• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada bayanlar grup bu hafta dökülmüş. Sağlık vb özel durumu olmayan herkesi yarından itibaren çok dikkatli düzenli diyete davet ediyorum. Bu hafta dibi gördüysek önümüzdeki haftada en iyisini yapalım. Yarın haftasonuda olsa kaçamak hakkımız olmasın.
Evet ya bi toparlanıyım bugün annem geldi iki Kilo vermiş utandım ya koca Kadın Kilo veriyo ben veremiyorum

Benim en büyük problemim tek olmam yalnız olduğum için hemen pes ediyorum günün yarısı kendimi motive ediyosam ikinci yarısı bırakıyorum

Kızlar genel olarak bu hafta pasif kaldk ama olsun moral bozmayalım devam edelim :super: ya bu arada ben çok fena hasta oldum faranjit ciğerlerime inmiş ateşim var yatıyom doktor antbiyotk vermem lazm dedi yatak döşek yatıyom tarhana çorbası içtim bi tabak 5 gbi katı bişiler gtmiyo boğazımdan :KK43: sadece oğluma keçi sütlü bisküvi aldım onu tattım bitane test amaçlı onu da anca yuttum.. yine şaşıcak düzenim ya..:KK43:
Çok geçmiş olsun Aman Dikkat bu aralar Havalar dengesiz

Kızlar günaydın. Biliyorum haftasonu ama dikkatli olalım olur mu hepbirlikte. Haftasonu kahvaltısı diye poğaça falan atıştırmayalım. Ben de bugün bu yolda olucam bu cuma hepbirlikte çok kilo verelimde kim birinci olacak onu hesaplamaya zorlanalım.

Günaydınlar...
Dünkü menumu yazayim da bir daha boyle abuk seyler yemeyim...
Dun kahvaltıdan sonra ara öğün olarak 1 fincan sade kahve ve yanına minnacık bir çikolata, 1 kivi ve 1 muz yedim.
Öğle yemeği 2 kandil simidi ve 1/2 yumurta (kızımın kalan yumurtası)
Ara öğün 1 avuç kabak çekirdeği
Aksam mercimek çorbası ve 1 küçük pizza.
O kadar ağır geldi ki en son 1 soda içtim.
1 saat ütü yapmistim ayakta. Belki hamurislerini biraz yakmıştır.

Bugün daha protein ve salata dolu bir gün diliyorum kendime ve herkese...

Günaydınlar toparlanıyoruz inşalllah bu kadar rehavet yeter
ebruliki ebruliki katılıyorum canım haftasonu diye büyük büyük kaçamaklar yapmayalım bir şekilde spor yapmaya çalışalım lütfen burasının kıymetini bilmek lazım en aZından başlamak için bi fırsat
Hepinize güzel haftasonları ben kahvaltıda çeyrek simit kaçamağı yaptım onun dışında iki dilim tb ekmeği peynir zeytin menemen ile karnımı doyurdum şimdi temizlik zamanı :temizlik:

Kahvaltı menum
1 kk Peynir
1 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık maydonoz nane bilumum yesillik
4 fındık 4 badem
Minik bir parça helva
Şekersiz çay

Simit vardı yemedim. Kurabiyelere bakmadım bile :KK12:

İstediğini yersen istediğini giyemezsin
Kaçamaksiz ve hareket dolu haftasonlari:KK76:

Günaydın kızlar. Sabah kahvaltısı
2 dilim ekmek
4 siyah
4 yeşil zeytin
1 kb süzme peynir
1 çk tereyag
1 tatlı kaş bal
Biraz Marul dereotu nane maydanoz
Çay

Bide dayanamayıp oğlumun pudinginden iki kaşık aldım :KK43:

ben dün başladım iyi gitti kahvaltım hep aynı 2 yumurta 2 çeşit peynir zeytin domates biber
aralarda sütlü şekersiz kahve yemeği 6 dan önce bitiriyorum dün yine 50 dk yürüdüm
bugün kahvaltı aynı temizlik yapıcam şimdi ondan sonra spor yaparım bakalım ne kadar daha böyle gidebileceğim haftaya kayın validem geliyor bahaneyle atıştırmazsam iyi.
aksama somon ve salata yiyeceğim öğlen yogurt çorba

Kızlar tartıldım düne göre 1 kilo gitmiş 65.7 çıktım:) dediğim gibi kabızlık olayı bende sıkıntı işte ya.. sabah kahvaltıda yağda yumurta burgu peynir yeşil zeytin bi çatal bal bi dilim ekmeğin de içini yedim arada bi kupa rezene iki kupa ıhlamur içtim akşama da kıymalı fasülyemiz var

Temizlik bitti spor zamanı:spor:ara olarak maalesef puding yedim umarım sporla yakarım
Kızlar denk geldimi size bilmiyorum ama 500 tk diye video var 40 dakikada 500 kalori yarısını ancak yaptım ben ama yok böyle bişey o kadar terledimki

Selam canlarım dün Mevlüt bardı çok yoğundum yazamadım 88.8 çıktım kilo almışım ne yazık ki morelim bozuk zaten ya

Back
X