- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
ooo boşuna üzülmüşsün. çok evindim canım.Bu ara da kızlar tartı da hata var mıs 89 kiloyum 3 filo fazla tartmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo boşuna üzülmüşsün. çok evindim canım.Bu ara da kızlar tartı da hata var mıs 89 kiloyum 3 filo fazla tartmış
Ay küçücükmüş Allah bağışlasın emzirdikçe gider inşallah o pis kilolarDoğru söylüyorsun canım ama 2 çoçukla dışarda yürüyüş biraz zor bebeğim daha 55 günlük benim oğlum da 3.5 yaşında
Ne mutlu sana canım öyle emzirdikçe gitmiyor benim kilolar ya neden bilmiyorum vermem gereken 25 kilo var benim 90 kiloyum ne yazik ki ve çok mutsuzumAy küçücükmüş Allah bağışlasın emzirdikçe gider inşallah o pis kilolarbenim kızım 11 aylık oldu ilk aylar çok kilo verdim ve kaldı öyle artık vermiyorum ama ben hiç kısmadım yemekten hala hamur işi çikolata ne varsa yiyorum gece gündüz
benim de hedefim 3 kilo vermek sadece çikolata yemesem bile verebilirim belki..
Canın birşeyler yemek istediğinde su iç bence. Ve mutsuz olma bu kadar ben hatırlıyorum da tek çocukla sesim kısılıyordu yorgunluktanKızlar ben çok Yorgun'um ve mutsuzum
3.5 yaşında oğlum 55 günlük bir kızım var evin işi bitmiyor ve ben takıntılı biriyim dağınıklığa gelemiyorum istiyorum herşey düzenli olsun ama malum kızım çok uyumuyor ve yetiştiremiyorum eşim elinden geldiğince yardım ediyor yemek bile zor yapıyorum komşumu çağırıyorum. Kızıma bakıyor sağ olsun . Ve kendimi ayna da bir fil yavrusu gibi görüyorum 90 kilo 170 boyundayım bu kadar şeyin arasında zayıflamak istiyorum yediklerime dikkat ediyorum ams bir an Can'ım sıkılıyor kendimi mutfakta buluyorum tutamıyorum su an olduğu gibi kendimi yemek yememek için zor tutuyorUm .spor yapacak vakit de YÖK SMS herkes nasıl başarıyor
İöiyorum sürekli 500 ml siseyle geziyorum . Veririm biliyorum inş ama ya şimdi fotolarda bile çirkin çıkıyorum , oplumdada böyle kilo almıştım 3 yıl anca 73 indimCanın birşeyler yemek istediğinde su iç bence. Ve mutsuz olma bu kadar ben hatırlıyorum da tek çocukla sesim kısılıyordu yorgunluktanbenim evim hala genel olarak dağınık ve her seferinde kızım için temizlik yapıyorum heryeri sirkeyle filan siliyorum onun dışında dağınık olması beni kızımdan daha fazla ilgilendirmiyor.. biraz akışına bırak şu dönemde kiloyu da bebeğin biraz büyüsün çok güzel verirsin zaten spor bile yapabilirsin ozmn şimdi sadece yemene dikkat etmeye çalış ve bol su iç yanında sürahi dursun mesela sürekli..
