Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya daha çok var ama karıştırdım kimi yazıp yazamadığımı pentagram42 bu liste zor olacak gibi canım baya kalabalık olduk birden

Ben katilamaz myim acaba . Ben hedef kilo kendi kilomdan fazla olacak . Amacım çok kilo almamak da.
60
32
61 ( 2 ay sonra si için hedef)
Valla vorones bence katılma hiç haber vermeden gidenlerdensin canım hatta sonradan sormama rağmen cevap vermemiştin

Valla vorones bence katılma hiç haber vermeden gidenlerdensin canım hatta sonradan sormama rağmen cevap vermemiştin
Haklısın canım ama burda kimse ilgilenmemisti benle. Cumà yarışmalarında sağolsunlar çok ilgilendiler ve cagirmislardı . Burda da bildirm gelince açıkçası cagirildim sandım. . TamAm sen öyle diosan öyle yapalım. Ben gormemisim yazdginı kuşura bakma mutlaka dönerdim yoksa

Sen kusura bakma canım . bu şekilde olduğunu bilseydim takılmazdım. gruba daha önce dahil olup bir iki günde terk eden o kadar çok olduki . hatta geçen de bir bayan aynı senin gibi geri döndü gel dedik yine kayıpnses yok. Bu arada yeni hamileliğin hayırlı olsun

ya daha çok var ama karıştırdım kimi yazıp yazamadığımı pentagram42 bu liste zor olacak gibi canım baya kalabalık olduk birden
Canım ben yapıyorum bilgisayardan çok sağol az kaldı ama tabi grupta devamlılık önemli eğer habersiz çıkan olursa bir hafta sonra silerim

Kızımı uyuyup bir saat yuruyusunu yaptım çok şükür. Simdi de bitki çayı yanına bir kaç bisküvi yemeği düşünüyorum.Cayin yanına hep birşeyler yiyorum .

Bi saate falan listeyi paylaşırım yarınki güncelleme öncesi eksik bilgileri görmüş oluruz bu kilo ile başlayanlar haftaya bildirim yapacak

merhaba arkadaslar banada bildirim geldi bu gruptan cuma zayiflama grubunda liste disi katiliyorum ama burdan faydali bilgilerle zayiflamak isterim benim 3 yasinda oglum, 8 aylik kizim var ve haftanin 5 gunu calismaktayim o yuzden cok gelemem ama elimden geldigince katilirim

Listeye eklenmek istiyorsanız bilgilerinizi yazın kızlar
Kilo
1.hedef
2.hedef şeklinde sizleri de ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…