• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar ben bayadır kötü gidiyorum canım sıkıldıkça yedikçe yedim ne yazık ki ama aynadaki halimi görünce çok utandım ya o eski halimden eser YÖK şimdi bugun Yen'i bir başlangıç olsun inş

Merhaba kızlar ben bayadır kötü gidiyorum canım sıkıldıkça yedikçe yedim ne yazık ki ama aynadaki halimi görünce çok utandım ya o eski halimden eser YÖK şimdi bugun Yen'i bir başlangıç olsun inş
inşallah canm hadi bismillah bugün miladın olsun ;)

Evet, hergun yediriyorum. Yağda, kayısı, rafadan, peynirli, menemen vs değişik değişik yapıyorum. Ama her gün mutlaka veriyorum. Domates de her gün yer. Bu sabah salatalık verdim domates yoktu. Benimki ekmek az yer kahvaltıda. Bazen 1.5 yumurta yediği de olur.
Ben ne yedim bu sabah, 1 yumurta, 1 yumurta beyazı, iki uno denge light ile tost, salatalık ve çay. Öğlene az kıymalı karnabahar ve yoğurt inşallah. Aksama da ebegümeci kavurması.
Ben de yediriyorum her gün ama acaba ağır mı gelir diye aklıma takilmisti. Haşlanmış veriyordum bugün yağsız tavada pisirdim önüne koydum kendisi yedi :kk77: salatalık ve ozellikle domates için daha beklememiz gerek 7 aylığız henüz :anne:

350 kalorlik kahvaltıdan sonra ilk ara öğünüemde 125 kalorilik bir bardak süt içtim öğlende 8 kaşık kuru fasülye 1 dilim ekmek ve az tavuk öğleden sonraki arada 1 bardak sütlü kahve ve iki kuru incir( yenmemeai gerektiğini biliyorum ama tatlı ihtiyacımı ancak o kesiyor)
kuru incirin 1g mı 2 kalori benim yediklerim toplam 36 kalori yapıyor bir bardak süt kalorisi de eklenince 161 kalri ikinci ara öğün yapıyor.

Haftasonu gelen olumlu yorumlar beni baya motive etti kızlar. Sabah 2kk bpeynir 6-7 zeytin 1 haşlanmış yumurta 2sb ayran biraz bal tereyağ 3 tt ekmek yedim. Öğleyi buldu bunları yemek. Şimdiye kadar yarım muz yedim. Birde kızıma pazı kavurma yapmıştım yemedi 2-3yk kdr onu yedim. Şimdi kızımı uyutuyorum. Bgn evdeyim mutfağa gircem yemek yapıp zaman kalırsa eliptik yapmayı düşünüyorum. Bir aklım da akşama bırak sporu, bebekle babası kalsın çık yürüyüş yap daha iyi olur diyo

IMG_9698.webp
Sabah : peynir 2 haşlanmış yumurta iki dilim çavdar ekmeği 20 adet zeytin azıcık tereyağı 1 kaşık tahin pekmez
Öğlen : 14.30
Bir adet biber dolması kabak dolmadı 2 adet lahana sarması pul biberli yoğurt ( kızlsr ben doymuyorum doymadıkça su içiyorum )
Ara : 4 adet kayısı
Ara : 17:09 5 kaşık musli laktozsuz süt
Kızlar o kadar günlerce yedikten sonraki bugUn doymuyorum ya ama o his oluştukça su içmeye çalsıyorUm .

Bide artık resim paylaşacağım umarım rahatsız olmazsınız
Yediklerim fazla mı acaba yor bekkiyorum

Eklentiler

• IMG_9696.webp
    IMG_9696.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 30
Eki Görüntüle 1986683 Sabah : peynir 2 haşlanmış yumurta iki dilim çavdar ekmeği 20 adet zeytin azıcık tereyağı 1 kaşık tahin pekmez
Bir adet biber dolması kabak dolmadı 2 adet lahana sarması pul biberli yoğurt ( kızlsr ben doymuyorum doymadıkça su içiyorum )
Kızlar o kadar günlerce yedikten sonraki bugUn doymuyorum ya ama o his oluştukça su içmeye çalsıyorUm .

Şöyle güzel beslen senden bunu bekliyoruz. Bence menülerin güzel olmuş ama 20 zeytincik biraz fazla olmuş. Foto konusunda çok iştah açıcı şeyler atmazsan iyi olur nefsimizi kabartma sonra

Bu arada 1 sa oldu ben hala uyutuyorum bebeğimi inş bu sefer uyuyacak

Eki Görüntüle 1986683 Sabah : peynir 2 haşlanmış yumurta iki dilim çavdar ekmeği 20 adet zeytin azıcık tereyağı 1 kaşık tahin pekmez

20 zeytin çok fazla bence de. Bu aralar karataya bakıyorum da 8-10 zeytin diyor. Bir de ekmek yerine ceviz ve kayısı yiyorum gerçekten çok tok tutuyor. Bir de yesillik domates salatalık vs de doymayan yardımcı oluyor.

