emzirirken karbonhidrat tozu kullanilir mi

lhuzurum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
503
200
34
Dogum yapali 10 ay oluyor ve ben gun gectikce kilo veriyorum :KK43: 57 ile doguma girdim suan 49 kiloyum daha fazla kilo vermek istemiyorum arastirmalarima gore karbonhidrat tozu kilo aldırıyormus ama emzirirken kullanilirmi bilmiyorum veya yan etkisi fln varmi guvenebilirmiyim.. kullanan arkadaslar var m bana yardimci olurmusunuz

Yan etkisi var evet, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bunun yerine yemek sonrası bir yeşil elma yiyerek mideni büyütmeye çalış. Sonrasında doğal ve sağlıklı karbonhidratlara yönel.Aldığın kalori miktarını yükselttiğinde zaten kilo vermen duracak.

Yan etkisi var evet, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bunun yerine yemek sonrası bir yeşil elma yiyerek mideni büyütmeye çalış. Sonrasında doğal ve sağlıklı karbonhidratlara yönel.Aldığın kalori miktarını yükselttiğinde zaten kilo vermen duracak.
kalori hesaplari da yaptim kendimi zorlayip fazla fazla yedigimde pekmez ictigimde oldu ama yok olmuyor olmuyor napcagimi sasirdim bende

kalori hesaplari da yaptim kendimi zorlayip fazla fazla yedigimde pekmez ictigimde oldu ama yok olmuyor olmuyor napcagimi sasirdim bende

Tatlım fazla fazla yemekten ziyade kalorisi yüksek ama sağlıklı şeyler yemek lazım. Pekmez falan bunlar bir işe yaramaz, kendimden biliyorum.

Hamile kalmadan önce kaç kiloydun ve boyun kaç?

X