• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar benimde diyetisyenle tartilma gunum sali ya bursyi unuttum . Kiz uyuyunca söyle bi bakayim dedim. Bende gecen hafta 1.5 kilo verdim diye 2 gun cozuttum yine ama aksam az yiyerek toparladim. Sabah merakimdan tartilmistim.
Gecen 79.4
Bugun 78.9
Fark 500 2 gun cozutmayaydim eyiydi ama

kızlar can erik aldım hani küçük kaplarda oluyoya bunlardan kaç tane yemek lazm 100 gr. 47 kaloriymiş kaç tane erik yapar ki acab

2.5 yıldır yani hamile kaldığım dönemden bu yana olmayan, hatta son giydiğim zamanlarda bile dar olan gömlegimi denedim, son muhteşem. Utulemedim daha bir de, ama oldu!! Popom kuculmedi hala, ölçümü aynı ama sanırım sıkılaşmış. Gömlegin düğmeleri gergin dururdu ayaktayken, şimdi boşluk bile var... Ay böyle ustime eskilerden bir şeyler giyebilneye başladıkça daha çok motive oluyorum.

@Rzgrece canım istersen tekrar katıl aramıza ama veremesen de paylaşımlarınla dahil ol ya da vazgeçiyorsan bile bilgilendir bizi

Bu arada arkadaşlar benim bir ricam var. Herkes hergün olmasa da çoğu zzaman lütfen paylaşım yapsın. Hepimiz sadece cuma kilomu bildirirm kaçarım şeklinde devam ederse burda hiç motive olamayız sadece bir yarış alanına döner ve sonunda da grup biter. Lütfen çoğu gün paylaşaım yapalım. Ben iki bebeğe bakıp çalışıp evimdeki bütün işleri de düzene kaoymaya çalışan biriyim kimse bana çok meşgul olmaktan bahsetmesin.

Bu arada arkadaşlar benim bir ricam var. Herkes hergün olmasa da çoğu zzaman lütfen paylaşım yapsın. Hepimiz sadece cuma kilomu bildirirm kaçarım şeklinde devam ederse burda hiç motive olamayız sadece bir yarış alanına döner ve sonunda da grup biter. Lütfen çoğu gün paylaşaım yapalım. Ben iki bebeğe bakıp çalışıp evimdeki bütün işleri de düzene kaoymaya çalışan biriyim kimse bana çok meşgul olmaktan bahsetmesin.
Sert çıkmışsın kızdın mı:bicak::bicak:

Sabah kahvaltımi yaptım ardından elma yedim ardından kuru yemiş ve soda ve hala kendi mi aç hissediyorum
Acaba yemek mi yesem yoksa kahve mi içsem bilemedim. Hoş canım ne istiyor onu da anlamış değilim
Ayrıca 1.5 litre su içtim

Merhaba kilo Beren'leri tebrik ediyorum beni af edin bu bir kaç gün çok yedim çok pişmanım ama Yen'i bir günü bugun pes etmek yok
Bende bu hafta çok sağlıklısız beslendim Ama nisanın şu on günü nü iyi değerlendircem İnşallah

Kısır yapcam bol yeşillik li Ama. Yanında da ayran oldu mu yeter

Sert çıkmışsın kızdın mı:bicak::bicak:
Yok canım kızmak değil benim üslubum biraz ayarsız galiba . Bazı isimleri sadece cuma günü görüyorum sorarsam neden diye büyük ihtimal çok meşgulüm hiç vaktim yok ondan diyeceklerr.çoğu gün vakit ayıranların da vakti yok. bencillik bu siz vakit ayırın grubu ayakta tutun ben cumaları kullanayım demek oluyor.

Bende varım kızlar.
14 aylık bebeğim var ve 25 kg vermem gerek.
Yaş 26
Boy 1.64
Kg 78.2
Hedef 1: 65
Hedef 2: 55
6 gündür diyetteyim ama düzenli bi şekilde değil pzt güncel kg bildirimi yaparım

Yok canım kızmak değil benim üslubum biraz ayarsız galiba . Bazı isimleri sadece cuma günü görüyorum sorarsam neden diye büyük ihtimal çok meşgulüm hiç vaktim yok ondan diyeceklerr.çoğu gün vakit ayıranların da vakti yok. bencillik bu siz vakit ayırın grubu ayakta tutun ben cumaları kullanayım demek oluyor.
Öle aslında bizde bişe soruyoruz ediyoruz birbirimizden başka kimse yok ama tarrı günü baya kalabalık

Back
X