• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar herşey ne güzel gidiyordu her gün spor yapıyordum. Yediklerime dikkat ediyordum bu hafta herşey alt üst oldu hiç sormayın meler yedigimi içimde bir canavar var sanki yedigim börek biberli. Ekmekleri pastaları lahmacunları artık durdurmam gerek kendimi bugun ablamın yanına geldik 3 günlüğüne bakalım dikkat edebilecek miyim . Çok mutsuzum bütün emeklerim boşa çıktı kızlsr ya hemde hiç kilo vermeyerek .

Adet dönemin falan mı canm bu iştah patlaması ondan mı ki :/

Günaydın hayırlı cumalar herkese yeos yeos cnm benm tartının fazla tarttığını öğrendim diyetisyende ama tam olarak bilmediğim için ne kadar olduğunu sana kendi tartıma göre bildirim yapıcam sohbetlerde faşan daha düşük sölediğimde yalnış anlaşılma olmasın
Geçen hafta 76.7
Bu hafta74.8
Fark 1.900
Ay çok mutluyum diyetisyen işe yarayacak galiba

günaydın kızlar ben bu hafta duruldum:KK48:
geçen hafta:64.3
bu hafta:64.1
fark:200 gr. buna da şükür artıda olmadığma sevindim:KK75:

Günaydın hayırlı cumalar herkese yeos yeos cnm benm tartının fazla tarttığını öğrendim diyetisyende ama tam olarak bilmediğim için ne kadar olduğunu sana kendi tartıma göre bildirim yapıcam sohbetlerde faşan daha düşük sölediğimde yalnış anlaşılma olmasın
Geçen hafta 76.7
Bu hafta74.8
Fark 1.900
Ay çok mutluyum diyetisyen işe yarayacak galiba

maşallah canım çokk güzelll:KK68:

Günaydınlar. Ben bu hafta + olmuşum.
yeos yeos geçen hafta 65.9
Bu hafta 66.4
Fark + 500
Ben böyle iki ileri bi geri çok düzensiz im
Karatay deneyeceğim bakalım bu hafta.
Belki bi faydası olur.

geçen hafta 70,8
güncel 70,6
fark 0,2 karınca hızıyla ilerleme :)

86.5 geçen jafta. Bu hafta 85.2. fark 1.3 yüzde hesabini bilmiyorum. 3 gündür yaptigim sporun faydası. Dun kalori eksiğimiz var diye patlamış mısır yedim akşam. Tuzu biraz fazla idi. Neyse sağlık olsun. ,

günaydınlar hayırlı cumalar tartı biraz delirtti bugün 89.8 ile 91.0 arası farklı rakamlar gösterdi o yüzden ortası kendimi + kabul edip 90,5 yapalım
annem geldi sabah diyet arkadaşım o benim pes etmek istemiyorum ama iradesizim galiba ben sporda yapıyorum :sinirli:
bu arada yanlış da olsa tartıda 8 li rakam görmek çok heyecanlandırdı beni

Rebel92 Rebel92 canım diyetisyenin verdiği listeye göre sütünde azalma oldumu annemi diyetisyene götürücem kadın 15 kilo verdi duraklama dönemine girdi bendemi gitsem diye düşünüyorum

yeos yeos bu hafta çok kötü gitti.
Geçen hafta 63.3
Bu hafta 63.4
Fark +100
Bunada şükür

Rebel92 Rebel92 canım diyetisyenin verdiği listeye göre sütünde azalma oldumu annemi diyetisyene götürücem kadın 15 kilo verdi duraklama dönemine girdi bendemi gitsem diye düşünüyorum
Yok cnm allaha şükür hiç olmadı ama kendime hiç sıkıntı yapmadım azalır mıki falan die psikoloji çok etkiliyo sütü keike diyorum direk gitseydim şimdi çok daha dikkat ediyorum çünkü

Ben şehir dışındayım tartı YÖK maalesef çamım yeos yeos zsten Emin'im fazla çıkarım

Günaydın kızlar .
Başlangıç 61.8
Güncel:61.4
400 gr
Nisa'n sonu 60 hedefliyor dum ama zor birazcık

Back
X