Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Google yaz cikiyor ben de geçen balık yapacaktım onun sayısına baktım.kızlar can erik aldım hani küçük kaplarda oluyoya bunlardan kaç tane yemek lazm 100 gr. 47 kaloriymiş kaç tane erik yapar ki acab
teşekkür ederim 10 taneymişGoogle yaz cikiyor ben de geçen balık yapacaktım onun sayısına baktım.
10 tane 100 Gr diyor. Miniklerse 15 tane say.
Ara öğün yapıyosan canm erşkle 7 tane can eriği yiyebiliyosun ara öğün kaç tane diyette gördümteşekkür ederim 10 taneymiş![]()
Sert çıkmışsın kızdın mıBu arada arkadaşlar benim bir ricam var. Herkes hergün olmasa da çoğu zzaman lütfen paylaşım yapsın. Hepimiz sadece cuma kilomu bildirirm kaçarım şeklinde devam ederse burda hiç motive olamayız sadece bir yarış alanına döner ve sonunda da grup biter. Lütfen çoğu gün paylaşaım yapalım. Ben iki bebeğe bakıp çalışıp evimdeki bütün işleri de düzene kaoymaya çalışan biriyim kimse bana çok meşgul olmaktan bahsetmesin.

Bende bu hafta çok sağlıklısız beslendim Ama nisanın şu on günü nü iyi değerlendircem İnşallahMerhaba kilo Beren'leri tebrik ediyorum beni af edin bu bir kaç gün çok yedim çok pişmanım ama Yen'i bir günü bugun pes etmek yok
Yok canım kızmak değil benim üslubum biraz ayarsız galiba . Bazı isimleri sadece cuma günü görüyorum sorarsam neden diye büyük ihtimal çok meşgulüm hiç vaktim yok ondan diyeceklerr.çoğu gün vakit ayıranların da vakti yok. bencillik bu siz vakit ayırın grubu ayakta tutun ben cumaları kullanayım demek oluyor.Sert çıkmışsın kızdın mı![]()
Öle aslında bizde bişe soruyoruz ediyoruz birbirimizden başka kimse yok ama tarrı günü baya kalabalıkYok canım kızmak değil benim üslubum biraz ayarsız galiba . Bazı isimleri sadece cuma günü görüyorum sorarsam neden diye büyük ihtimal çok meşgulüm hiç vaktim yok ondan diyeceklerr.çoğu gün vakit ayıranların da vakti yok. bencillik bu siz vakit ayırın grubu ayakta tutun ben cumaları kullanayım demek oluyor.