• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20 zeytin çok fazla bence de. Bu aralar karataya bakıyorum da 8-10 zeytin diyor. Bir de ekmek yerine ceviz ve kayısı yiyorum gerçekten çok tok tutuyor. Bir de yesillik domates salatalık vs de doymayan yardımcı oluyor.

Ben de öğlen yemek yerine kandil simidi yedim 2 tane ve acayip acıktım. O arada 1 muz yarım elma ve 2 incir yedim. Çok saçma oldu....

Akşam tavuk ve taze fasulye var salata ve yoğurtla birlikte.

Bugünkü spor evi süpürmek ve banyoyu komple temizlemek oldu. Spor yerine geçer mi ?:temizlik:
Aslında temizlikte spor yani oyuncak toplamak bile ama bizim asıl amacımız hafta da 3 gün bile olsa yarım saatcik kendimize zaman ayırmak o yarım saatte kendimiz için bişeyler yaptığımızda motive olmak yoksa kalori hesabı yaparsak ev işlerinde aynı değerde kalori yakıyo diye biliyorum ben

selam bende size katılmak istiyorum .bir kaç yere yazdım ama pek faal değiller.iki oğlum 11 aylık kızım var.bende emzirerek zayıflamak istiyorum
Hoşgeldin canım bizde grubu faal yapmaya çalışıyoruz çoçuklar ve ev işlerinden fırsat buldukça nasıl besleniyorsun mesela hepimizin zaafları var bazı besinlere onları azaltmaya çalışıyoruz ben kendi adıma pilav ve makarnayla savaşıyorum

Hoşgeldin canım bizde grubu faal yapmaya çalışıyoruz çoçuklar ve ev işlerinden fırsat buldukça nasıl besleniyorsun mesela hepimizin zaafları var bazı besinlere onları azaltmaya çalışıyoruz ben kendi adıma pilav ve makarnayla savaşıyorum
canım benim midem rahatsız olduğu için zaten her şeyi yiyemiyorum.makarna ve pilavı en fazla 3 kaşık yerim yemeklerin yanında.benimde zaafim cikulata ve dondurma .
sabahları yumurta mutlaka yerim domates salatalık 4 .5 zeytin peynir iki dilim kadar tam buğday ekmeği üç bardakta çay içerim. öğlen sebze yemeği tavuk veya köfte ayran veya kendi yaptığım meyva suyunu içerim.aksamlari kesinlikle yemem sadece bol su içerim. aslında çok kolay kilo veriyorum ama doğumdan sonra metobolizmam çok yavaşladı.

Dün ilk defa aşırı düşük kalori beslenmeişim kendime göre tabi. Gece o kadar açtım ki migrenim tutmaya başladı gece 1 de kalkıp yoğurt yedim biraz hiç gece beslenme alışkanlığım yoktur.İnşallah tartıda + yı görmem bu hafta iyi gitmiyorum yine spora vakit ayırmaya çalışıyorum ama

Dün ilk defa aşırı düşük kalori beslenmeişim kendime göre tabi. Gece o kadar açtım ki migrenim tutmaya başladı gece 1 de kalkıp yoğurt yedim biraz hiç gece beslenme alışkanlığım yoktur.İnşallah tartıda + yı görmem bu hafta iyi gitmiyorum yine spora vakit ayırmaya çalışıyorum ama
yoğurdu kilo yapacağını sanmam ev yogurduysa zayiflattigini bile duydum az yediysen sorun olmaz sanirim

Canım çocuğuna kızacak kadar strese gireceğine evini pislik götürmesine ve kilo verememeye razı ol. Kiloyu verirsin bebeklere verdiğin zararı silemezsin.Az ver hiç verme ama zarar verme.
Haklısın ama bazen doluyorum hiç birşeye yetemiyırum yoruluyorum uykusuz geceler geriliyorum oda biraz hıysuz yaramazlık yapıyır sinirli olunca yapma etme diye bağırıyorum kendime zarar verir oldum . Benim dağınıklık temizlik takıntım var canım aklımda ki işi halletmeden rahatlayamıyırm buna bir çare bulmam lazım . Oğlum tekken herşeye ne güzeldi oyunlar oynardık dışarı çıkardık her gün şimdi eve tıkalı kaldık . Ama bındsj sonra daha dikkatli olacağım sinirlerime .

