Normalde o kadar az değil bu günlük böşe oldu yumurta haşlayamadım bugün o yüzdenSabah okadr az yiyip nasil durabiliyosun
Benm eşimde pek yorum yapmaz dün yüzün fşn çok küçüldü dedi ben şok tabiKızlar malum haftasonu gezmeleri... yazılanları henüz okumadım. Şimdi yürüyüşe çıktım 1 sa yakın yürürüm inş, dün kv deydim. Yeos zayıflamış bişeyi kalmamış dedi. Bgn de aile günümüz vardı. Baya zayıfladın dediler. Her ne kadar 1 ayda tartı aynı olsa da öyle dediler ve çok mutlu oldum, o gazla yürüyüşteyim. Sevincimi paylaşmak istedim sizinle
Cnm çok geçmiş olsun senin zaten şuan enerjik olman lazım ki yavruyla rahat rahat ilgilen hepimiz zayıflamak istiyoruz çok önemli bizim için ama hiçbişe yavrularımızdan değerli değil kaçırdığında falan allah şifa versin hemen eski rutinine dönersinBenim kız hala aynı 4 saatte bi ılık duş ilaçlar ateş ama yinede fazla fire vermemeye çalıştım kahvaltımı yazmıştım ara sade Türk kahvesi 2 hurma 1 küçük lokum
2.ara 5 çilek
Akşam yatım kase mantı ciğer kavurma 2 kaşık pilav soğan salata yarım bardak şalgam suyu
Ara maalesef 1 fincan salep 1 dilim bisküvi pastası yedim Yeşilçay içicem kızım gece yine uyanacak muhtemelen Moral bozukluğundan kendimi yemeye vurmaktan korkuyorum kızım bi iyileşse
Valla bende dün akşam 8 de çilek yedim 3 tane de fındık yedim bitin gün temizlik yaptım aşırı yoruldum tüm enerjimi bitmiş hissedince yedim napıyımKızlar günaydın. İki gündür ciddi şekilde bozdum diyetimi. Şimdi tartılsam eminim baya almışımdır. Ama bu günden cuma sabaha kadar çok dikkat edicem cumaya + çıkmak istemiyorum.
Yok canım benim yediklerim yanında hiçbirşey değil binlar. Ama telafi edicem inş bende. şimdi yaklaşık 350 kalorilik bir kahvaltı yaptım.Valla bende dün akşam 8 de çilek yedim 3 tane de fındık yedim bitin gün temizlik yaptım aşırı yoruldum tüm enerjimi bitmiş hissedince yedim napıyım
Ooo maşallah iradene hayran kaldım. Ben malesef hafta sonu künefe yedim ama yarısnı canım çok çekmişti. Tatlıya olan zaafım gitmez benimbi dee hataydan arkadaşından künefe yollatmış kaynım onu yaptık akşam ben bi çatal bile almadımyemediğimi de buraya yazayım dedim
Ooo maşallah iradene hayran kaldım. Ben malesef hafta sonu künefe yedim ama yarısnı canım çok çekmişti. Tatlıya olan zaafım gitmez benim
Haklısın canım telafi etme noktasında sorunum var benim ama bu hafta farklı olacak inşallahcanım benim de başka şeylere zaafım var mesela ekmek mesela lavaş mesela börek benzeri benzeri..herkes zaaflarından az biraz kaçırıyo ama napalım yeterki sonrasında telafi edebilelim
iyi fikir canım.Kızlar bu hafta yaptıklarımı ya da yapmak istediklermi bir deftere yazcm. Bu hafta farklı olsun istiyorum
Canım ben özellikle sağlıklı olduğunu düşündüğüm şeyleri vermeye çalışıyorum . Gezen tavuk yumurtasıda bunlardan biri. o yüzden hergün yemesi iyi olur diye veriyorum.Sabah kahvaltım
2 yumurta birinin beyazı yok
Avuc içi kadar peynir
10 zeytin
Domates salatalık biber
1 çay bardağı ceviz
4 gunkurusu
Şekersiz cay
Ek gıdaya geçen anneler bebeğinize her gün yumurta veriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?