Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şimdi gülçin öğretmeni izledim bayıldım tekerlemelere. Ezberlemeyi düşünüyorumBu sabah sucuklu yumurta 5 zeytin mihlama biraz peynir ve 1 minik poğaça. 2 dilim falan ekmek yedim. Ve acayip acıktım.
Öğle yemeği olarak 1 kaşe sütlaç.
Akşama da semizotu ve tavuk yapicam.
Cezam ın bugünkü kısmını da yaptım. Yarım saat bebislere dans ettim. Yani karşısında spor ve şebeklik yaptım. Hem eğlendik hem de hareket ettim
Gülçin öğretmen var YouTube da tavsiye ederim çok güzel çocuk şarkıları öğrendim ondan![]()
Benm spor geçmişim var bide yaklaşık bi aydır baya yaptım yeter biliyorum ilk günler heryerim tutulacak ama olsun plates vucudu çok şekillendiriyoVaaay. Leslie 3 mil su içinde bırakıyor beni... Maşallah sana.
Birkaç sefer dinleyince hemen ezberleniyor zaten. Bebislerin de çok hoşuna gidiyor.Canım şimdi gülçin öğretmeni izledim bayıldım tekerlemelere. Ezberlemeyi düşünüyorum
Sabah okadr az yiyip nasil durabiliyosunKahvaltı yarım dilim tb ekmeğine lor peynir
Ara 3 hurma
Öğlen yağsız tuzsuz tavuk sote sumaklı soğan 2 kepçe çorba
Ara 3 ceviz
Akşam sote
Bi saate bi sade kahve içer bitiririm günü