- 5 Aralık 2014
- 1.665
- 2.788
- 63
- 38
Selamlar hayatı boyunca 55 kilodan yukarıya çıkmamış hatta ozamanlar bile kilosundan şikayet eden ben... hamileyken neredeyse 11-12 kilo ile hamileliğini tamamlayacakken son aylar bebeğin kilo almayı kesmesi ile acil bir yeme olayına giren ilaçlar kullanan ve 80 kilo ile mecburi sezeryana giren ben... doğum sonrası 73 olan şimdi 4 aylık bebişi ile 76-77 lerde gezen ben kafayı yemek üzereyim... kendi mi bu cüssede hiç görmedim şuan kaç bedenim bilmiyorum 46 belki 48 ? Haberim yok şaka gibi... 6. Ayı bekliyorum diyetisyen için şuan ise tatlıyı ağzıma sürmemek dışında hiç bir şey yapmıyorum sütüm azalır diye öyle korkuyorum ki psikolojik belkide azalıyor cidden ...süt çayı, damlası, kimyonlu rezenesi,maltı,lactamili bi sürü şey içiyorum birini eksik yapsam bi ka gün sonra ya bebeğim gazlanıyor ya süt azalıyor derken...diyetisyende diyetisyen diyorum gidince sanki mucize olacak... bir de uzay yürüyüşü olan eliptik bisikletlerin etkili olduğunu söylediler onlardan alıyorum bu hafta... zira geçenlerde spor olsun diye 17 katı yürüyerek indim 3 gün yürüyemedim:) mekik mi bence hayal 30 derece açıyla bile doğrulamıyorum hamileliğimi ve bu halimi görmeyenler beni böyle görecek diye aklım çıkıyor kompleks yaptım resmen... ayakkabılarım kıyafetlerim özene bezene aldığım hiç bir şeyim olmuyor...
çoğumuz aynı durumdayız canım. sen şimdilik hamur işinden tatlıdan uzak dur. zamanla da başlarsın diyete
Kızlar dün fena bozdum diyeti.Öğlen eşim eve geldi elinde iki kutu pizza akşam gelirken de 3 tane alman pastası getirmiş. Evde varken ben rahat edemem.Afkyetle aşırdım.Bugün kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. inş bugün bozmam müsafirliğe gidicem.
aman Allah'ım
Günaydın güzel bir gün olsun inşallah
Bol sporlu yeşil çay lı olsun.
Ben yeşil çay içtim şimdi kuzu uyurken bende Leslie 3 mil yapmaya gidiyorum.
oh oh

ben bugün işteyim. 5 gün aradan sonra. eve gidince spor yapmayı düşünüyorum inş. uygularım.