Ona bakarsan ben hala çirkin çıkıyorum saçlarım bile beyazladı Doğumdan sonrA ve bıyık bölgemde karartı oldu ayıra saçlar sürekli topuz ve sürekli eğilip kızımla uğraştığım için belim açılıyor diye eşim uzun şeyler giymemi istiyor filan derken ben o eski ben değilim ay benim de psikolojim bozukmuş bu aradaİöiyorum sürekli 500 ml siseyle geziyorum . Veririm biliyorum inş ama ya şimdi fotolarda bile çirkin çıkıyorum , oplumdada böyle kilo almıştım 3 yıl anca 73 indim
Aynısı benim eşim sırtım açılıyormuş oranı kapat buranı kapat lo adam 90 kilo kadına anca emzirme atleti buldum diyesim var sinir oldum sinir . Aslında benim yüzüm güzel ama eski hallerim aklıma geliyor 38 bedendeki etekler elbiseler saclsr hep fönlğ kalemsiz gezmezdim şimdi anca ayna da ki göbeğime bakıyorum . Adam çok güzelsin diyor ama ben hiç inanmıyorum bu göbekle insan nekadsr güzel görünebilir kiOna bakarsan ben hala çirkin çıkıyorum saçlarım bile beyazladı Doğumdan sonrA ve bıyık bölgemde karartı oldu ayıra saçlar sürekli topuz ve sürekli eğilip kızımla uğraştığım için belim açılıyor diye eşim uzun şeyler giymemi istiyor filan derken ben o eski ben değilim ay benim de psikolojim bozukmuş bu arada![]()
Koca bir insan evladı çıktı ordan zamanla gidecek sıkma canını :)) benim göbekte sıfır kas biraz mekik çeksem toparlanır da şuan bıngıl bıngılAynısı benim eşim sırtım açılıyormuş oranı kapat buranı kapat lo adam 90 kilo kadına anca emzirme atleti buldum diyesim var sinir oldum sinir . Aslında benim yüzüm güzel ama eski hallerim aklıma geliyor 38 bedendeki etekler elbiseler saclsr hep fönlğ kalemsiz gezmezdim şimdi anca ayna da ki göbeğime bakıyorum . Adam çok güzelsin diyor ama ben hiç inanmıyorum bu göbekle insan nekadsr güzel görünebilir ki
Ben bugün spor denedim, şınav çekemedim, mekik de ellerim açık anca çektim. Kilolu olmak gerçekten sorun. Uzun da gitsen, bol da giysem popo çıkıyor. Çok uzun giyinince de yakışmıyor. Eşofman giyiyorum eşim dar diyor. Malzeme bol olunca öyle oluyor, göze de batıyor.Koca bir insan evladı çıktı ordan zamanla gidecek sıkma canını :)) benim göbekte sıfır kas biraz mekik çeksem toparlanır da şuan bıngıl bıngıl![]()
Ben 30 kilo da kalsam şınav çekemem zatenBen bugün spor denedim, şınav çekemedim, mekik de ellerim açık anca çektim. Kilolu olmak gerçekten sorun. Uzun da gitsen, bol da giysem popo çıkıyor. Çok uzun giyinince de yakışmıyor. Eşofman giyiyorum eşim dar diyor. Malzeme bol olunca öyle oluyor, göze de batıyor.

Magazalar da sagolsunlar beden büyüdükçe kolevi ve kol uzunlukları da büyüyor sonra çuval gibi duruyor...Acil gitmeli kilolar. Leslie kalça için mı? Uzun olanlara bakmadım.Ben 30 kilo da kalsam şınav çekemem zatenmekik de en fazla 10 tane filan belim ağrır sonrA :)) oo basen olayı fena zaten o en son gidiyor giderse uzun giyince daha kötü durur aslında onun için üzerini bol giyebilirsin beli dar kalçayı iyice geniş göstermemiş olursun
benim göbek çevrem ve belim kalınlaştı onu eritmek ilk hedefim
![]()
Kalçayı bizim bi arkadaş pilatesle verdi. leslie genel bence çünkü yürüyüş gibi günlük yapılırsa en azından günlük alınan kaloriler gider diye düşünüyorum.Magazalar da sagolsunlar beden büyüdükçe kolevi ve kol uzunlukları da büyüyor sonra çuval gibi duruyor...Acil gitmeli kilolar. Leslie kalça için mı? Uzun olanlara bakmadım.
Almayım :) Onun yerine daracık alıp içine girmeye çalışayım. Hepimiz öyle yapalım hatta.Kalçayı bizim bi arkadaş pilatesle verdi. leslie genel bence çünkü yürüyüş gibi günlük yapılırsa en azından günlük alınan kaloriler gider diye düşünüyorum.
Bu arada beden normal ama bol kesim şeyler mi alsanız.
Haklısınız :) yarın 11 ay sonra ilk defa jean almak için alışverişe çıkacağız nasip olursa.ozmn alayım 1 küçük bedenAlmayım :) Onun yerine daracık alıp içine girmeye çalışayım. Hepimiz öyle yapalım hatta.
Likrali alırsan 2 beden küçük al. Eşofmanım bol geliyor bana ikide bir çekiyorum, çok hoşuma gidiyor. Kaç kilosun, fazlan çok mu?Haklısınız :) yarın 11 ay sonra ilk defa jean almak için alışverişe çıkacağız nasip olursa.ozmn alayım 1 küçük beden![]()