• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ceviz suyu icip tok tutuyo diyenler var. Deneyeniniz. Yada duyaniniz varmi

Görümceme geldim. Şimdi eve gidiyorum. Akşam sohbeti varmış hazırlık yapıyordu. Dizmanalar fırında pistikce bı koltuk bı koltuk, kibrit kutusu kadar yedim sadece o da tadına bakmak için. Kek de yarım kibrit kutusu kadar yedim. Sabah kahvaltıyi yaptıktan sonra sadece 4 te 2 dilim uno denge ekmek ile 1 porsiyon bamya yedim. Aciiiiimmmmm. Eve gidince yoğurt yiyeceğim. Yanına ne yesem bilmiyorum..

Selam kızlar bu hafta rahatsızdım bir de bolca misafirlik pek beklentim yoktu öyle de çıktı zaten

Geçen hafta: 59,5
Bu hafta : 59,4
Fark : -100 gr

Görümceme geldim. Şimdi eve gidiyorum. Akşam sohbeti varmış hazırlık yapıyordu. Dizmanalar fırında pistikce bı koltuk bı koltuk, kibrit kutusu kadar yedim sadece o da tadına bakmak için. Kek de yarım kibrit kutusu kadar yedim. Sabah kahvaltıyi yaptıktan sonra sadece 4 te 2 dilim uno denge ekmek ile 1 porsiyon bamya yedim. Aciiiiimmmmm. Eve gidince yoğurt yiyeceğim. Yanına ne yesem bilmiyorum..
Dızmana deyince canım çekti canım ya(((

Eve gelince tarhana çorbası yaptım, makarna vardı gündüzden ama yemek istemedim. Yanında 2 dilim uno ekmek ve 1. Yarım kase yoğurt yedim. Bir iki lokma da pide yuvarladim. Yorgun olmasaydim salata yapardım ama yapmadım. Bugün evden çıkmadan leslie 3 mil yaptım. Karin, kol, yan karın ve kalça egzersizlerini yapamadım ama.

Tam unuttuydum ben ya. Niye dızmana yazıyorsun sen anam mesaja!! Gözümün önünde uçuyor... Ama yemedim ya. Oh olsun. Bugün spor sonrası yüzüne baktım da yanaklarim çökmüş. Ama tom hala 123cm.
Valla hepimiz istediğimiz kiloya ulaşsak ta şöyle aevdiğimiz yiyeceklerle bir kereye mahsus hepbirlikte kutlama sofrası yapabilsek.

20 kişilik masa anca yeter ama. O kadar çok canımız çeken şey olacak ki.. Pastalar, börekler, dızmana, kısır, pilav, pasta üüfff.... Hasan paşa köfte, İskender, lahmacun, makarna salatası hehehe. Hayali bile güzel :)

Kizlar ceviz suyu icip tok tutuyo diyenler var. Deneyeniniz. Yada duyaniniz varmi
Dün aklıma geldi biliyomusun instagramda bi kullanıcıda gördüm akşamdan sıcak suya 1 cevizi koyup sabah hem suyu içip hem cevizi yiyomuş üşenip yapamadım itiraf ediyorum

20 kişilik masa anca yeter ama. O kadar çok canımız çeken şey olacak ki.. Pastalar, börekler, dızmana, kısır, pilav, pasta üüfff.... Hasan paşa köfte, İskender, lahmacun, makarna salatası hehehe. Hayali bile güzel :)
Ben de biraz önce eşime yaptığım pastadan bi çatal aldım geri bıraktım bozmadım çok şükür

Bende annemle diyete devam
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 1 dişim beyaz peynir 1 ceviz bol yeşillik
Ara sade Türk kahvesi 1 kare çikolata
Öğle pide çıkmıştı ekmeğin üstünden etleri yedim saat 12:00 gibi ayran salata
Akşam saat 16:00 gibi ızgara balık salata şalgam suyu
Ara şekersiz çay bir avuç çerez
Ara Türk kahvesi 1 hurma 1 lokum
Şimdi meyve yenecek ama ben 2 çilek ile yetinicen inşallah
Spor yok ama bugün gezdiğim için 7000 adım atmışım bide kucağımda pusetle
ebruliki ebruliki katılıuorum canım daha aktif olup birbirimize destek olmalıyız heoipimizin hayatı zor

Günaydın kızlar.
Sabah beş tane badem yiyip kahvaltımzi hazırladım
Kaşarlı yumurta yapmıştım
Bir yumurtasıni Ben yemiş oldum
Bir patates i kızarttm yarısını yedim
Bir buçuk havuçla yapılmış yoğurtlu meze ve yarım tam buğday ekmek yedim
Sanırım kalorili oldu ama hafta içi kızartma olmayacak zaten. Uzun zamandır ilk defa
Ekmek yedim.
Bugün akşam yemeği meyve kahve ve spor la kapatcam günü. Neler yaptığımi yazarım yine

Dün aklıma geldi biliyomusun instagramda bi kullanıcıda gördüm akşamdan sıcak suya 1 cevizi koyup sabah hem suyu içip hem cevizi yiyomuş üşenip yapamadım itiraf ediyorum

bi deniycem bende üşenmezesem :KK49:

simonskitty simonskitty sterlicya6 sterlicya6 ve bendeniz spor cezalıyız kızlar lütfen ama lütfen Cuma'ya kadar en az üç gün yarım saat spor yapalım hiçbirşey yapamıyorsak bebeklerle dans edelim burası bizim için velinimet faydalanalım
yürüyüşte yapabilirmiyiz. Evdw spor yapma konusunda tembelim :KK43:

Back
X