Ben de öğlen yemek yerine kandil simidi yedim 2 tane ve acayip acıktım. O arada 1 muz yarım elma ve 2 incir yedim. Çok saçma oldu....

Akşam tavuk ve taze fasulye var salata ve yoğurtla birlikte.

Bugünkü spor evi süpürmek ve banyoyu komple temizlemek oldu. Spor yerine geçer mi ?:temizlik:

Bu arada 1 sa oldu ben hala uyutuyorum bebeğimi inş bu sefer uyuyacak
selam bende size katılmak istiyorum .bir kaç yere yazdım ama pek faal değiller.iki oğlum 11 aylık kızım var.bende emzirerek zayıflamak istiyorum

selam bende size katılmak istiyorum .bir kaç yere yazdım ama pek faal değiller.iki oğlum 11 aylık kızım var.bende emzirerek zayıflamak istiyorum
Ay canım üç bebyle dayanabilicen mi diyete ben ikisiyle ciddi ciddi depresyondayım Allahın gücüne gitmesin sık sık ağlama krizine giriyorum .

Ay canım üç bebyle dayanabilicen mi diyete ben ikisiyle ciddi ciddi depresyondayım Allahın gücüne gitmesin sık sık ağlama krizine giriyorum .
ikisi büyüdü biri 19 diğeri 16 yaşında sonuncusu sevmelik yaptik:p

bu diyet işi zor ya demin önce sinir krizi geçirdim kızım uyumuyor oğlum durmuyor her yeri dağıtıyor ev dağınık çamaşır var bir sürü 3 günlüğüne ablama gitmiştik her şey alt üst oldu .
Bugun sürekli acıktım canım birşeyler yemek istiyor durduramuyorym su içiyor geçsin diye geçmiyor . Aksama salata yaparım dedim durmuyor bende deli gibi acıktım sarma dolma ağzıma artım ne yapayım .sabahtsn beri sallıyorum uyumuyor deli gibi uykusu var .
Oğluma bağırdım iki kez çığlık attım onu da üzdüm ben çık kötüyüm kızlsr

Kızlar iki gündür temizlik yapıyorum baya yoruldum spor yapamıyorum tüm camları sildim ama benm camlar han camı gbi şimdi kahve içiyorum sütlü çünkü akşam yemek yiyemedim bu bahar temizliği yapıcam çok giremem die düşünüyorum

bu diyet işi zor ya demin önce sinir krizi geçirdim kızım uyumuyor oğlum durmuyor her yeri dağıtıyor ev dağınık çamaşır var bir sürü 3 günlüğüne ablama gitmiştik her şey alt üst oldu .
Bugun sürekli acıktım canım birşeyler yemek istiyor durduramuyorym su içiyor geçsin diye geçmiyor . Aksama salata yaparım dedim durmuyor bende deli gibi acıktım sarma dolma ağzıma artım ne yapayım .sabahtsn beri sallıyorum uyumuyor deli gibi uykusu var .
Oğluma bağırdım iki kez çığlık attım onu da üzdüm ben çık kötüyüm kızlsr
Canım çocuğuna kızacak kadar strese gireceğine evini pislik götürmesine ve kilo verememeye razı ol. Kiloyu verirsin bebeklere verdiğin zararı silemezsin.Az ver hiç verme ama zarar verme.

Cnm çok geçmiş olsun senin zaten şuan enerjik olman lazım ki yavruyla rahat rahat ilgilen hepimiz zayıflamak istiyoruz çok önemli bizim için ama hiçbişe yavrularımızdan değerli değil kaçırdığında falan allah şifa versin hemen eski rutinine dönersin
Teşekkür ederim canım haklısın öncelik onların şimdilik iyi çok şükür öğleden sonradan beri yükselmedi ateşi

Bende hastalandıklarında çok üzülüyorum temizlık konusu bizde de sorun hergün süpür sil aynı o yüzden ben kendimce hafta içi kasmıyorum artık hijyen gerektiren yerleri yapıp haftasonu diğerlerini yapıyorum biraz yoruluyorum ama Napıyim iyi olsunlarda yani kv mim benimle yaşaması avantaj en aZından küçüğe bakıyo
Bugün iştende de izin alınca kızımla ilgilenmek için biraz saçma bi beslenme oldu menüyü o yüzden paylaşmıyorum ama annemle yürüyüşe çıktık biraz önce geldik 1 saat yürüdük açık havada spor cezamın 2.günüde tamamlanmış oldu
Annemi diyetisyene götürdüm doğru bildiğimiz bir sürü yanlış varmış şu yoğurt kürü çok zararlıymış mesela

Back
X