• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay çok hastayım kızlar ya ... yerimden kalkacak halim bile yok 2 çocukla birde üstelik...yemekleri resmen geçiştiriyorum yada hiç yemiyorum ...bulantım da var yarın tartıda eksiyi görürüm herhalde
çok geçmiş olsun canım verelim tabi ama sağlıkla.

Kızım hala ağlıyor nasıl geçecek bu günler bilmiyorum . Aslında bu güzel günlerin keyfini çıkartamıyorum kendimi ayna da hiç güzel değilim.
Sabah : 1 adet fırında sigara böreği kaşarlı tost (2 tam buğday elemeği ) domates salatalık zeytin rezeneli kimyon çayı tuzluyopurt

Ara : kahve
Saat 15:00 ıspanaklı yumurta Syran 2 dikim ekmek

Herşey çok güzeldi bugun çok sağlıklı beslendim hatta 30 dk eliptik bile yaptım akşam misafirim vardı kızım çok ağladı bende gerildim pastalardan hep yedim şimdi çok pişmanım ama o an aklıma gelmedi tutamadım kendimi . Sürekli ağlıyor doymuyor sma mama veriyorum içmiyor ne yapacağımı şaşırdım kızlar sizler ne dediniz aşırı derece de gazlı doktora götürdük ilaç veriyor içiyor ama çok ağlıyor artık çok ama çok Yorgun'um hem de çok
benim bebeğimdw çok gaxlıydı canım. Hiç bişey fayda etmedi. Gece gündüz aglar uyumazdı. Biogaia verdi doktorumuz bi nebze faydasını gördük. Bizim 5-6 ay sürdü inşallah seninki çabuk gecer.
Yarın bir tek ben tartıda eksileri göremiycem sanırım :KK61:bugün bebegime diş buğdayı yaptım. Yarın tartı günü az yiyim deken bi baktım pasları börekleri götürmüşüm :mad: yok yok diyet işine giriyosan ne misafir alcan nede misafirliğe gitcen. Oda olmuyo işte:KK61:

Kızlar bu arada siz yeşil çay içiyomusunuz ? Sütü azaltır diye okumuştum bir kaç yerde.

Bugun 1 saat ekiptik bisiklete bindim komşum gekdi kızıma baktı bende bindim yoksa nerde ne uyuyor be duruyor . Ams akşam misafir geldi pasta yedim gene tuzlu çubuk filan of of bu ara da daha da kilo almışım dikkat ettikçe gündüz herşey çok iyi beslenmem çok iyi 3.5 litre su bitki çayları içiyorum hep .

Kızlar emzirirken adet görmeyip doktorla ilaç alıp olan var mı bana ilaç ismi beşe misiniz

Herkese gunaaaaayyyydiiinnn. 87.6 geçen 15 gün önce imiş. 87.2 şimdi. Kayıp o.4. adet dönemi hasarsız atlatıldı. Geçen hafta 87.5 imiş ama önemli degil100 gr o kadar yemeye az bile. Telefondan da hep sorun çıkıyor kaçıncı duZeltmem bu ya.

Son düzenleme:
Günaydınlar hayırlı cumalar adet dönemi artısı şurada dursun haftaya acısı çıkacak inşallah
Geçen hafta 90,3
Bu hafta 90,8
+500 gr
Biliyorumki regl sebebi ile cezamı Pazartesi'den itibaren çekicim çünkü çok fena geçiyo regl hem ağrı hemde yoğun bi dönem ilk olduğu için
Herkese bol eksili haftalar dilerim kilo verenleri tebrik ederim

Kızlar emzirirken adet görmeyip doktorla ilaç alıp olan var mı bana ilaç ismi beşe misiniz
Ben aldım canım ama muayene olup Alman gerkeiyomuş sordum doktora senin için rahim incelmemişse vermiyo bence bi doktora görün

neden adet olmak istiyorsun ki. bırak doğal zamanına. benim kızım 10.5 aylık olmadım haala .
Canım aslımda bende bekleme taraftarıydım ama polikistik över olduğum için şişkinlik ve ağrıdan duramıyodum çünkü vücut adet olmaya zorluyor ama kistler müsaade etmiyordu ve ilaca başlamamız gerekiyordu o yüzden aldım söktürücü yolsa bende eğer bi rahatsızlık yolda beklemekten yanayım vücuda hormon yükledik boşuna

neden adet olmak istiyorsun ki. bırak doğal zamanına. benim kızım 10.5 aylık olmadım haala .
Aşırı bir şişlik var canım oğlumda adet olana kadar bir gram vermedim adet oldum vermeye başladım kilo oda gene ilaçla 8 ay sonra . Bu şişlik beni rahatsız ediyor aslında ilaç da birşey yok hormon ama neyse biraz daha bekleyeyim

Günaydın herkese
Tartıda + görmeyi bekliyordum ama 66.8. 100 gr cik vermişim. Sadece biraz tuttum kendimi yine tatlı yemistim. Demek ki kaçamaksiz ve sporla gayet güzel verebilirim. Neyse en azından almamışım... haftaya şehir dışında olacağımdan bildirim yapamayacağım. Öbür hafta pazartesi ancak tartılabilecegim.

Bu arada forumda konu açtım ama cevap veren olmadı. Ek gıdaya anne sütü de ekliyorum. Yumurtasini peynirini biraz seyretmek için. Elimle satayım demiştim. Süt sagma makinesine önceden ihtiyaç duymadım ve almadım. Şimdi basit bişey alayım diyorum ama ne önerirsiniz???

Back
X