- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni dert bende de var malesef. Emerek uyuyor ve benimle uyuyor. Yataktan ayirsam da emmek icin yime kalkacak ve bu iki problemle nasil basa cikarim bilemiyorum.
10 aylik oldu. altinci aydan beridir yanimda yatiyor. yatagina koyarsam uyumamayi goze almam gerekiyor cunku uyanip beni ariyor yoksam yaninda agliyorKaç aylık bebeğiniz?
Kesinlikle yatağınızı ayırmanız lazım öncelikle. Yoksa iki kat zor olacak sizin için.
Bakalım belki tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri bize yol gösterir inşaallah.
10 aylik oldu. altinci aydan beridir yanimda yatiyor. yatagina koyarsam uyumamayi goze almam gerekiyor cunku uyanip beni ariyor yoksam yaninda agliyor![]()
Benim kızımda 18 aylık, çalışıyorum ben yokken mecbur kendi kendine uyuyor ancak akşamları emerek uyuyor. Emmesse kesinlikle uyumak istemiyor. yaza sütten kesersem nasıl uyuyacak ben de şimdiden onu düşünüyorum.
Benim bebegim de emzirirken uyuyakaliyordu. Ne yapabiliriz ki, uyumasin diye emerken zorla mi uyandiralim artik cok gecÖğlen uyuduğu halle uyur belkide. Nasıl uyutuluyor sallanarak mı?
İşte kendiliğinden gelişen birşey emzirerek uyutmak. Emzirirken bebek uyuyor, annede kendini ona göre ayarlayıp hep oyle uyutuyor. Zaman geçincede " şimdi ne yapacağım" demeye başlıyor :)
Benim bebegim de emzirirken uyuyakaliyordu. Ne yapabiliriz ki, uyumasin diye emerken zorla mi uyandiralim artik cok gec![]()
Emziriyoruz. Bu yalniz uyumaktan daha onemli bence. Hem ozguven konusunda tek baglayici neden yalniz uyumamasi olamaz herhalde. Bircok etkileyici faktor vardir daha. Yani simdi mutlular saglikla emerek uyuyorlar. Sise sutu versem daha delikaiz uyurdu ama ben zor da olsa anne sutunu veriyorum hala. Hic hasta olmadi, bir kere baska cocuktan virus kapti ateslendi uc gun o kadar. On aylik oldu daha fitil harici hicbir ilac kullanmadim cok sukur. Butun zorluklarin mukafati bu daBen düşünüyorum şimdi acaba başka turlu uyutabilir miydim diye; hayır kendi haliyle gelişti. Ozenıyorum yatağa konulup uyuyan bebeklere.
Emziriyoruz. Bu yalniz uyumaktan daha onemli bence. Hem ozguven konusunda tek baglayici neden yalniz uyumamasi olamaz herhalde. Bircok etkileyici faktor vardir daha. Yani simdi mutlular saglikla emerek uyuyorlar. Sise sutu versem daha delikaiz uyurdu ama ben zor da olsa anne sutunu veriyorum hala. Hic hasta olmadi, bir kere baska cocuktan virus kapti ateslendi uc gun o kadar. On aylik oldu daha fitil harici hicbir ilac kullanmadim cok sukur. Butun zorluklarin mukafati bu da
beninmde 18 aylık bi oğlum var çalışıyorum işe başlamadan önce ben ayğımda sallardım uyurdu ama babaanneye bıraktıktan sonra gündüz poposunda pışpışlayarak uyutmaya alıştırdı bende akşamaları yanında uzanarak artık pışlayıp uyutuyorum. Bizde beraber uyuyoruz gündüz göremiyorum bari gece yanyana olalım diyorum yazın ayırıcam odasını inşallah.
Bide bu günlerde benimde oğlum emerken uyuy okaşmaları elimden geldiğin uyutmamaya çalışıyorum sütten kesince zor olmasın diye arada kıyamayıpuyutuyorum tabi :9
10 aylik oldu. altinci aydan beridir yanimda yatiyor. yatagina koyarsam uyumamayi goze almam gerekiyor cunku uyanip beni ariyor yoksam yaninda agliyor![]()