Günaydın kızlar. Bugün ki menümü yazmayım resmini atıyım dedim :kk77:
İki dilime yakın ekmek yedim. Öglende yürüyüş yapma planım var.
P_20170425_095724.webp

Bu arada sabahta cevizli suyumu içtim. Unutmazsam düzenli her sabah içicem bakalım faydası oluyomu

kızlar sabah kahvaltım :)
bol maydanoz yeşil biber, 4-5 çeri domates,4 siyah zeytin,burgu peynir,2,5 ince dilim kaşar,küçük dilim tb ekmek,şekersiz çay
şimdi rezene içiyom :)

öğlede bi kase domates çorba 5 yk et sote 3 yk pilav yarım dilim tb ekmek ayran yedim
ya kızlar akşama da yiceklerimi falan yazdm hesapladım 1000 küsur kalori çıkıyo nası oluyo:KK64:

Neler yiyeceksin yaz bı gorelim. Yüksek kalorili de olabilir, yanlış porsiyon bakıyor da olabilirsin. Hangi programı kullanıyorsun?

yoğurdu kilo yapacağını sanmam ev yogurduysa zayiflattigini bile duydum az yediysen sorun olmaz sanirim
ev yoğurduydu evet ve çok kaçırmadım. Sabah dayanamayıp tarıldım bu kadar olur cumadan bu yana ne fazla ne az

Bu sabah bizimkiler sıkma yaptı. Allah'tan bizim evde değil. Bir tomar sıkma getirdi eşim. Ufak oğlana yedirirken yarım kadar da ben yedim. Ceza olarak bisiklet biniyorum şuan. Leslie 3 mil,30 dk fitness bölgesel çalışma, gittiği yere kadar da bisiklet süreceğim.

öğlede bi kase domates çorba 5 yk et sote 3 yk pilav yarım dilim tb ekmek ayran yedim
ya kızlar akşama da yiceklerimi falan yazdm hesapladım 1000 küsur kalori çıkıyo nası oluyo:KK64:
1000 iki öğün için normal sayılır.

Ben tek akşam diye düşündüm, pardon. Yani evet hemen hemen 1000 kalori. Günlük alimin ve oranlar da önemli.

Haklısın ama bazen doluyorum hiç birşeye yetemiyırum yoruluyorum uykusuz geceler geriliyorum oda biraz hıysuz yaramazlık yapıyır sinirli olunca yapma etme diye bağırıyorum kendime zarar verir oldum . Benim dağınıklık temizlik takıntım var canım aklımda ki işi halletmeden rahatlayamıyırm buna bir çare bulmam lazım . Oğlum tekken herşeye ne güzeldi oyunlar oynardık dışarı çıkardık her gün şimdi eve tıkalı kaldık . Ama bındsj sonra daha dikkatli olacağım sinirlerime .
İnan seni anlıyorum bu ara sık aık bende ağlama krizindeyim. Ama napalım ya bu deveyi güdücez e doğurduğumuza göre başka seçenek yok illaki güdücez

Ben de öyle idim. Şimdi 3. de saldım kendimi. İşe başlayınca nasıl olur bilemem ama erteleme yapıyorum. Bol bol. Makinam 9 kiloluk ve yeri geliyor 4 makina çamaşır katlanmayi bekliyor. Mesela şuan bisiklet sürüyorum balkondayim. Çamaşırlar kurudu, ama toplamadim. Çocukla beraber yapabildigim işleri o uyanıkken yapıyorum. Küçükken mahvetti beni ama. Kucagimda beraber yemek yapıyorduk. Tezgaha yaklaşınca ağlamaya başlıyordu. . Şimdi akillandi biraz. Onermiyorlar ama .Çok sıkışınca 10 dk YouTube ile islerimi hallediyorum.

Neler yiyeceksin yaz bı gorelim. Yüksek kalorili de olabilir, yanlış porsiyon bakıyor da olabilirsin. Hangi programı kullanıyorsun?

normalde program kullanmıyorum ya netten bi diyet sitesinden baktım yk kaşığı hesabıyla saydım ne yedğimi

öğlen bir orta kase domates çorbası o da tam dolu diildi, 5 yk kaşığı et sote sadece et ve soğan vardı içinde, 3yk pilav ve yarım dilimden biraz az tb ekmek ve ayran

akşama da bi tabak kıymalı taze fasulye benim tabak ölçüm 8 yk bu arada küçük kase yoğurt bir dilim tb ekmek yicem

sabah kahvaltımı yazmıştm peynirim boldu biraz 400 kalori civarı çıktı o

Back
X