 3 mil leslie yaptım artık huzur içinde yatabilirm artık leslie yapmıycam şu yorgun halimle bile terlemedim hiç ebru şallının plates videolarına başlıycam çok yoruyo onlar ama daha mantıklı geliyo şuan için bana inşallah yapabilirim

Gunaydin kizlar. Benim bebiş dis cikariyo sanirim. Uykusuz uykusuz dolaniyorum. Spor olarakta dunsadece yuruyus yapabildim.

Kahvaltım çiçek ekmegin bir parçası kadar tost
5 yesil zeytin
1 kibrit kutusu süzme peynir
Maydanox dereotu
Şekersiz çay

Günaydınlar hayırlı kandiller bende uykusuz bi gece geçirdim kızım yine ateşlendi şimdi yine öyle ilaçlarını da verdim ama 38 sen inmiyor gece 39 oluyo ılık duş falan derken kahvaltıda ekmeğim bitmiş farkında değilim 2 dilim pide ile 2 dilim süzme peynir yeşillik 3 zeytinle kahvaltımı yaptım gün içinde bakalım nasıl olacak dün spor cezamın ilk gününü tamamladım 15 dakika zumba yarım saat 500 tk videosu (250 kalori yakımı) bide mekik çektim Leslie sen sıkılanlar için bu videoyu tavsiye ederim ilk yaptığınızda zor ama zamanla alışılıyor
Leslie 3 mil benide çok terletiyor pilateste güzel ama yağ yakınımı için kardiyo egzersiz öneriyorlar pilates daha çok şekle girmek için sanırırm

Vaaay. Leslie 3 mil su içinde bırakıyor beni... Maşallah sana.
Benm spor geçmişim var bide yaklaşık bi aydır baya yaptım yeter biliyorum ilk günler heryerim tutulacak ama olsun plates vucudu çok şekillendiriyo

Bugunki menumu yazim.

Sabah
5 6 patates kizartmasi
Haslanmis yumurta 2 tane yemisimdir heraldr
Tavuk nuget 4 tane
Biraz peynir
Domates
1 bardak sekersiz cay
2 dilim kepek ekmegi
Ara
Bi parca cikolata

Ogle yok

Aksam
Bi kase yogurtlu semiz otu
1 dolu tabak turlu
4 yk kepek makarna
Yarim tarhana corbasi
Yarim dilim ekmek

Cocuklar uyuunca bi fincan sultu turk kahvesiyle kapanisi yapicam insallah.

Spor yapmays halim kalmiyo ama yarin yaparm insallah

Ben bugün menü yazmayim. Zaten haftasonu hiç dikkat edemiyorum.

Bu arada geleceğimiz çocuklarımızın bayramı 23 Nisan herkese kutlu mutlu olsun

Kahvaltı yarım dilim tb ekmeğine lor peynir
Ara 3 hurma
Öğlen yağsız tuzsuz tavuk sote sumaklı soğan 2 kepçe çorba
Ara 3 ceviz
Akşam sote
Bi saate bi sade kahve içer bitiririm günü

Kahvaltı yarım dilim tb ekmeğine lor peynir
Ara 3 hurma
Öğlen yağsız tuzsuz tavuk sote sumaklı soğan 2 kepçe çorba
Ara 3 ceviz
Akşam sote
Bi saate bi sade kahve içer bitiririm günü
Sabah okadr az yiyip nasil durabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…