- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 44
Kızlar 3 hafta önce doğum yaptım ve emzirmeden dolayı göğüs uçlarım felaket acıyordu. Bir tanesinde kırmızı mercimek kadar 2 delik vardı. Düşünün yaşadığım acıyı. Çok şey denedim ama bir şey var ki çare oldu ve 5 günde hafifledi acılarım. İyileşmek üzereler. Umarım sizlere de çare olur. Garmastan ile sudocreami eşit miktarda karıştırıp her emzirmeden sonra sürdüm göğüs uçlarıma. Ve ne kadar canım yanarsa yansın ağlaya ağlaya emzirmeye devam ettim. Sıra sağ göğüse gelince depresyona girip titremeye başlıyordum. O kadar kötüydü durum yani. Şimdi allaha şükür yaralar kapanmak üzere. Yaraolan göğsüm bebeğim sedece damağına alırken azıcık acıyor. Diğer göğsüm tamamen iyileşti. İlaç ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama bu acıları yaşayan biri olarak herkese faydam olsun istedim. Bu arada emzirmeden önce ıslak mendille göğüs ucunuzu silin. Garmastanı silmeye gerek yok ama sudocream çinkolu bir pişik kremi olduğu için silmek gerekiyor. Tam çıkmıyor beyaz beyaz kalıyor hafif. Onun bir zararı yok. Doktoruma sordum. Ama temizleyebildiğiniz kadar temizleyin. Umarım çare olur....