Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar malum haftasonu gezmeleri... yazılanları henüz okumadım. Şimdi yürüyüşe çıktım 1 sa yakın yürürüm inş, dün kv deydim. Yeos zayıflamış bişeyi kalmamış dedi. Bgn de aile günümüz vardı. Baya zayıfladın dediler. Her ne kadar 1 ayda tartı aynı olsa da öyle dediler ve çok mutlu oldum, o gazla yürüyüşteyim. Sevincimi paylaşmak istedim sizinle

Benm eşimde pek yorum yapmaz dün yüzün fşn çok küçüldü dedi ben şok tabi

Benim kız hala aynı 4 saatte bi ılık duş ilaçlar ateş ama yinede fazla fire vermemeye çalıştım kahvaltımı yazmıştım ara sade Türk kahvesi 2 hurma 1 küçük lokum
2.ara 5 çilek
Akşam yatım kase mantı ciğer kavurma 2 kaşık pilav soğan salata yarım bardak şalgam suyu
Ara maalesef 1 fincan salep 1 dilim bisküvi pastası yedim Yeşilçay içicem kızım gece yine uyanacak muhtemelen Moral bozukluğundan kendimi yemeye vurmaktan korkuyorum kızım bi iyileşse

Cnm çok geçmiş olsun senin zaten şuan enerjik olman lazım ki yavruyla rahat rahat ilgilen hepimiz zayıflamak istiyoruz çok önemli bizim için ama hiçbişe yavrularımızdan değerli değil kaçırdığında falan allah şifa versin hemen eski rutinine dönersin

Kızlar günaydın. İki gündür ciddi şekilde bozdum diyetimi. Şimdi tartılsam eminim baya almışımdır. Ama bu günden cuma sabaha kadar çok dikkat edicem cumaya + çıkmak istemiyorum.

Kızlar günaydın. İki gündür ciddi şekilde bozdum diyetimi. Şimdi tartılsam eminim baya almışımdır. Ama bu günden cuma sabaha kadar çok dikkat edicem cumaya + çıkmak istemiyorum.
Valla bende dün akşam 8 de çilek yedim 3 tane de fındık yedim bitin gün temizlik yaptım aşırı yoruldum tüm enerjimi bitmiş hissedince yedim napıyım

Valla bende dün akşam 8 de çilek yedim 3 tane de fındık yedim bitin gün temizlik yaptım aşırı yoruldum tüm enerjimi bitmiş hissedince yedim napıyım
Yok canım benim yediklerim yanında hiçbirşey değil binlar. Ama telafi edicem inş bende. şimdi yaklaşık 350 kalorilik bir kahvaltı yaptım.

günaydın kızlar h.sonu hiç giremedim kayınpederim geldi şehirdışından bi de eşim geldi hiç bi dakka boş oturamadım haliyle bi de cmt. akşam düğünümüz vardı falan baya yoğunduk..öyle aşırı kaçamak yapmadım ama sadece cmt. akşam geç yedik yemeği malesef.. bi de dün akşam hem bi tabak çorba hem 3 köfte hem de 2 kaşık bulgur pilavı yedim 7de sofradan kalktık ama bir çeşit yemeye alışmışım fazla geldi biraz..
bu sabah da eşimin ısrarı üzerine uzuuuun bi aradan sonra ilk defa beyaz ekmek yedim kaşar ve domates eşliğinde sandviçli kahvaltımı yapmış bulunmaktayım sabah tartıldım sanırım dün biraz tuzluydu köfteler su tuttum artıdayım 300 gr. bi daa o kasaptan köfte almam

bi dee hataydan arkadaşından künefe yollatmış kaynım onu yaptık akşam ben bi çatal bile almadım yemediğimi de buraya yazayım dedim
Ooo maşallah iradene hayran kaldım. Ben malesef hafta sonu künefe yedim ama yarısnı canım çok çekmişti. Tatlıya olan zaafım gitmez benim

Ooo maşallah iradene hayran kaldım. Ben malesef hafta sonu künefe yedim ama yarısnı canım çok çekmişti. Tatlıya olan zaafım gitmez benim

canım benim de başka şeylere zaafım var mesela ekmek mesela lavaş mesela börek benzeri benzeri.. herkes zaaflarından az biraz kaçırıyo ama napalım yeterki sonrasında telafi edebilelim

Günaydın kızlar yeni bir hafta haftasonundan sonra toparlamak gerek. Haftasonu arkadaslardaydik. Bizden 1 ay küçük bebekleri var. Acayip tombik bişey olmuş. Eşim de bizim kızla kıyasladı. Diyet falan yok diyip ısrarla yedirdi bana. Sanki ben hamurisleri tatlı ya da aburcubur yiyince sütüm artacak. Ki sütüm de gayet yerinde kızımın kilosu da 7 aylık 7700. Sanki her bebek standart. Bu erkeklere bişey anlatilmiyo

canım benim de başka şeylere zaafım var mesela ekmek mesela lavaş mesela börek benzeri benzeri.. herkes zaaflarından az biraz kaçırıyo ama napalım yeterki sonrasında telafi edebilelim
Haklısın canım telafi etme noktasında sorunum var benim ama bu hafta farklı olacak inşallah

Sabah kahvaltım
2 yumurta birinin beyazı yok
Avuc içi kadar peynir
10 zeytin
Domates salatalık biber
1 çay bardağı ceviz
4 gunkurusu
Şekersiz cay

Ek gıdaya geçen anneler bebeğinize her gün yumurta veriyor musunuz?

Sabah kahvaltım
2 yumurta birinin beyazı yok
Avuc içi kadar peynir
10 zeytin
Domates salatalık biber
1 çay bardağı ceviz
4 gunkurusu
Şekersiz cay

Ek gıdaya geçen anneler bebeğinize her gün yumurta veriyor musunuz?
Canım ben özellikle sağlıklı olduğunu düşündüğüm şeyleri vermeye çalışıyorum . Gezen tavuk yumurtasıda bunlardan biri. o yüzden hergün yemesi iyi olur diye veriyorum.

Evet, hergun yediriyorum. Yağda, kayısı, rafadan, peynirli, menemen vs değişik değişik yapıyorum. Ama her gün mutlaka veriyorum. Domates de her gün yer. Bu sabah salatalık verdim domates yoktu. Benimki ekmek az yer kahvaltıda. Bazen 1.5 yumurta yediği de olur.
Ben ne yedim bu sabah, 1 yumurta, 1 yumurta beyazı, iki uno denge light ile tost, salatalık ve çay. Öğlene az kıymalı karnabahar ve yoğurt inşallah. Aksama da ebegümeci kavurması.

Sabah 1 dilim fıstıklı baklava lop ettim ama. Dun leslie ve fitness yaptım, heryerim agriyor. Bugün yapmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…