• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba Canlarım Çarşamba 30 dk perşembe 50 dk Cuma 45 dk ekiptik bisiklet yaptIm bugun de bebeğimi emzirip dışarı çıktım yürüdükçe yürüdüm 6600 adım atmışım
Akşam yemeği yumurtalı menemen bir tabak 2 dilim çavdar ekmeği 2 bardak ekmek

Merhaba Canlarım Çarşamba 30 dk perşembe 50 dk Cuma 45 dk ekiptik bisiklet yaptIm bugun de bebeğimi emzirip dışarı çıktım yürüdükçe yürüdüm 6600 adım atmışım
Akşam yemeği yumurtalı menemen bir tabak 2 dilim çavdar ekmeği 2 bardak ekmek
Süpersin. Ben 20 dk dan fazla eliptik yapamıyorum, kesiliyorum.

Bu hafta iyi gidiyor gibi bakalım cumaya nasıl bir sonuç alıcam. Aburcubur kaçır mıyorum pek . Ve daha kolay doyuyorum.Önüme diyet bozduracak durumlar çıktı ama şimdilik yenilmedim

Likrali alırsan 2 beden küçük al. Eşofmanım bol geliyor bana ikide bir çekiyorum, çok hoşuma gidiyor. Kaç kilosun, fazlan çok mu?
likralı denedim dün 27 beden tam geldi doğum öncesi de böyleydi.. ben şuan 60 kiloyum hedefim 57 filan ama acelem yok bel kenarımı biraz inceltsem yeter :)) bu arada mesajını görmeden likralı denedim ama bence likralı pek hoş olmadı basenleri filan yayıyor sert jeanler daha toparlayıcı sanırım..

Küçük beden Jean sıkıntı yapar, içine giremezsin. Likralilar esnek olduğu için giyilebilir dar da olsa. Yalnız anlamadığım bir şey var 27 beden giyiyorsan burada işin ne? 27yi görünce üzüldüm şahsen, 34 giyinince..

IMG_9508.webp Bügün ki sporum 55 dk yürüdüm
Beslenmem fena değildi sadece kısır yedim o sisirdi beni biraz .

Günaydınlar kızlar bu ara diyet psikolojisinden çıkmıştım sizide demorize etmemek adına gelmedim ama dün itibari ile kendimi toparladım sıfır kaçamak diye kendime bi söz verdim ucundan alayım bi tane yiyeyim derken bi bakmışım götürüyorum artık sıfır diyorum dünden beri sıfır kaçamak sporumu da yaptım akşam cezamın ilk günü tamamlandı .iyiki burası var iyiki siz varsınız

Biz 5 aylık olduk bu arada hafiften ek gıda çalışmalarına başlayalım diyoruz havuç ve patatesle yarın doktora gidip danışacaz ek gıdaya geçersek biraz daha rahatlaycam inşallah en aZından vicdanen

Günaydınlar kızlar bu ara diyet psikolojisinden çıkmıştım sizide demorize etmemek adına gelmedim ama dün itibari ile kendimi toparladım sıfır kaçamak diye kendime bi söz verdim ucundan alayım bi tane yiyeyim derken bi bakmışım götürüyorum artık sıfır diyorum dünden beri sıfır kaçamak sporumu da yaptım akşam cezamın ilk günü tamamlandı .iyiki burası var iyiki siz varsınız
Canım artık kendinize gelin aylar olmuş Doğum yapalı verelim kilolarımızı yapışmasın üstümüze bitsin bizde güzel fit kadınlar olalım birbirimize destek verelim motive edelim . Burayı daha sık kullanır konuşursak kaçamaklarımız daha az olur insn

Canım artık kendinize gelin aylar olmuş Doğum yapalı verelim kilolarımızı yapışmasın üstümüze bitsin bizde güzel fit kadınlar olalım birbirimize destek verelim motive edelim . Burayı daha sık kullanır konuşursak kaçamaklarımız daha az olur insn
Burdayım artık inşallah canım aynadaki görüntümden hiç memnun değilim:KK12:fit olucam bende sporu bi artırabilsem

Şöyle 63-65 olsam süper ama sanki yavaş yavaş gidiyo. Bu da canımı sıkıyor

Evin içinde ip bile atlıyorum. Kaç tane atlamak gerekir acaba kilo verebilmek için. ben bir tur elli yapıp bırakıyorum

kızlar telde netim bitti o yüzden giremiyorum. lütfen herkes günde en az bir paylaşım yapsın bence. yoksa grup motivesi bitecek

Back
X