• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bgn akşama ara gayet iyiydim akşam sadece yulaflı yoğurt yiyecektim ama yanına mantarlı şehriyeli salata, 1 dilim sebzeli börek 1 kaşık tavuklu pilav eklendi. Su 2 lt. İşten geldikten sonra bebeğimi parka götürdüm.o eğlendi ama ben de çok terledim. Bence spor sayılabilir

Bugun pazartesi değil başlamak için gün önemli değil ☺️ her gün yeni bir gün bizim için evet çok yoruluyorum hiç birşeyi yetiştiremiyorum ev işi çocuklarla herşey zor baktım da görevlerimin hepsini itinayla yapmaya çalışırken hep kendim için yapmam getirenlerden vazgeçiyorum . Buns dur demem kendimi önemsemem Laxım artık çünkü ben mutlu olmayınca kimseyi de mutlu edemiyorum

Hadi bayanlar grubu bozmayın biraz paylaşımlarımızı arttıralım biliyorum çocuklar ev hepsi birden yoruyor ama burayı da ihmal etmeyin

akşam bana bir haller oluyor. resmen akşamki ben ben değilim. tutamıyorum boğazımı canım her gördüğümü yemek istiyor. bakalım bugün nasıl olcak. bugün her yediğimi yazıcam buraya

Gözlerime inanmadım sabah Kalktım sadece 10 gün ya 10 gün yedim 2 kilo almışım .
Başlangıç :89.7
Sabah 9: 2 adet haşlanmış yumurta lor peynir burgu peynir domates salatalık 8 tane siyah zeytin 1 yemek kaşığı tahin pekmez 4 parmak büyüklüğünde ekmek tam buğday ekmegi

Ben de akşam tutamıyorum kendimi yemekten sonra atistiriyodu ama miktarını azaltmaya çalışıyorum en azından...
Bugün kahvaltıda 2 yumurta 2 çeşit peynir 1 kk kadar. 4 zeytin. Domates biber. 2 ince dilim tam buğday ekmeği. Minik bir helva...
1 saat de ütü yaptım sabahtan.

Ben de akşam tutamıyorum kendimi yemekten sonra atistiriyodu ama miktarını azaltmaya çalışıyorum en azından...
Bugün kahvaltıda 2 yumurta 2 çeşit peynir 1 kk kadar. 4 zeytin. Domates biber. 2 ince dilim tam buğday ekmeği. Minik bir helva...
1 saat de ütü yaptım sabahtan.
Benim açlık krizim gün aralarında. öğünlerde doymuyorum galiba. zor dayanıyorum diğer öğüne kadar. sağlama ara yapmam rağmen. sabah ara öğünde 2 tane incir bir tane 3ü bir arada içtim.deli gibi aç geldim eve

Ara : 11:30 bir adet orta boy muz
Kahve 4 tane küçük lokum

bana yardım edin kayınvalidem geldi burma tatlısı açmış ben de kekle kurabiye yapmıştım tırtıklıyorum durmadan offff ya 3 gün ne güzel iyi gitmiştim!!

bana yardım edin kayınvalidem geldi burma tatlısı açmış ben de kekle kurabiye yapmıştım tırtıklıyorum durmadan offff ya 3 gün ne güzel iyi gitmiştim!!
Tadını biliyorsun yeme canım düşünme onları bosver hedefine kitle dışarı çık yürü

Öğlen 14:30 bir tabak kuşbaşı kavurma 2 dikim ekmek ayran ama doymadım daha doğrusu gözüm doymadı
Bir çay bardagı leblebi yiyorum . Salata malzemeleri dopradım bir kaba koydum her gün Aksam yiyeceğim . Çoçuktan yapmaya fırsat bulamıyorum bende böyle deneyeceğim 2 güne bir yapmış olurum

kendi yaptıklarını komşulara dağıt canım kurtul evde tutma ya da misafir çağır canım. kayınvalidenin getirdiklerini eeşin bir yerlere saklasın

Arkadaslar merhaba
Daha önce1 kez yazmistim diyetisyene gidip katilacagim araniza diye.
Dun gittim tahliller vs yapildi bugun listemi aldim.
Kalori hesabini pek bilmiyorum ama 1450 kalorilik diyet verdi bana 1 hafta icin.
3 ay oldu dogum yapali.
Biraz az mi sanki?
Bu konudan anlayanlar yardımcı olabilir mi

İmdaat bende kendimi durduramıyorum bu hafta artı görücem bu gidişle aklım hep mutfakta aç değilim duygusal açlık galiba iki küçük çocukla kendime ayırabildiğim tek vakit tıkındığım vakitler böyle olmaması lazım yaa ne yapayım siz söyleyin

Meraba kızlar menü bildireyim:
Saat 11de bi kalın dilim süzme peynir, 2 çubuk burgu peynir bi tane zeytin bi iki çatal bal 4-5 tane taze yeşil biber maydanoz yarım dilim tam buğday 1 bardak çay
Ara rezene 3 tane hurma
Ara bi bardak ıhlamu
Akşam 5 buçukta bi tabak yoğurt çorbası bi tabak yaprak bezelye kavurma yanında kuru soğan çok az da dereotu yarım dilim ekmek
Mutfak kapanmıştır su ve rezene ıhlamur hariç :)

Kızlar ben bu hafta yazamam pek heralde oğlumu Sünnet ettirdim bugün stresten ipin ucu kaçtı :(

sabah peynir zeytin çay bi çatal bal ve tahin pekmez
ara elma
öğlen yoğurt salata çorba
ara süt latte kahve
akşam salata yoğrt çorba 2 cicibebe

En güzeli görmeyeceğin bir yere kaldırmak. Sen diyettesin bınu unutmamalısın

Arkadaslar merhaba
Kalori hesabini pek bilmiyorum ama 1450 kalorilik diyet verdi bana 1 hafta icin.
3 ay oldu dogum yapali.
Biraz az mi sanki?

Bana da az gibi geldi canım emzirmesen tamam da emzirirken +500 kalori diyorlar. Listeni paylaşır mısın

Arkadaslar merhaba
3 ay oldu dogum yapali.
Biraz az mi sanki?
3 aylık için az sanki csnım bir dene bakayım belkş sütün azalmaz . Bide yazdığı seyler kaliteli süt yapan şeylerdir

Back
X